GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Σχετικά με την 1η ταχύτητα. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17083)

jim73 27-01-2011 23:46

Απάντηση: Σχετικά με την 1η ταχύτητα.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Apirathos ( 302747)
Επίσης, δοκίμασε το εξής: Πριν προσπαθήσεις να βάλεις νεκρά (από πρώτη), τράβα μια ξερογκαζιά και σπρώξε ταυτόχρονα τον λεβιέ για νεκρά. Θα γίνει με τη μία και χωρίς δύναμη!

Γίνεται ΄σε κάθε αλλαγή να ρίχνεις ξερόγκαζα;;;;:Απορία:

LastMan78 28-01-2011 11:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Apirathos ( 302747)
Επίσης, δοκίμασε το εξής: Πριν προσπαθήσεις να βάλεις νεκρά (από πρώτη), τράβα μια ξερογκαζιά και σπρώξε ταυτόχρονα τον λεβιέ για νεκρά. Θα γίνει με τη μία και χωρίς δύναμη!

Αν μου ξανακάνει τα ίδια θα το δοκιμάσω, έχω την εντύπωση πως θα έχει αποτέλεσμα.

Apirathos 30-01-2011 17:23

Το παθαίνει κι η δικιά μου: Τράβα μιά ξερογκαζιά προσπαθώντας και θα μπει η νεκρά κατευθείαν.

LastMan78 13-07-2011 14:01

Παιδιά επαναφέρω το θέμα για κάποιον που θέλει να γνωρίζει. Πριν μερικές μέρες έκανα το προγραμματισμένο service και άλλαξα και δίσκους συμπλέκτη γιατί συνέχιζε να κάνει τα ίδια. Πλέον το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί τέλεια.

vasorfa 13-07-2011 14:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 300505)
Συγνωμη αλλα το ειχα παθει σε r1200gs του 2004.αμα γενικα απο πρωτη δε ανεβαινει σε νεκρα η σε 2 και θελει υπερβολικη δυναμη φταιει ο δισκος.ειχα κανει 20000 χιλιομετρα δε ειχα εγγυηση αλλα αλλαχτικε σαν αστοχια υλικου.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LastMan78 ( 420591)
Παιδιά επαναφέρω το θέμα για κάποιον που θέλει να γνωρίζει. Πριν μερικές μέρες έκανα το προγραμματισμένο service και άλλαξα και δίσκους συμπλέκτη γιατί συνέχιζε να κάνει τα ίδια. Πλέον το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί τέλεια.

:cool::cool::cool:

Τέλος καλό ολα καλά φίλε μου:cool::cool::cool:

renie 13-07-2011 14:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LastMan78 ( 420591)

Καλές βόλτες;)

LastMan78 13-07-2011 15:38

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!

gemara 13-07-2011 18:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LastMan78 ( 299796)
Καλήσπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: όταν βάζω 1η στο κιβώτιο και διανήσω λίγα μέτρα χωρίς να αλλάξω ταχύτητα και σταματήσω δεν μπορώ να βάλω νεκρά. Ο λεβιές γίνεται πολύ σκληρός με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βάλω νεκρά. Ξέρετε μήπως αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και που, εκτός και αν εγώ δε ξέρω να οδηγώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρον.

Στάνταρ είναι αυτό. Το κάνουν όλα τα μοντέλα σαν το δικό σου. Το ξέρουν και όλοι οι μάστοροι. Αυτοί μου το είπαν. Μερικοί, μερικές φορές, έσβηναν τη μηχανή για να βγάλουν την πρώτη.

LastMan78 13-07-2011 20:55

Και εγώ όταν δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο την έσβηνα για να μπορέσω να βάλω νεκρά.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!