GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17109)

ortho 25-01-2011 23:17

Απάντηση: Κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 301096)
το χειροτερο και το πιο υποπτο,ειναι η επιλογη του χωρου.......:cool:

Ιστορικός χώρος.....

αλλά οι βολευτές θα "ξυπνήσουν" μόνο αν η επόμενη "αθώα" ενέργεια γίνει στο κυλικείο της βουλής. να μπει άμεσα η αστυνομία, να τους βγάλει έξω και να ελέγξει την νομιμότητα της παραμονής τους στη χώρα. οτιδήποτε άλλο είναι έγκλημα εκ προμελέτης!

MARK 25-01-2011 23:39

:hmmm:Νεύρα:hmmm:

ntinopoulos 25-01-2011 23:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 300905)
Εριξα μιά ματιά στα online πρωτοσέλιδα καθημερινών εφημερίδων. Ολα είχαν σα θέμα την εντολή του Πρωθυπουργού για λύση του θέματος. Καμία όμως δεν είχε μία σοβαρή ανάλυση για το τι σημαίνει ή τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την κίνηση 250 βορειοαφρικανών με τη συμπαράσταση φοιτητών στην Αθήνα.
Πολύ πιθανόν ότι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει αντιληφθεί πόσο σοβσρή είναι η κατάσταση.
Μέχρι τώρα είχαμε χρήση του ασύλου από μπαχαλάκηδες, αναρχικούς, μασκοφόρους. Τώρα έχουμε και λαθρομετανάστες και μάλιστα όχι ότι να΄ναι, μιλάμε για Magreb. Επίσης άξιο απορίας είναι ότι πρόκειται μόνο για άρρενες, καθόλου γυναίκες.

Θυμηθείτε την κατάληψη των Προπυλαίων προ διμήνου για δημόσια προσευχή μουσουλμάνων.

Την επόμενη φορά μπορεί να καταλάβουν το Μουσείο της Ακροπόλης ή και την ίδια την Ακρόπολη…

Θυμηθείτε το Δεκέμβριο του 08.

Προσπαθείστε τώρα να φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ο πρύτανης δώσει την άδεια να μπει η Αστυνομία για να μαντρώσει τους λάθρο και σε δεύτερο χρόνο να τους απελάσει.

Εχουμε γίνει τελείως ξέφραγο αμπέλι, αν και μάλλον αυτή τη φορά δεν νομίζω ότι μιλάμε για απλή ανικανότητα. Οι αρχές γνώριζαν τι θα συμβεί. Ειχε δοθεί αίτημα στην Κοσμητεία της Νομικής για να ¨φιλοξενηθούν" οι λάθρο. ΟΙ 250 ήρθαν από τα Χανιά. Και κανείς δεν τους σταμάτησε.
Και τώρα έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Είμαι ό τελευταίος που θα έγραφε κατά των λάθρο, ο ίδιος έζησα 13 χρόνια στο εξωτερικό, αλλά τώρα δεν πάει άλλο. Δεν είναι δυνατόν όποιος θέλει να εκβιάζει το κράτος, εμάς δηλαδή.
Δεν μπορεί να εκβιάζεται η Πολιτεία από ανθρώπους που εισήλθαν παράνομα στη χώρα.
Κάθε μέρα που παραμένουν στην Νομική Σχολή Αθηνών ξεφτυλίζεται η έννομη τάξη της χώρας. Είναι πρόκληση. Και πολύ πιθανόν ότι δε μιλάμε για εξαθλιωμένους μετανάστες αλλά για ομάδα κρούσης.

Ψεύτης να βγω, αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. :hmmm::hmmm:

συμφωνω απολυτα...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 300950)
Δηλαδή λεω εγώ τωρά θα μπορούσαν λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη σε κάποια νομική σχολή της ....Αμερικής?

