![]() |
Απάντηση: Ποιά λάστιχα να βάλω;;;
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤA METZELER ΕΧΡ ΤΟURANCE .ΚΑΛΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΡΩΝΑ .
"ΑΛΛΑ"...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΑ 160 ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ "ΨΑΡΕΥΕΙ" ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.:confused: |
Απόσπασμα:
...διαβάζοντας τα γραφόμενα των ομοσταυλων καθώς και συ βλέπεις...ότι και σε προηγούμενα post, γραφοντε και ξαναγραφοντε τα ίδια πράγματα... . . . . . γι αυτό και το . . ...περί ορέξεως . . . . . . . κολοκυθόπιτα και μάλιστα νηστίσιμη!!!;) ολοι με τις εμπειρίες μας και τα γούστα μας...:) κι ο καθενας με το δικο του στιλ οδηγησης...:cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
continental trail attack Αν και δεν ξέρω τώρα τελευταία κάτι πολύ ελάχιστες ταλαντώσεις στο τιμόνι που έχω μετά τα 140 είναι από αυτά, η έχουν λάθος πίεση. Έχω κάνει τώρα 7000 χιλ και είναι τρομερά σε κράτημα, από χώμα δεν είναι και πολύ φανατικά… |
Μην βάλεις τα Metzeller σύμφωνα με την δικιά μου γνώμη διότι τα έχω ήδη και είμαι ήδη απόλυτα δυσαρεστημένος! Από την πρώτη στιγμή μου γλιστράει το πίσω λάστιχο αν και για να είμαι ειλικρινής είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από το forum , γι αυτό και τα πήρα... Διάλεξε ανάμεσα στο Brigestone ή Conti...Είναι και τα δύο σχεδόν ίδιο στυλ...
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!