![]() |
Απάντηση: Τι μου συνέβη αυτές τις μέρες...
Απόσπασμα:
Τέσπα. Εμένα με καλύπτει (για τον εαυτό μου τον ίδιο) το πρώτο μέρος του tagline σου. Είμαι ένα ηλίθιος όπως φαίνεται που μαθαίνει (όμως) από τα λάθη του. Και το λάθος που έκανα εδώ δεν θα το ξανακάνω. Να 'σαι και συ καλά. |
οταν κανεις μια καταγγελια και θιγεις επαγγελματιες οφειλεις πρωτον να εισαι απολυτα σιγουρος οτι καταλαβες καλα και δευτερον να ειναι επωνυμη!εσυ δεν τηρησες κανενα απ τα δυο!
και αν επανορθωσες καπως στο δευτερο,ισως θα πρεπε να ξεκαθαρισεις με τους ιδιους τους εξουσιοδοτημενους το πρωτο...;) παντως χαλαρωσε,δεν κινδυνευεις απο κανεναν,τα αγρια μελη τα εχουμε σε κλουβια!:sm7: |
Απόσπασμα:
παγιδα ειναι!:hmmm: :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Οι δικοί μας μόνο γκαζάκια βάζουνε.....:sm7: |
Νικο... αν δεν κανω λαθος... δουλευεις στην εταιρια του φιλου μου του Αντώνη...??? Θα περασω απ´ το γραφειο να μου τα πεις απο κοντα γιατι δεν προλαβα το αρχικό post! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7: |
Το αρχικό ποστ του NLS ....
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και ασχολούμαι με το φόρουμ αρκετα μπορώ να πω... Τι εικάζει κανείς? Ο Πρετεντέρης έχει βύσμα επειδή ανήκει στους Illuminati? O Πρετεντέρης είναι από το Ισραήλ?:D Ο Πρετεντέρης έχει βύσμα και του ανεβάζουν τα ποστ για να ανέβει πιο γρήγορα στην Ιεραρχία του Φορουμ? :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!