GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Συνελήφθη ο Στρος Καν. Άλλος ένας σοσιαληστής... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20406)

nek21 15-05-2011 17:27

Απάντηση: Συνελήφθη ο Στρος Καν. Άλλος ένας σοσιαληστής...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 380914)
Περίεργο ρε παιδιά. Αν ήθελε αυτός κάτι ερωτικό, δεν θα μπορούσε να πληρώσει Έπρπεπε να βιάσει την καμαριέρα.
Κάτι δεν μου κολάει.

πολυ σωστα κωστα.η υποθεση βρωμαει παιδια.αν δεν κανω λαθος ο εν λογω κυριος δεν ηταν ο μοναδικος απεσταλμενος που υποστηριζε ανοιχτα οτι δεν πρεπει να γινει η αναδιαρθρωση του χρεους?

frits 15-05-2011 17:59

Μπα και στημένο να είναι θα αφορά τις γαλλικές εκλογές όπου θα ήταν ο βασικός αντίπαλος του Σαρκοζί.

Από την άλλη όταν θέλουν να σε κτυπήσουν σε κτυπούν εκεί που έχεις αδυναμία και από ότι φαίνεται ο ¨κύριος" έχει προϊστορία.

ltsiorak 15-05-2011 21:57

Ολοι ελενχονται.... αλλοι απο παθη ... αλλοι απο διαφθορα... αλλοι απο ανωμαλιες ...κτλ

Παρεπιπτωντος θυμιθηκα ενα σκηνικο παλιοτερα απο ενα πρωην βουλευτη του πασοκ καπου το 80 με 90 .... οταν ερωτηθηκε ειπε οτι ο ανδρεας (ο γνωστος γυναικολογος) ολους του βουλευτες και υπουργους τους ειχε με φακελο ! ! ! ! ετσι ωστε οποιος πηγαινε να του την πει... τον ετρωγε το μαυρο το σκοταδι...

μιλαμε για πλήρη ελεγχο που όπωςε θυμαστε βοηθεισε τη Δημητρα ( με τη ροζ βιλα) να αποκτήσει μεγαλα δικαιώματα.... τα υποληπα γνωστα...

στην προκυμένη περιπτωση ενα εχω να πω, η κοινη γνωμη δεν θελει με τιποτε παιδεραστες και βιαστες.... ολα τα αλλα τα συνχωρει (κλιντον - λεβινσκι) και ο τυπος εντελως τυχαια αντι να παρει μια 2 μετρη με ελαχιστο κοστος για τον ιδιο.... πηγε στη καϊμενη φτωχη ( τυπου βασιλακη καϊλα) εργατρια....

ρε ουστ ολα τα σκηνικα μαπα ειναι....

nivo 15-05-2011 22:06

μπιχτης ο στροσκανακος εεεεε ???????

napgeo 15-05-2011 23:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 380862)
Εμένα μ' ενδιαφέρει, πάνω απ' όλα να λάμψει η αλήθεια.

Αν είναι "άντρας" αυτός ο "κύριος", να βγει και να μας πει ποιος κάνει καλύτερες pi-t-es, η καμαριέρα; ή ο δικός μας; :cool:
;
Αν και απ' ότι διάβασα, η καμαριέρα αντιστάθηκε, σε αντίθεση με τον "δικό" μας. :rolleyes:

Νίκο σοβαρέψου?????:)

napgeo 15-05-2011 23:13

Κάτι δεν μου πάει καλά στην όλη υπόθεση.
Άς μη βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα….:Απορία:

wet & dirty 15-05-2011 23:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 380929)
Τριστάν Μπανόν, νεαρή δημοσιογράφος και συγγραφέας, πήγε στο γραφείο του επικεφαλής του ΔΝΤ προκειμένου να του πάρει συνέντευξη για το περιοδικό στο οποίο εργαζόταν το 2002.

http://1.1.1.5/bmi/news247.gr/kosmos.../w460/dom1.jpg

"Ήθελε να του κρατάω το χέρι για να απαντά στις ερωτήσεις. Μετά το χέρι προχώρησε στο μπράτσο και συνέχισε... Καταλήξαμε να παλεύουμε... Τον κλώτσησα... Προσπάθησε να ανοίξει το τζιν μου. Όταν έφυγα μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας "σας τρομάζω;"", ανέφερε η δημοσιογράφος που επέλεξε να μην κινηθεί δικαστικά.

:sm7::sm7:ετσι εγινε με τον ΓΑΠ αλλα δεν μπορουσε να του πει οχι σε τιποτα!!:sm7::sm7:

napgeo 15-05-2011 23:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 381161)
:sm7::sm7:ετσι εγινε με τον ΓΑΠ αλλα δεν μπορουσε να του πει οχι σε τιποτα!!:sm7::sm7:

Για λέγε λεπτομέρειες.

Μας έσκασες.
Του άνοιξε τελικά το τζίν του ΓΑΠ.....Νεύρα:mad::hmmm::(:cool:

wet & dirty 16-05-2011 00:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 381171)
Για λέγε λεπτομέρειες.

Μας έσκασες.
Του άνοιξε τελικά το τζίν του ΓΑΠ.....Νεύρα:mad::hmmm::(:cool:

εσυ τι λες????δε του το κατεβασε το παντελονακι??

και βασικα ποιος σε εσκασε εσενα και γιατι!!!εχεις βαλει πολλες φατσουλες και δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις!!και οχι μονο αυτο αλλα θες και λεπτομερειες....γουσταρεις να διαβαζεις??

TEOSS 16-05-2011 00:17

Να μάθει άλλη φορά να βγάζει στη φορά μυστικές συνομιλίες και να <<δίνει>> τον Γιωργάκη.!!!:D
...
....
.......
Στα σοβαρά τώρα ….σε κάθε ξενοδοχείο έτσι έκανε? Δεν είχε (όπως όλοι) τις γνωστές υπηρεσίες (εξάλλου άλλος πληρώνει γι αυτούς …πάντα!)???
Ποιος άλλος που δεν έκανε στο σύστημα (για άλλους λόγους) είναι υπόδικος με την ίδια κατηγορία? (J.A.) .
Νομίζω ότι είναι μια εύκολη κατηγορία κατά ….μαύρων μπεεεεε

Υπάρχει μήπως πολιτικός που από τον πάτο της δημοτικότητας που είχε κυλήσει , πήρε πρωτοβουλία εκδίωξης <δικτάτορα> (επαναστάτη συνταγματάρχη)….και μπόνους την εξολόθρευση του πολιτικού του αντιπάλου …??? .... λέμε τώρα… ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:23.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!