![]() |
Απάντηση: GS 1200 '08 Αντικατάσταση Ανάρτησης ESA
Ωραια!!
Να δωσετε ολοι ραντεβου σε αυτο το θεμα οταν ξανασυμβει η βλαβη εκτος εγγυησης... Και να ειστε.... οπλισμενοι!! |
Απόσπασμα:
Και για όσους πούνε για βελτιωμένο μοντέλο είδα και με την βελτίωση του press direct τα αποτελέσματα... Άσχετο, γιατί τον τελευταίο καιρό κάνω στο μυαλό μου παραλληλισμούς που περιλαμβάνουν GS στο ρόλο καλλονής που στα "τρώει" με συνεργεία και αντιπροσωπείες στο ρόλο νταβατζή?.... Μάλλον δεν πάω καλά, το είπαμε... :sm7: |
Απόσπασμα:
Ας μας πουν οι εχοντες εμπειρια... |
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος ενός adventure του 08 και πριν απο ένα μήνα αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την διαρροή της πίσω ανάρτησης.Να σημειώσω ότι η εγγύηση είχε λήξει από τον Σεπτέμβριο του 2010.Μετά από επίσκεψη που έκανα σε εξουσιοδοτημέμο αντιπρόσωπο διαπίστωσα ότι δεν είχα ελπίδες να με καλύψει η εταιρία,αφου είδα με τα μάτια μου αρνητικές απαντήσεις σε άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα.Η μηχανή μου είχε τότε 47000χλμ.΄ Έτσι αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Πρώτη εταιρία που πήγα ήταν η κατασκευάστρια της συγκεκριμένης ανάρτησης. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν αναλαμβάνουν την επισκευή της. Δεύτερη επίσκεψη που έκανα ήταν ένα συνεργείο επισκευής αναρτήσεων κάπου στου Γκυζη.Οι τεχνικοί εκεί με ενημέρωσαν ότι είναι δυνατή η επισκευή.Μοναδικό πρόβλημα κατά την τοποθέτηση η ανάγνωση βλάβης από τον εγκέφαλο και η ακινητοποίηση της μοτοσυκλέτας.... Πήγα λοιπόν στο εξουσιοδοτημένο, αφαιρέθηκε η ανάρτηση,την πήρα αγκαλιά και την πήγα στου Γκύζη.Μετά από μία μέρα ξανατοποθετήθηκε στην μπέμπα μου μετά απο την επισκευή και το service. Aυτή την στιγμή εχω κάνει 2000χλμ και η ανάρτηση λειτουργεί αψογα σε όλες της επιλογές του ESA. Συνολικό κόστος 125€(επισκευή και αφαιροτοποθέτηση). Αιτία της διαρροής η μη ύπαρξη καποιου καλυμματος για το πιστονι της ανάρτησης με αποτέλεσμα μικροπετραδάκια,αμμος και διαφορα αλλα να φθείρουν τα ελαστικά παρεμβάσματα(κυρίως τισ βροχερές μέρες). Αυτά......... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εσύ έχεις 2 χρόνια εγγύηση ακόμη.. Γιατί σκας???;) Αφού περάσουν σκέφτεσαι τι να κάνεις για να προστατεύσεις την ανάρτηση.....:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Θα έχει μουχλιάσει το φαγητό σε 2 χρόνια.....:sm7::sm7::sm7: |
αυτο που θα πώ το έχω αναφαίρει ξανα στο παρελθόν ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ και δεν έχω τετοια θεματα.
παρόλαυτα, χαίρομαι που τα θέματα των φίλων λύνονται γρήγορα & οικονομικά(κυρίως);) |
Ανακαιφαλαιώνοντας, έχω βρει μιά ολινς μεταχειρισμένη στο ebay να την πάρω
πουλάει σετ μπρος πίσω ο τύπος και έχει και ελατήριο αναβαθμισμένο για τα κιλα μου:sm7:, ξεχνάω τις πολυτέλειες όμως ε??? Αλλά τπτ άλλο?? θα δείχνει βλάβη η στο σερβις καταργούν την ESA και από το softwear? |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!