GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Φοβίες!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21677)

sliv 04-07-2011 14:59

Απάντηση: Φοβίες!!!

ναι ξέρω τι εννοείς ένα είδους "μικρού πανικού" ας πούμε.... , το είχα πάθει μετά από τρακάρισμα για αρκετό καιρό....μετά πήγα για "training" , ανέβηκα στα Γεράνεια δυο φορές σε μια μέρα (μια πρωί - μια βράδυ) -δεν είχα και άλλη επιλογή-.......και μου φύγανε όλοι οι φόβοι.............. δια μαγείας . :D:D:D

katsab 04-07-2011 22:13

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ(ΡΑΚΕΣ-ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΤΑ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ-ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ-ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ-ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΚΑΙ.....ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ)ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΒΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

taksidiotis 05-07-2011 08:43

παντως,στην οδηγηση πανω δεν αισθανομαι φοβο,τουλαχιστον για τον εαυτο μου.εκει που μπορω να πω οτι νιωθω φοβο κι οτι κανω και σεναρια ειναι οταν περναω σταυροδρομια η απο κατι παραξενα στενακια που παντα παταω κορνα κι ας μην ειναι κανεις εκει να πεταχτει

Akyla 05-07-2011 10:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από katsab ( 415069)
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ(ΡΑΚΕΣ-ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΤΑ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ-ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ-ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ-ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΚΑΙ.....ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ)ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΒΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

Μακάρι να μπορούσα να κατέβω αλλά δεν συμπίπτει με την άδεια μου...επειδή καταλήγω στο ότι πρέπει να ξανακάτσω στα θρανία...υπάρχει κάποια σχολή που να κάνει μαθήματα προσαρμοσμένα σε ον-οφ? γιατί όπως είπα στην αρχή έχω ήδη κάνει στο παρελθόν το lvl 1 του california super bike school...οπότε δεν νομίζω να με βοηθήσει...

napgeo 05-07-2011 11:12

Όντως είναι ψυχολογικό.
Κατά τη δική μου άποψη με καλή παρέα και ηρεμία, μια μακρινή βόλτα και θα το ξεπεράσεις.
Αυτού του είδους τα προβλήματα δύσκολα τα ξεπερνάς μόνος σου.
Καλή επιτυχία….

taksidiotis 05-07-2011 12:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Akyla ( 415419)
Μακάρι να μπορούσα να κατέβω αλλά δεν συμπίπτει με την άδεια μου...επειδή καταλήγω στο ότι πρέπει να ξανακάτσω στα θρανία...υπάρχει κάποια σχολή που να κάνει μαθήματα προσαρμοσμένα σε ον-οφ? γιατί όπως είπα στην αρχή έχω ήδη κάνει στο παρελθόν το lvl 1 του california super bike school...οπότε δεν νομίζω να με βοηθήσει...

φιλε μου,η γνωμη μου ειναι ασε τα μαθηματα και ξεπερασε μονος σου το ψυχολογικο αυτο που σε χει πιασει,κι εννοω την φοβια.αυτο ειναι κατι που θα ξεπερασεις μονος σου και χωρις κανενα μαθημα,αλλωστε δεν το επαθες και σε καποιο βουνο αυτο.

sliv 05-07-2011 16:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Akyla ( 415419)

σε αυτη... του Μανιατη τα μαθηματα ειναι για οn-οff .....

forester 05-07-2011 16:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Akyla ( 411101)
Καλησπέρα συνάνθρωποι χρειάζομαι την βοήθειά σας.

..με λιγότερο από 10 χλμ/ω πήγα να στρίψω 90 μοίρες σε ένα στενό και το θηρίο με πρόδωσε (ίσως να το πρόδωσα εγώ)....μου έγειρε στο πλάι ευτυχώς η ταχύτητα ήταν μικρή και τα αντανακλαστικά γρήγορα,

:):):):):)
Ξαναπήγαινε και στρίψε 20 φορές την ίδια στροφή;) έτσι ξεπερνιέται το ψυχολογικό σου!
Α και που 'σαι, όχι με 10 χλμ!!!! Είναι πολύ μικρή η ταχύτητα γι αυτό έπεσες, εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι, όπως σαθρό έδαφος, λάθος πιέσεις ελαστικών, ρουλεμάν τιμονιού κλπ.....

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:46.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!