![]() |
Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Για κοιτάξτε εδώ :mad:
|
Και κατι αλλο ρε παιδια που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση και απορια.
Αυτοι οι ανθρωποι που μπαινουν παρανομα στην Ελλαδα εχουν πληρωσει,συμφωνα με τις ειδησεις, απο 3000-6000δολαρια ο καθενας στους "εμπορους". Που τα βρισκουν ρε παιδια τοσα χρηματα σε μια χωρα οπως το Αφγανισταν, το Πακισταν, οπου ο μεσος ετησιος μισθος δεν ξεπερναει τα 300δολαρια; Και μετα ερχονται εδω περα και δεν εχουν δευτερο βρακι να φορεσουν; Μπορει να μου απαντησει καποιος; |
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ωραίες απαντήσεις σας,.,
δεν περίμενα να συμφωνήσουμε γιατί βλέπω η πλειοψηφία εδώ μέσα βρωμάει τρίτο Ράιχ με φορεσιά τσολιαδάκου .,. είστε τόσο νόμιμοι., ,και πολιτικά σωστοί .,., και ακολουθάτε πίστα.,.την γραμμή του κόμματος σας.,., ο μεγάλος αδελφός θα σας ανταμείψει για αυτό.,., θα βάλει λίγο παραπάνω βαζελίνη .,., στην τζούφρα σας.,. να μην πονέσετε πολύ .,απο την καθημερινή συνουσία που σας προσφέρει.,.,. δεν έχω τον χρόνο να σας απαντήσω τον καθένα ξεχωριστά.,.,., θα χαιρόμουν πραγματικά .,να τα λέγαμε και σε προσωπικό επίπεδο.,. γιατί δεν τα καταφέρνω και καλά στον γραπτό λόγο.,. αλλα να ξέρετε ότι μου χαρίζετε πολύ γέλιο.,. γιαυτό σας στέλνω φιλἀκια.,., και αν εσείς δεν τα δέχεστε και δεν φιλάτε ,., γνωστούς αγνώστους .,., δεν σας κρατώ κακία ., να το ξέρετε.,... .,.,η καημένη η φοιτητριούλα .,., δεν μπορούσε να γράψει διαγώνισμα.,., υπό τους ήχους τις Ροκ μουσικής.,., ενώ δίπλα της πεθαίνανε απο την πείνα .,. Παράνομοι άνθρωποι .,. άγνωστης προέλευσης.,., λετε να είναι εξωγήινου.,., και ενώ όλο το Ελλαδιστάν στην μικρή χώρα όπου ζούσε.,.,. έκανε απεργία.,.,., οι δημοσιογράφοι που βλέπαν πάντα την αλήθεια σε όλα τα κανάλια στην αγαπητή μας τηλεόραση.,. μας υπαγόρευαν όμως οτι δεν είναι σωστό να γίνονται απεργίες .,και διαδηλώσεις . ειδικά αυτόν τον καιρό.,., πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι.,. να τρώμε τις καρπαζιές .,. να είμαστε νόμιμοι.., να κοιτάμε τις δουλιές μας να είμαστε παραγωγικοί,. γιατι η παρανομία επιτρεπόταν μόνο απο τα στελέχη του μεγάλου Αδελφού.,. απο τους πολιτικούς και το σόι τους.,., και οτι καλά κάνουν και πεθαίνουν αυτοί οι παράνομοι άνθρωποι .,., τέλος πάντων., μα φυσικά γιατί είναι παράνομοι .,., .