![]() |
Απάντηση: To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !!
Πραγματικά είναι ενα ταξείδι που θα θέλαμε να κάνουμε πολυ και εγώ και η γυναίκα μου..αλλά δυστυχώς λογω του οτι ξεκίνησα προσφατα δουλειά σε νέα εταιρεία δεν το βλέπω να μπορώ να φύγω...:(:(
Ο σχεδιασμός δείχνει να είναι πολυ καλός,μπράβο Κώστα!! |
Καλά δεν ήθελα να ποστάρω για να μην σας χαλάσω το θέμα, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ..
Τέτοιο αρχοντικό πρόγραμμα....:), το ζήλεψα λέμε:D!!! Όσοι πάτε θα περάσετε ζάχαρη, πρόγραμμα άαααααανετο!!! Μπράβο στους οργανωτές!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σας ακολουθήσω, γιατί το έκανα πέρισυ τον Αύγουστο... Καλά θα περάσετε στα σίγουρα, σας το εύχομαι:) . |
Απόσπασμα:
να γνωριστούμε και από κοντά, προ Βαλκανίων! ;):):):) |
Απόσπασμα:
εγω μπορω και μια εβδομαδα νωριτερα, αν ψηνονται οι αλλοι και ειναι εφικτο... εγω παντως ακολουθω οτι προγραμμα κανονισουν αυτοι που το προτειναν,απλως το αναφερω, χωρις να δημιουργησω προβλημα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
θα χαρουμε να σε ξαναδουμε στον καφε!;) |
Χρειαζεται διαβατηριο για τις συγκεκριμενες χωρες ή μπορεις να πας και με την νεα ταυτοτητα οπως εχω ακουσει οτι πας στην Τουρκια ???
|
Απόσπασμα:
Σύντεκνε,.οπως λέει και ο χρήστος,ότι θέλει ο λαός πάντως και μια εβδομάδα πριν, εδώ πάνω στα βόρεια θα είμαστε και έχουμε και καλά τσίπουρα:D να πω και κάτι ακόμη Σκοπός της εκδρομής,είναι στάνταρ να περάσουμε καλά. δεν πάμε ούτε για 36ωρο,ούτε για χωσίματα.πάμε όμορφα και ο καθένας μέχρι εκεί που επιθυμεί. Μπορεί ας πούμε κάποιος να θέλει να ταξιδέψει για 3-4 μέρες μόνο ή 5. ακολουθεί μέχρι εκεί που επιθυμεί και επιστροφή απο κεντρικούς άξονες;) αυτός είναι και ο λόγος που βγαίνει λίγο μεγάλη η βόλτα.. σου φτάνει μια μόνο βραδιά να γυρίσεις το Ντουμπρόβνικ ή την λιουμπλιάνα? δεν θα ανεβοκατέβεις 2 φορές τουλάχιστον τα στροφιλίκια του novy sad?:D να περάσουμε καλά και όπως μπορεί ο καθένας,γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και το έχουμε όλοι ανάγκη μάγκες! αυτά |
Απόσπασμα:
σε χώρες όπως η Αλβανία,Σερβία,περνάς με καινούργια ταυτότητα άνετα.χρειάζεται για την βοσνία όμως. και στην κροατία,καθυστερείς στο τελωνείο,όπως και να βγεις απο αλβανία-μαυροβούνιο. οπότε απαραίτητα διαβατήριο;) |
απαραίτητα έγγραφα 1.Διαβατήριο 2.πράσινη κάρτα απο την ασφάλεια της μηχανής 3.σε περίπτωση που η μηχανή είναι σε άλλο όνομα, θεωρημένη εξουσιοδότηση του κατόχου απο το ΚΕΠ |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!