GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χωμάτινες εξορμήσεις (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Μ.Πεμπτη χωμα Καντηλι Ευβοια (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19395)

REK 21-04-2011 20:47

Απάντηση: Μ.Πεμπτη χωμα Καντηλι Ευβοια

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 365459)
Μολις μπηκα σπιτι.

Ολα πηγαν καλα. Καναμε το 90% της σχεδιασμενης διαδρομης.

Ηταν μια απο τις καλυτερες βολτες που εχω κανει ποτε μου.

Τα τοπια και οι διαδρομες απιστευτης ομορφιας και το τεραιν ιδανικο. Ουτε σκονη, ουτε πολυ λασπη. Ιδανικο πραγματικα.

Κριμα πραγματικα που δεν μπορεσαν κι αλλοι να ερθουν και ζηταω ενα συγνωμη που εγινε αυτη η βολτα τετοια μερα.

Υποσχομαι να την ξανακανουμε ολοι η κλασικη παρεα.

Φωτογραφιες και βιντεακια βγηκαν αρκετα. Θα ανεβασω οτι εχω εγω μεχρι το βραδυ.

Καλες γιορτες σ ολους και να ειμαστε παντα καλα.

Ευχαριστω τον Λουκα και τον Ολιβιε για την παρεα.

:sm8::sm8:

Strats 21-04-2011 20:52

Μπράβο Ηλία, περιμένω πως και πως τις photos!!!

ziumann 21-04-2011 22:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 365459)
Μολις μπηκα σπιτι.

Ολα πηγαν καλα. Καναμε το 90% της σχεδιασμενης διαδρομης.

Ηταν μια απο τις καλυτερες βολτες που εχω κανει ποτε μου.

Τα τοπια και οι διαδρομες απιστευτης ομορφιας και το τεραιν ιδανικο. Ουτε σκονη, ουτε πολυ λασπη. Ιδανικο πραγματικα.

Κριμα πραγματικα που δεν μπορεσαν κι αλλοι να ερθουν και ζηταω ενα συγνωμη που εγινε αυτη η βολτα τετοια μερα.

Υποσχομαι να την ξανακανουμε ολοι η κλασικη παρεα.

Φωτογραφιες και βιντεακια βγηκαν αρκετα. Θα ανεβασω οτι εχω εγω μεχρι το βραδυ.

Καλες γιορτες σ ολους και να ειμαστε παντα καλα.

Ευχαριστω τον Λουκα και τον Ολιβιε για την παρεα.

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ζηλεψα οταν σας πετυχα το πρωι 08:15 στην ευθεια της Αρτακης.Αν το προσεξατε ημουν σε ενα κοκκινο φορτηγο της Algida.:rolleyes:Ολη μερα σας σκεφτομουνα και ελεγα ποσο κοντα ημουν στο να ερθω αλλα λογω της ημερας ηταν αδυνατο.:mad:Πραγματικα σπουδαια τοπια εκει πανω.Τα εχω ψιλογυρισει οταν ειχα ενα Cherokee.Παντα τετοια.

emix 21-04-2011 22:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ziumann ( 365514)
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ζηλεψα οταν σας πετυχα το πρωι 08:15 στην ευθεια της Αρτακης.Αν το προσεξατε ημουν σε ενα κοκκινο φορτηγο της Algida.:rolleyes:Ολη μερα σας σκεφτομουνα και ελεγα ποσο κοντα ημουν στο να ερθω αλλα λογω της ημερας ηταν αδυνατο.:mad:Πραγματικα σπουδαια τοπια εκει πανω.Τα εχω ψιλογυρισει οταν ειχα ενα Cherokee.Παντα τετοια.

Δεν μπορω να πω οτι το προσεξα το αμαξι. Αυτο που προσεξα ομως και κοντεψα να λυποθυμισω ηταν λιγο πιο κατω στο μαγαζι του ΜΙΜΙΚΟΥ, το ΚΤΜ 690 Rallye, που το ειχε στη βιτρινα!!!

Και τι δεν θα δινα να το ειχα. 18500ευρω ομως ειναι πααααρα πολλα (τιμη καινουργιου 28000ευρω!!!!!)

Πραγματικα καποια στιγμη αρχιζα να νοιωθω τυψεις που εγινε τετοια μερα η βολτα και δεν μπορεσατε να ερθετε.

Παντως το Καντηλι ειναι δυσκολο βουνο. Σε περιοδος υψηλης βροχοπτωσης ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι προσβασιμο.
Εχω παει και σε πιο ασχημες καιρικες συνθηκες και ειναι πολυ δυσκολο βουνο και θελει αρκετα καλη εμπειρια για να το περασεις.

ziumann 21-04-2011 22:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 365518)
Δεν μπορω να πω οτι το προσεξα το αμαξι. Αυτο που προσεξα ομως και κοντεψα να λυποθυμισω ηταν λιγο πιο κατω στο μαγαζι του ΜΙΜΙΚΟΥ, το ΚΤΜ 690 Rallye, που το ειχε στη βιτρινα!!!:sm8:

Και τι δεν θα δινα να το ειχα. 18500ευρω ομως ειναι πααααρα πολλα (τιμη καινουργιου 28000ευρω!!!!!):yz

Πραγματικα καποια στιγμη αρχιζα να νοιωθω τυψεις που εγινε τετοια μερα η βολτα και δεν μπορεσατε να ερθετε.

Παντως το Καντηλι ειναι δυσκολο βουνο. Σε περιοδος υψηλης βροχοπτωσης ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι προσβασιμο.
Εχω παει και σε πιο ασχημες καιρικες συνθηκες και ειναι πολυ δυσκολο βουνο και θελει αρκετα καλη εμπειρια για να το περασεις.

Οντως ετσι ειναι.Εχουμε φαει πολλες ωρες για να διανυσουμε 500 μετρα.Οσο για τις τυψεις μη τρελαινεσαι.Δεν τελειωσαν οι μερες.:sm8:

emix 21-04-2011 23:07

9 Συνημμένο(α)
Μερικες φωτογραφιες απο εμενα. Τις περισσοτερες τις εβγαλαν τ αλλα παιδια.

emix 21-04-2011 23:08

Και δυο απλα βιντεακια:

Τα υπολοιπα απο τ αλλα παιδια.

Markas 22-04-2011 00:09

Πάντα μου άρεσε η διάβαση ποταμού-ρυακιού με μηχανή. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά στη βόλτα σας. Περιμένουμε όλο το υλικό. Και την άλλη με το καλό!

yns 22-04-2011 00:24

Τι όμορφα μέρη είναι αυτά!! Θέλω κι εγώ να το κάνω το Καντήλι!! Markas, πάμε; :D

Μπράβο συνάδελφοι, περιμένουμε και τις άλλες!

Markas 22-04-2011 00:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 365566)
Τι όμορφα μέρη είναι αυτά!! Θέλω κι εγώ να το κάνω το Καντήλι!! Markas, πάμε; :D

Μπράβο συνάδελφοι, περιμένουμε και τις άλλες!

Είναι ώρες που θα ήθελα να ζω στην ηπειρωτική Ελλάδα να μην έχω τους περιορισμούς και τα έξοδα του καραβιού. Από την άλλη η Κρήτη μου δίνει τόσες χαρές που με αποζημιώνει για αυτή τη "φυλακή" που με κρατάει...
Το καλοκαιράκι να δούμε τι Θα πρωτοκάνομε εκτός Κρήτης...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:52.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!