GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=43)
-   -   iPhone 4 - θρυμματίστηκε το γυαλί του λόγω ψύχους (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17021)

evanslam 25-01-2011 11:42

Απάντηση: iPhone 4 - θρυμματίστηκε το γυαλί του λόγω ψύχους

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Neo ( 298770)
Χεχε αυτό είναι το ...επιχείρημά σου?? Τη λέξη Marketing την έχεις ακούσει? Θύματα του Marketing?

Εγώ λέω να αρχίσουμε τα προτερήματα γιατί έχω ατράνταχτα επιχειρήματα!! :D
Για αρχή απλά θα σου πω ότι με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google μπορείς να βρεις πολλά συγκριτικά μεταξύ των 2 (Ελληνικά και μη) στα οποία θα δεις πάντα νικητή το Htc.

Πριν λοιπόν αρχίσω να τεκμηριώνω τα πως και γιατί και να βάζω links περιμένω να ακούσω τα επιχειρήματά σου.:)

Πρώτα από όλα το link [ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ] HTC Desire HD Vs Apple iPhone 4 :: myPhone Forum που έχεις παραθέσει και μόνο τα σχόλια που κάνουν απο κάτω είναι τα περισσότερα υπερ του μήλου!

Να παραθέσω μερικά;
  • Καλύτερη (ποιότητα χρωμάτων και ανάλυση) οθόνη retina display
  • περισσότερη διάρκεια μπαταρίας (μα να βάλουν 2η μπαταρία extra στο HTC ???)
  • περισσότερη πληθώρα εφαρμογών δωρεάν και μή (7ψήφιο νούμερο)
  • πληθώρα αξεσουαρ
  • πιο στοιβαρή κατασκευή
  • απεριόριστες δυνατότητες μέσω jailbrake
  • ποιοτικά καλύτερες φωτό και βίντεο HD αν και μόνο 5 megapixel
  • πάρα πολυ καλή μεταπωλητική αξία
  • και τέλος το καλύτερο: η απόλυτη αίσθηση λειτουργικότητας και ελευθερίας με την οθόνη και τους αισθητήρες αφής (εχω δοκιμάσει όλα σχεδόν τα smartphone με οθόνη αφής και την αίσθηση και ακρίβεια που έχεις με το μήλο στην οθόνη δεν μπορείς να την βρείς πουθενα)

Neo 26-01-2011 00:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 298734)
Τσεκαρε λίγο τις πωλησεις του ενός και του άλλου και δες ποιος ειναι στην κορυφή!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 300477)
Πρώτα από όλα το link [ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ] HTC Desire HD Vs Apple iPhone 4 :: myPhone Forum που έχεις παραθέσει και μόνο τα σχόλια που κάνουν απο κάτω είναι τα περισσότερα υπερ του μήλου!

:confused::confused::confused:

Φίλε μου πραγματικά είχα όρεξη να γράψω σεντόνια αλλά μετά από αυτά δε βαριέσαι...

Μπράβο, έκανες την καλύτερη αγορά!
Να είσαι καλά!

nikgs 26-01-2011 01:34

Εκτός από "μούρη" δεν το πιάνει το htc:hmmm:

CPretenteriS 26-01-2011 01:53

Ήμουν fan του HTC... εχω αλλαξει 7... την τεχνολογια του iPhone (ειδικά της οθόνης) δεν την έχει ανακαλυψει ο ανταγωνισμος... κι ουτε κ´ προκειται μαλλον...

Δε θα μπω σε λεπτομερειες apps, sync, κλπ...

evanslam 26-01-2011 09:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Neo ( 301227)
:confused::confused::confused:

Φίλε μου πραγματικά είχα όρεξη να γράψω σεντόνια αλλά μετά από αυτά δε βαριέσαι...

Μπράβο, έκανες την καλύτερη αγορά!
Να είσαι καλά!

Κοίταξε επειδή και εγώ δεν έχω και πολύ κέφι για κατεβατα εδω πέρα απλά θα παραθέσω ένα σχόλιο απο το myphone.gr του χρήστη Ip r1 το #7 που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και είναι και κάτι που θα έλεγα και εγώ σε κάποιον που θα με ρώταγε για το ένα ή το άλλο:

Απόσπασμα:

Εγώ θα σου πρότεινα αυτό που προτείνω σε όσους δεν ξέρουν τι εστί iPhone και πραγματικά δεν κάνω πλάκα:
Πάρε Android.
Αφού δεν ξέρεις τι χάνεις δεν θα στεναχωρηθείς κιόλας.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:51.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!