GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Καταπιεσμένοι μπαμπάδες! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17235)

evanslam 03-02-2011 11:19

Απάντηση: Καταπιεσμένοι μπαμπάδες!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zenzen70 ( 307550)
Καλησπερα σε ολους,

Περασα απο εκει, και τις θαυμασα, κουκλες ειναι μπραβο!!!Την επομενη φορα θα σταματησω να πιω και εγω ενα καφεδακι ευκαιρια ειναι να γνωριστουμε οι μπαμπαδες ή μπεμπεδες!!!

Γιάννη κρίμα που δεν σταμάτησεις να πιούμε ενα καφέ να γνωριστούμε! Ειδικά εμείς που είμαστε απο Λαύριο και δεν έχουμε γνωριστεί; Πάντως όποτε εχεις ευκαιρία μπορείς να περάσεις και απο το μαγαζί μου να σε κεράσω εκεί ενα καφέ! Το τηλέφωνο μου θα το βρεις στο προφίλ μου!

ααα και αμα δεν το έχεις κάνεις ακόμα πέρνα και απο τα καλωσορίσματα να σε γνωρίσει και όλο το forum!

szygo 03-02-2011 19:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από basilis76 ( 306194)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ

Καλή ιδέα Κώστα,...;)
Να διαβάζουμε την εφημερίδα μας πίνοντας τον καφέ μας μετά τις στροφές της παραλιακής...καλό ακούγεται....,:):):)

Υ.Γ. Την Κυριακή 06/02 προβλέπεται αίθριος καιρός και θερμοκρασία μεσημεριού 16 βαθμούς....???

szygo 03-02-2011 19:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από szygo ( 308119)
Καλή ιδέα Κώστα,...;)
Να διαβάζουμε την εφημερίδα μας πίνοντας τον καφέ μας μετά τις στροφές της παραλιακής...καλό ακούγεται....,:):):)

Υ.Γ. Την Κυριακή 06/02 προβλέπεται αίθριος καιρός και θερμοκρασία μεσημεριού 16 βαθμούς....???

Από βιασύνη....Το σχόλιο πήγαινε στον Κώστα Goldwing:)

evanslam 03-02-2011 20:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από szygo ( 308119)
Καλή ιδέα Κώστα,...;)

Καλή σκέψη αλλά αυτή την Κυριακή θα βρίσκομαι Λουτράκι για εκπαίδευση με την KTM!!! Σε περίπτωση που θέλετε να κατεβείτε Λαύριο!

Strats 03-02-2011 20:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 308159)

Καλή σκέψη αλλά αυτή την Κυριακή θα βρίσκομαι Λουτράκι για εκπαίδευση με την KTM!!! Σε περίπτωση που θέλετε να κατεβείτε Λαύριο!

Αυτά είναι ωραία νέα! ;)

evanslam 03-02-2011 23:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Strats ( 308163)
Αυτά είναι ωραία νέα! ;)

Στράτο τώρα που το σκέφτομαι λέω να κανονίσω καμιά μικρή χωματινη περιήγηση για τους πιο "βρωμιάρηδες" μπαμπάδες στα βουνά της Λαυρεωτικής που εξασκούμαι τον τελευταίο καιρό!

Strats 03-02-2011 23:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 308295)
Στράτο τώρα που το σκέφτομαι λέω να κανονίσω καμιά μικρή χωματινη περιήγηση για τους πιο "βρωμιάρηδες" μπαμπάδες στα βουνά της Λαυρεωτικής που εξασκούμαι τον τελευταίο καιρό!

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΒΑΓΓΕΛΗ!!!! :)

renovatio 05-02-2011 17:08

Κι έχω να πάω στο Λαύριο απόοοοο, δεν θυμαμαι. Ωραία ιδέα μας έδωσες!

geolag 05-02-2011 18:28

Εγώ πάντως είμαι μέσα για Λαύριο αύριο.Αλλά θα έχω και την οικογένεια.Οπότε με αυτοκίνητο.Για καφέ και για φαγητό μετά ή φαγητό και καφέ πριν και μετά.

evanslam 05-02-2011 23:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geolag ( 309607)
Εγώ πάντως είμαι μέσα για Λαύριο αύριο.Αλλά θα έχω και την οικογένεια.Οπότε με αυτοκίνητο.Για καφέ και για φαγητό μετά ή φαγητό και καφέ πριν και μετά.

Παιδιά να υπενθυμίσω πως αυριο δεν θα με βρείτε στο Λαύριο διότι θα βρίσκομαι στο Λουτράκι για Adventure Training με την KTM!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:44.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!