GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=67)
-   -   ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ;;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17211)

kostasmats 09-03-2011 20:31

Απάντηση: ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ;;;;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 333824)
Καλά έχω κλ@σει στο γέλιο. Τέτοιος χαβαλές έχει να γίνει από τους Μόντι Π'άιθονς και τη Ζωή του Μπράιαν! Αυτός δεν είναι Θεός, είναι διασταύρωση του Μητσοτάκη με τον Σημαδεμένο! :D

+1200

erasel 10-03-2011 01:49

ειδικά η τελευταία φραση μου έμεινε :)

ευχαριστώ :)

crazy artist 11-03-2011 19:33

θεός φυλάξοι!!

taksidiotis 11-03-2011 21:11

Εγώ πάλι πιστεύω πως αν η Monroe είχε γνωρίσει εμένα πριν γίνω η μετενσαρκωση του τώρα θα ζούσε... και θα χαμε ζήσει απιστευτες στιγμές,θα είχαμε χημεία, το νιώθω.:sm7:

batman 12-03-2011 20:44

Πάντως ο Θεος πριν ενα 24ωρο,έπνιξε γύρω στους 1000 ιάπωνες,μια πολη με 10000 κατοικους οι οποίοι αγνοοούνται,και ένα πυρηνικό νέφος ταξιδεύει προς την ανατολική σιβηρία.Και βλέπουμε.......:(:(:(:(
Ολοι αυτοί,πρέπει να ήταν φοβερά βλάσφημοι,βέβηλοι,άπιστοι κλπ..Ετσι τους τιμώρησε ο Θεος...:hmmm::hmmm::hmmm::mad::mad::mad::mad:

diomiles 12-03-2011 20:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 335959)
Πάντως ο Θεος πριν ενα 24ωρο,έπνιξε γύρω στους 1000 ιάπωνες,μια πολη με 10000 κατοικους οι οποίοι αγνοοούνται,και ένα πυρηνικό νέφος ταξιδεύει προς την ανατολική σιβηρία.Και βλέπουμε.......:(:(:(:(
Ολοι αυτοί,πρέπει να ήταν φοβερά βλάσφημοι,βέβηλοι,άπιστοι κλπ..Ετσι τους τιμώρησε ο Θεος...:hmmm::hmmm::hmmm::mad::mad::mad::mad:

Αστα φίλε το θέμα είναι τεράστιο.Απο που να αρχίσεις και που να σταματήσεις .Είναι τουλάχιστον ανόητο να επικαλείται κανείς τον θεό για κάτι καλό η για κάτι κακό που έχει συμβεί.

batman 12-03-2011 21:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 335966)
Αστα φίλε το θέμα είναι τεράστιο.Απο που να αρχίσεις και που να σταματήσεις .Είναι τουλάχιστον ανόητο να επικαλείται κανείς τον θεό για κάτι καλό η για κάτι κακό που έχει συμβεί.

Συμφωνώ απόλυτα.πολλές απόψεις,πολλά να πεις.

Fuji 13-03-2011 00:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stelios1977 ( 303918)
Ενα σταυρο να κανουμε, οταν καβαλουμε τα μηχανακια μας(και οχι μονο)και τα μυαλα παντα στο κεφαλι μας,για να μας χαιρεται η οικογενεια μας

;)

Fuji 13-03-2011 00:59

Μήπως το θέμα μπήκε σε λάθος ενότητα; :confused::confused:

erasel 13-03-2011 01:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 335959)

Φίλε μου, τα πυρηνικά εργοστάσια τι μας προσφέρουν? Όταν σπέρνουμε το θάνατο και τα δηλητήρια τι θα θερίσουμε?

Τι προσφέρουμε σε εμας και τους άλλους? Και τι αποζητάμε...:hmmm:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!