GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16453)

GEO_K 30-12-2010 20:16

Απάντηση: Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα

φοβερη περιγραφη!!!
αντε και στην επομενη!!!!

staga1200 30-12-2010 23:44

Πάντα στην ζωή σου να έχεις τόσο ζωντανά ταξίδια !! Καλές γιορτές φιλαράκο !!:)

Sotos_ 31-12-2010 09:05

Ευχομαι αυτο το συναισθημα να κρατησει για παντα. Σου παιζω τα φωτα για "καλη συνεχεια φιλε" !

gelasios 01-01-2011 09:30

Αυτα είναι! Περιμένουμε την επομενη σου αφηγηση! Καλή χρονια και χρονια πολλα!

moby_gr 01-01-2011 15:08

Ωραία συναισθήματα!
:sm5:

z_atomic 01-01-2011 20:37

εγω ξέρω γιατι της μιλούσες έτσι. σου το έγραψα κ πριν απο ενα μήνα. σε βλέπω να παραγγελνεις το adventure πολύ σύντομα. να με θυμηθείς ότι δεν θα αντέξεις στον πειρασμο. ρώτα εμένα ρώτα και τον τζ'ωρτζη. ότι κ να καβαλάς 650, 1200, μελαχρινη ή κ ξανθια εγώ εύχομαι να το διασκεδάζεις.Καλωσόρισες κ θα τα πούμε από κοντά

Gazi 01-01-2011 23:08

Πολύ ωραία περιγραφή και από οτι κατάλαβα το απόλαυσες πλήρως το ταξίδι σου!!Μπράβο σου και να έχει πάντα όρθια και συναρπαστικά χιλιόμετρα με το εργαλείο σου...
Να σε ρωτήσω κάτι...Η σπανακόπιτα που σε κέρασαν ήταν καλή???:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

egefalikos 01-01-2011 23:57

Πολύ ωραίος ο φίλος μας ο Μάκης, Καλή Χρονιά να έχεις φίλε μου, καλές βόλτες και να μας τις περιγράφεις πάντα τόσο όμορφα!!!
Διάβασε και κανένα ταξιδιωτικό του δασκάλου (Jefe) του είδους και θα γίνεις ο πρώτος μαθητής!!! :):sm8:

Mak1s 03-01-2011 12:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gazi ( 284025)
Πολύ ωραία περιγραφή και από οτι κατάλαβα το απόλαυσες πλήρως το ταξίδι σου!!Μπράβο σου και να έχει πάντα όρθια και συναρπαστικά χιλιόμετρα με το εργαλείο σου...
Να σε ρωτήσω κάτι...Η σπανακόπιτα που σε κέρασαν ήταν καλή???:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Καλή χρονιά να έχεις φίλε Στέλιο και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Η σπανακόπιτα είχε λίγο παραπάνω τυρί για τα γούστα μου αλλά σε κάθε περίπτωση καλύτερη από μία που είχα φάει πριν καιρό στα Χανιά ….. :sm7::sm7:

Mak1s 03-01-2011 12:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από egefalikos ( 284063)
Πολύ ωραίος ο φίλος μας ο Μάκης, Καλή Χρονιά να έχεις φίλε μου, καλές βόλτες και να μας τις περιγράφεις πάντα τόσο όμορφα!!!
Διάβασε και κανένα ταξιδιωτικό του δασκάλου (Jefe) του είδους και θα γίνεις ο πρώτος μαθητής!!! :):sm8:

Καλή χρονιά και σε εσένα Γιάννη, υγιείς να είμαστε να βολτάρουμε.
Όσο για τον δάσκαλο jefe νομίζεις ότι υπάρχει κανείς σε αυτό το forum που να μην έχει διαβάσει / θαυμάσει το ταξίδι του στο Nordkapp; Ε εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:10.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!