και δεν αξίζει να ζουν τέτοιοι ,., σε τέτοιους καιρούς.,.,., γιατί αυτοί οι καιροί είχαν κάτι το πολύ μυστήριο .,., και υπερφυσικό.,., τα Λαμόγια λέγαν Λαμόγια τα Λαμόγια.,., και το αντίθετο.,.,. απο την μιά μεριά η παράταξη των Κου#####στέξ βλέπε Αριστέριστέξ.,.,.,. οι απόψεις και οι δράσης τους άλλαξε ως δια μαγείας .,., και φερόντουσαν σαν τους αντιπάλους τους .,.,.,. και απο την άλλη μεριά οι Φασιστέξ βλεπε Δεξιστές.,., οι απόψεις τους .,.,ο ναι.,. ως δια μαγείας δεν αλλάξανε καθόλου.,., το μόνο που φοβόντουσαν., ήταν να μην κατηγορηθούν για αυτό που ήταν.,.. πάνω κάτω ετσι κυλούσαν τα πράγματα στο μικρό Ελλαδιστάν .,., άλλα και στα περισσότερα κρατίδια σε αυτόν τον ταλαίπωρο πλανητάκο.,. κάτω από το βλέμμα γεμάτο στοργή σαν μάνα στα παιδιά της pax americana.,.,.και του αγαπητού μας Μεγάλος Αδελφού..,., και στα φτωχά ανθρωπάκια.,., δεν τους άρεζε ., πολύ το όλο σκηνικό .,. μέσα στην καθημερινή μιζέρια ., και εξαθλίωση τους .,., σκοτωνόντουσαν.,., αναμεταξύ τους.,., σφαζόντουσαν.,. χωρίζοντας την γη σε τετράγωνα.,.,. και υψώναν τεράστιους φράχτες για να μην μπαίνει .,. ο ένας στο τετράγωνο του άλλου.,, .,.,μόνο ο πόλεμος και η τυραννία., βασίλευε μαζί με τους βασιλιάδες φυσικά.,., και έτσι δυστηχώς η καημενούλα η Ειρηνούλα ., η Ευτηχούλα,.,. η Χαρά και όλα τα καλά τα κοριτσάκια.,. είχαν φύγει ένα βράδυ κατατρεγμένες .,. με ένα διαστημόπλοιο ., δεν μπορούσαν να ζήσουν άλλο σε τούτο τον πλανήτη.,. δεν τις χώραγε .,.,., το έχω πει και το ξαναλέω .,., η ανθρωπότητα βρίσκεται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο .,.,. εύχομαι να αναπτυχθεί σε αυτό που της αρμόζει .,. αν πρώτα δεν έχει αυτοκαταστροφή.,.,., φιλάκια και πάλι .,.,.,.,. |
Απόσπασμα:
Όποιος έχει άποψη, ίσως αντίθετη από την δική σου είναι κοματόσκυλο:confused::confused::confused: |
Δεν δέχομαι να με κατηγορεί κανείς ότι είμαι "γελοίο κομματόσκυλο" γιατί ποτέ μου δεν έχω γραφτεί σε κανένα κόμμα και δεν ακολουθώ την πολιτική κανενός κερατά. Αν με λες ευθέως "φασίστα" στο επιστρέφω με φιλάκια κι εγώ. Αγαπάω την ΠΑΤΡΙΔΑ μου και όσο και αν σου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ θα πολέμαγα και θα πέθαινα για αυτή όπως έχουν κάνει οι πρόγονοί μου. Απίστευτο ε; Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Στις μέρες μας; Αν η Ελλάδα είχε λίγους ακόμα να ενστερνίζονται τις ιδέες σου θα μιλούσαμε Τούρκικα τώρα.
Δεν με ξέρεις ούτε έχεις ιδέα τι έχω κάνει σε μορφή εθελοντισμού για να βοηθήσω αυτά τα "ανθρωπάκια" να αναπτύξουν καλύτερες υποδομές στην πατρίδα τους για αυτό είναι τουλάχιστο άδικο και άκομψο να κατηγορείς και να κατηγοριοποιείς ανθρώπους πίσω από μια οθόνη. |
Αγαπητε tattoo το ποιος ειναι "φασιστας" φαινεται απο τον τροπο που δεχτηκες τις απαντησεις ολων μας. Επειδη δεν σου αρεσαν,γιατι ο καθενας εχει την δικη του (σεβαστη) αποψη, αρχισες να μας αποκαλεις "φασιστες".