αυτοι βλεπουν την αμερικη μονο στα...εργα!:rolleyes:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 300978)
Τι λες τώρα, στα ######### υπάρχουν αρχές!!! :sm7:

τα ######### εχουν και τσατσα που κραταει την ταξη,ενω εδω ο γιωργακης κι οι υπολοιποι αλητες σκεφτονται μονο την τσεπη και το στομαχι τους...:rolleyes:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 301023)
Παιδιά να μην τους ενοχλήσουμε. Διακινούν ιδέες τώρα.....

Οι δικοί μας θέλουν το γ@μήσι, που τα ανεχόμαστε. Αλλά σε ποιο κράτος να εφαρμοστούν νόμοι…

οχι μονο τα ανεχομαστε,αλλα σε λιγο θα βγουν ολοι οι προοδευτικοι του κωλoυ να διαμαρτυρηθουν για της συθηκες διαβιωσης τους στη σχολη και να προτεινουν,αφου ειναι μονο αρρενες,να τους στειλουμε ########...:rolleyes:

lgs 26-01-2011 00:11

Παιδιά, δεν νομίζω οτι όλο αυτό το σκηνικό είναι τυχαίο.Μην είμαστε αφελείς.Σε μερικές μέρες θα σκάσει το παραμύθι και όλα θα εξηγηθούνε μια χαρά:hmmm::hmmm::hmmm:

Xarleas 26-01-2011 02:33

Μ´ αρέσει τελικά αυτό το κράτος. Γίνεται καθημερινά όσο πιο μπουρ..... μπορεί. Τυχεροί οι υποστηρικτές και ψηφοφόροι αυτού του κόμματος.... Να το ΧΑΊΡΕΣΤΕ ρεεεεε :sm7::sm7::sm7:

Xarleas 26-01-2011 02:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 301185)
συμφωνω απολυτα...

αυτοι βλεπουν την αμερικη μονο στα...εργα!:rolleyes:

τα ######### εχουν και τσατσα που κραταει την ταξη,ενω εδω ο γιωργακης κι οι υπολοιποι αλητες σκεφτονται μονο την τσεπη και το στομαχι τους...:rolleyes:

οχι μονο τα ανεχομαστε,αλλα σε λιγο θα βγουν ολοι οι προοδευτικοι του κωλoυ να διαμαρτυρηθουν για της συθηκες διαβιωσης τους στη σχολη και να προτεινουν,αφου ειναι μονο αρρενες,να τους στειλουμε ########...:rolleyes:

Μ´ ΑΡΕΣΕΙΣ....

GeorgeP 26-01-2011 08:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 300950)
Δηλαδή λεω εγώ τωρά θα μπορούσαν λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη σε κάποια νομική σχολή της ....Αμερικής?

Εκει, στην αμερικη αλλα και πουθενα στον κοσμο, δεν ισχυει το Ελληνικο φαινομενο του Πανεπιστημιακου ασυλου!!!!
Οταν αυτο το μετρο, το οποιο θεσπιστηκε για σοβαρους και σωστους λογους το 1975 αλλα οι ''εξελιξεις το ξεπερασαν'' οπως πολυ σωστα ειπε ο Α.Σαμαρας της Ν.Δ. στον Προεδρο της Δημοκρατιας, τοτε θα σταματησουν και τα φαινομενα καταληψεων απο οποιοδηποτε. Οπως και τα οποια φαινομενα που εχουν σχεση με αναρχικους που βρισκουν καταφυγιο μεσα σε αυτα μετα το καψιμο μαγαζιων, δρομων......της Αθηνας γενικως!!

gemara 26-01-2011 08:49

Εγώ αισθάνομαι ιδιαίτερη απογοήτευση, γιατί ενώ είχα τη χαρά κάποτε μετά από πολλούς κόπους, προσπάθειες,αγωνία και έξοδα, να δώσω δυνατότητα στο γιό μου να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο αυτό, τώρα είναι κι αυτός απογοητευμένος και αγανακτισμένος που χάνει άλλη μία εξεταστική...:(

Άμα το κράτος "τσακίζει" έτσι τα νιάτα και την παιδεία, η προκοπή απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Fuji 26-01-2011 10:03

