![]() |
Απάντηση: Κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες.
Απόσπασμα:
Ιστορικός χώρος..... αλλά οι βολευτές θα "ξυπνήσουν" μόνο αν η επόμενη "αθώα" ενέργεια γίνει στο κυλικείο της βουλής. να μπει άμεσα η αστυνομία, να τους βγάλει έξω και να ελέγξει την νομιμότητα της παραμονής τους στη χώρα. οτιδήποτε άλλο είναι έγκλημα εκ προμελέτης! |
:hmmm:Νεύρα:hmmm: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Παιδιά, δεν νομίζω οτι όλο αυτό το σκηνικό είναι τυχαίο.Μην είμαστε αφελείς.Σε μερικές μέρες θα σκάσει το παραμύθι και όλα θα εξηγηθούνε μια χαρά:hmmm::hmmm::hmmm:
|
Μ´ αρέσει τελικά αυτό το κράτος. Γίνεται καθημερινά όσο πιο μπουρ..... μπορεί. Τυχεροί οι υποστηρικτές και ψηφοφόροι αυτού του κόμματος.... Να το ΧΑΊΡΕΣΤΕ ρεεεεε :sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οταν αυτο το μετρο, το οποιο θεσπιστηκε για σοβαρους και σωστους λογους το 1975 αλλα οι ''εξελιξεις το ξεπερασαν'' οπως πολυ σωστα ειπε ο Α.Σαμαρας της Ν.Δ. στον Προεδρο της Δημοκρατιας, τοτε θα σταματησουν και τα φαινομενα καταληψεων απο οποιοδηποτε. Οπως και τα οποια φαινομενα που εχουν σχεση με αναρχικους που βρισκουν καταφυγιο μεσα σε αυτα μετα το καψιμο μαγαζιων, δρομων......της Αθηνας γενικως!! |
Εγώ αισθάνομαι ιδιαίτερη απογοήτευση, γιατί ενώ είχα τη χαρά κάποτε μετά από πολλούς κόπους, προσπάθειες,αγωνία και έξοδα, να δώσω δυνατότητα στο γιό μου να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο αυτό, τώρα είναι κι αυτός απογοητευμένος και αγανακτισμένος που χάνει άλλη μία εξεταστική...:(
Άμα το κράτος "τσακίζει" έτσι τα νιάτα και την παιδεία, η προκοπή απομακρύνεται όλο και περισσότερο. |
Απογοήτευση κι αγανάκτηση για την κατάντια μας ... τίποτε άλλο! Αν μαζευτούμε μόνοι μας να τους πετάξουμε έξω, αραγε, θα μας συλλάβει η αστυνομία για παραβίαση του ασύλου;;; :mad:
|
πριν απο χρωνια ειχα παρει ενα εργο την πυροσβεση στα κτιρια του οσε. το δυκτιο της πυροσβεσης γινετε απο σηδηροσωλληνα που σημενει οτι ειναι ζωρι λογο του βαρους των υλικων. δολευα εγω τα 2 παιδια μου 2 νομιμους αλβανους που ειχα στην δουλια και 2 ελληνες.
7 μηνες ειχα αγγελια για κοσμο και μολις οι ελληνες ακουγανε για σηδηροσωλληνα μου ελεγαν οτι ψαχνω για σκλαβους χαμαλιδες..... ετσι αναγκαστικα και πηρα αλοδαπους νομιμους παντα να κανω την δουλια μου και την εκανα... πιος εχασε? ο ελληνας που προτιμησε να το παιζει μαγκας ενω εμεις οι σκλαβοι χαμαλιδες (εγω οι γιοι μου και οι αλλοι ) δουλεψαμε και βγαλαμε λευτα. ο πατερας μου και η μανα μου πηγαν μεταναστες στην γερμανια δουλεψαν νομιμα και τιμια οποτε το να ερθει καποιος εδω να δουλεψει δεν το βρισκο κακο αρκη να ειναι νομιμος οταν θα ερθει. στην γερμανια οσοι πηγανε ειχαν κανει τα χαρτια τουσ ειδαν οι γερμανοι ποσα εργατικα χερια χριαζονταν εδωσαν τα αναλογα χαρτια και τελιοσε μετα δεν εμπενε κανεις. και αυτοι που ειχαν παρει τα χαρτια πληρωνανε τουσ φορουσ τους σαν γερμανοι πολιτες και ειχαν τις ιδιες απολαβες με τους γερνανους και στην υγεια και στην παιδια και σε ολα. εδω οι πολιτικαντηδες αφησαν τα σηνορα ανοιχτα και καποια στιγμη για να αποκτιση το κομμα τους περισοτερους ψηφους τους νομιμοποιοι και εχουν τα ιδια δικαιοματα με τουσ ελληνες η τους αλλους αλοδαπους που εχουν φτυση αιμα στην χωρα μας για να μπορεσουν να επιβιωσουν. και περνουν συνταξη επιδοματα σπιτια κλπ και ελληνες η αλοδαποι που δουλευουν χρωνια νομιμα στην ελλαδα δεν εχουν δευτερο βρακι να φορεσουν αλλα ακομα και αυτο που εχουν τους το φορολογουν και τους το περνουν..... καθε τοσο βλεπω στην τηλεωραση διαφιμιστικα για να γινουμε νονοι παιδιων απο την αφρικη. ναι δεν λεω εχουν τις αναγκες τους και αυτα τα παιδια, αλλα δεν ανοιγουμε την πορτα μας να κοιταξουμε απο εξω. θα δουμε ελληνοπουλα αλλα και ολοκληρες οικογενιες να φυτοζωουν γιατι να μην δοσουμε σε αυτους πρωτα απο το ηστεριμα μας η αν εχουμε να τους δοσουμε μεροκαματο να κανουν να ζησουνε την οικογενια τους με ευπρεπια αλλα να τα στελνουμε στο εξωτερικο στους διαφορους οργανισμους. αν κοιταξουμε εξω απο το παραθηρο μας θα δουμε πολλες κοιβοτους να μαζευουν παιδια ασχετου εθνικοτητος μηπος να ασχολιθουμε λιγο με αυτους? οσο για τους λαθρομεταναστες ... εχουμε πολλα εργατικα χερια και δεν εχουμε αντικημενο να τους νομιμοποιησουμε να μηνουν εδω γιατι? |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!