Ειμαι οπαδος της φρασης (που δεν θυμαμαι ποιος την ειπε): "Διαφωνω καθετα με την αποψη σου, αλλα θα υποστηριξω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να την λες", κατι που δεν φαινεται να πιστευεις εσυ. Στις τελευταιες δημοτικες εκλογες δεν πηγα να ψηφισω, γιατι δεν γουσταρω κανενα κομματοσκυλο, κανεναν αποτυχημενο επαγγελματια πολιτικο και δεν θελω να βγαλω στη βουλη αλλους, ωστε να γινουν κι αυτοι αποτυχημενοι. Αγαπαω την χωρα μου, αλλα δυστυχως αν μου τυχει να φυγω στο εξωτερικο θα το κανω. Και θα το κανω γιατι δεν γουσταρω να βλεπω τον αλλοδαπο να ερχεται στην Ελλαδα, χωρις παπουτσια, χωρις δευτερο παντελονι, να του δινουμε ψωμι και μετα να σκοτωνει τα ιδια του τ αφεντικα, για να τα ληστεψει. Δεν γουσταρω να βλεπω ανθρωποι που δεν ξερουν οχι μονο την ιστορια μας, αλλα ουτε που πεφτει το Καλπακι,καλα καλα, να καταλαμβανουν μια νομικη και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ ν αποκτησουν ισα δικαιωματα με τους Ελληνες, αλλα ΚΥΡΙΩΣ μ αυτους που τ αποκτησαν με νομιμο τροπο. Για να μπορεσω να παω ομως στο εξωτερικο πρεπει να πληρω καποιες προυποθεσεις. Ετσι μου λενε οι αντζεντηδες που μιλω. Να εχω πτυχιο, να εχω visa (στις χωρες που απαιτειται), να δηλωσω τοπο διαμονης (και οχι να μπω σε μια νομικη σχολη, ας πουμε) και αλλα πολλα. Η Ελλαδα δεν ειναι ενας "Νεος Κοσμος", οπου καποιοι ειδαν μια παρθενα γη για νεες ευκαιριες και αποφασισαν να παρουν ενα καραβι και να περασουν απεναντι. Λυπαμαι πολυ που πιστευεις οτι η αποψη σου ειναι αυτη που πρεπει να εχουμε ολοι μας και επειδη δεν την εχουμε πρεπει να ειμαστε και φασιστες απο πανω. Λυπαμαι πολυ. |
Απόσπασμα:
+1200 |
Απόσπασμα:
+1200 |
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ωραίες απαντήσεις σας,.,
δεν περίμενα να συμφωνήσουμε γιατί βλέπω η πλειοψηφία εδώ μέσα βρωμάει τρίτο Ράιχ με φορεσιά τσολιαδάκου .,. Πιστεύω να κάνεις πλάκα με αυτό το κατεβατό που έγραψες αλλιώς έχεις σοβαρό πρόβλημα. Το να ζητάς τη γνώμη μας και να μας βρίζεις μετά δηλώνει ότι είσαι διχασμένη προσωπικότητα ή δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Επειδή δεν σε ξέρω προσωπικά θέλω να καταλήξω ότι κάνεις πλάκα Αλλιώς μάζεψε όλους τους κατατρεγμένους σπίτι σου και δώστους ότι ζητήσουν από σένα ή τα προσφιλή σου πρόσωπα.:D |
Ο Φασίστας δεν κατηγοριοποιείται σε δεξιά ή αριστερά... Ο φασίστας είναι αυτός που επιβάλλει την γνώμη του στους άλλους! Ειδικά, αν ανήκει σε μία μειοψηφία και θέλει να επιβάλλει την γνώμη του στους πολλούς λέγεται Υπερ-φασίστας!
Αμφισβητώ αν κατάλαβες τι πολιτικά εξέφραζε ο καθένας από τους συνομηλιτές (συνφορουμίτες) σου! Για 'σένα όποιος αγαπάει την Ελλάδα, την πατρίδα των παππούδων του, ο πολιτισμός που κληρονόμησε, η γλώσσα του, όποιος αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του, είναι δεξιός και φασίστας! Η αγάπη για την πατρίδα δεν έχει χρώμα και κόμμα και προφανώς δεν είναι φασισμός! Όσον αφορά το θέμα των μεταναστών και της διακύρηξής τους, φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι κατευθυνόμενοι και από άλλα κέντρα εκμεταλευόμενοι. Οι οποίοι με το πλέον φασιστικό, εθνομηδενιστικό και ακραία παράνομο τρόπο τοποθέτησαν τους δύσμοιρους για κρέας στα κανόνια τους! Τέλος, μιας και είμαστε σε forum μπεμβεδάκηδων, θα πρότεινα σε σας τους ευαίσθητους και ανθρωπιστές και Ρομπέν των Δασών, αλλά και παράλληλα προηγμένους, να πουλήσετε τα μοτόρια σας (της πλέον καπιταλιστικής μάρκας) να ταϊσετε κανέναν άμοιρο μετανάστη και άσε εμάς τους απολίτιστους από το απολίτιστο Ελλαδιστάν (το οποίο ειρωνεύεσαι...) να προσπαθήσουμε να παλέψουμε για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!