Απογοήτευση κι αγανάκτηση για την κατάντια μας ... τίποτε άλλο! Αν μαζευτούμε μόνοι μας να τους πετάξουμε έξω, αραγε, θα μας συλλάβει η αστυνομία για παραβίαση του ασύλου;;; :mad:

γιαγια αρκουδα 26-01-2011 11:20

πριν απο χρωνια ειχα παρει ενα εργο την πυροσβεση στα κτιρια του οσε. το δυκτιο της πυροσβεσης γινετε απο σηδηροσωλληνα που σημενει οτι ειναι ζωρι λογο του βαρους των υλικων. δολευα εγω τα 2 παιδια μου 2 νομιμους αλβανους που ειχα στην δουλια και 2 ελληνες.
7 μηνες ειχα αγγελια για κοσμο και μολις οι ελληνες ακουγανε για σηδηροσωλληνα μου ελεγαν οτι ψαχνω για σκλαβους χαμαλιδες..... ετσι αναγκαστικα και πηρα αλοδαπους νομιμους παντα να κανω την δουλια μου και την εκανα...
πιος εχασε? ο ελληνας που προτιμησε να το παιζει μαγκας ενω εμεις οι σκλαβοι χαμαλιδες (εγω οι γιοι μου και οι αλλοι ) δουλεψαμε και βγαλαμε λευτα.
ο πατερας μου και η μανα μου πηγαν μεταναστες στην γερμανια δουλεψαν νομιμα και τιμια οποτε το να ερθει καποιος εδω να δουλεψει δεν το βρισκο κακο αρκη να ειναι νομιμος οταν θα ερθει.
στην γερμανια οσοι πηγανε ειχαν κανει τα χαρτια τουσ ειδαν οι γερμανοι ποσα εργατικα χερια χριαζονταν εδωσαν τα αναλογα χαρτια και τελιοσε μετα δεν εμπενε κανεις. και αυτοι που ειχαν παρει τα χαρτια πληρωνανε τουσ φορουσ τους σαν γερμανοι πολιτες και ειχαν τις ιδιες απολαβες με τους γερνανους και στην υγεια και στην παιδια και σε ολα.
εδω οι πολιτικαντηδες αφησαν τα σηνορα ανοιχτα και καποια στιγμη για να αποκτιση το κομμα τους περισοτερους ψηφους τους νομιμοποιοι και εχουν τα ιδια δικαιοματα με τουσ ελληνες η τους αλλους αλοδαπους που εχουν φτυση αιμα στην χωρα μας για να μπορεσουν να επιβιωσουν. και περνουν συνταξη επιδοματα σπιτια κλπ και ελληνες η αλοδαποι που δουλευουν χρωνια νομιμα στην ελλαδα δεν εχουν δευτερο βρακι να φορεσουν αλλα ακομα και αυτο που εχουν τους το φορολογουν και τους το περνουν.....
καθε τοσο βλεπω στην τηλεωραση διαφιμιστικα για να γινουμε νονοι παιδιων απο την αφρικη. ναι δεν λεω εχουν τις αναγκες τους και αυτα τα παιδια, αλλα δεν ανοιγουμε την πορτα μας να κοιταξουμε απο εξω. θα δουμε ελληνοπουλα αλλα και ολοκληρες οικογενιες να φυτοζωουν γιατι να μην δοσουμε σε αυτους πρωτα απο το ηστεριμα μας η αν εχουμε να τους δοσουμε μεροκαματο να κανουν να ζησουνε την οικογενια τους με ευπρεπια αλλα να τα στελνουμε στο εξωτερικο στους διαφορους οργανισμους.
αν κοιταξουμε εξω απο το παραθηρο μας θα δουμε πολλες κοιβοτους να μαζευουν παιδια ασχετου εθνικοτητος μηπος να ασχολιθουμε λιγο με αυτους?
οσο για τους λαθρομεταναστες ...
εχουμε πολλα εργατικα χερια και δεν εχουμε αντικημενο να τους νομιμοποιησουμε να μηνουν εδω γιατι?

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:49.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!