GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22572)

ARGI 06-08-2011 12:15

Απάντηση: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Το μόνο που θέλω να ρωτήσω,
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜ@ΜΕΝΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΑ', ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ...???
Μέχρι πότε θα πληρώνουμε αμαρτίες/λάθη αλλωνών...??
:hmmm::hmmm::hmmm:

GeorgeP 08-08-2011 10:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από diomiles ( 435914)
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την κατασκήνωση ΑμεΑ της Λεπτοκαρυάς κατέθεσε στη Βουλή (Α.Π. 21279/3-8-2011) ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου ζητώντας να ενημερωθεί με βάση ποιο σχεδιασμό και ποια κριτήρια επιλέχτηκε να μην λειτουργήσει η κατασκήνωση ΑμεΑ της Λεπτοκαρυάς και ποιο θα είναι το μέλλον της, καθώς και πως διασφαλίζονται οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός της κατασκήνωσης που είναι δημόσια περιουσία, αφού δεν έχει προβλεφθεί φύλαξη του χώρου.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 436218)
GeorgeP :hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

(Αυτό κατάλαβες τελικά?)

.........................

Σας ειπα και πιο πανω, παρτε ενα τηλεφωνο για να μαθετε!!!

Το οτι εκλεισαν οι κατασκηνωσεις τις λεπτοκαρυας ΔΕΝ σημαινει οτι τα 200 παιδια Αμεα) που θα φιλοξενουντο εκει θα στερηθουν την κατασκηνωση τους!

Ακολουθειται το ιδιο προγραμμα με τα σχολεια, μεταφερονται εκει που υπαρχει περισσοτερος χωρος ο οποιος παρεμενε αναξιοποιητος! Ετσι μια ομαδα ανθρωπων θα φροντιζει 500 παιδια αντι για 2 ομαδες απο 250 η καθε μια, οπως γινεται και σε ολες τις ιδιωτικες κατασκηνωσεις!
Κανενα ΑΜεα παιδι που λαμβανει μερος σε κατασκηνωση του ειδους δεν θα χασει την κατασκηνωτικη του περιοδο!
Αντιθετως, οι εργαζομενοι που φροντιζαν την κατασκηνωση της Λεπτοκαρυας θα μεινουν χωρις εργασια και οι οποιοι ηταν εθελοντες απο την ΠΟΣΓΚΑμεΑ ανευ μισθου ¨η με μικρο αντιτιμο.

Περισσοτερες λεπτομερειες στα τηλεφωνα που εδωσα!!!!

GeorgeP 08-08-2011 11:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 436116)
αφού ασχολήστε με κάποιους ακόμα καλά να πάθετε
..................................................................................................

Δεν αξιζεις ουτε την λυπη μου, ουτε τον οικτο μου ουτε το σαλιο μου!!!!!!

Παντως αν κοιταχτεις στον καθρεπτη....εχεις δικιο να απορεις!

NLS 08-08-2011 11:51

Στο επιστρέφω αυτούσιο.

Δεν έχω κρύψει ότι "δεν σε πάω μια" (βασικά έπεσε η σφραγίδα σε αυτό όταν θέλησες να βγάλεις και την πολιτική σου ταυτότητα) και νομίζω ότι το ίδιο δεν κρύβεις και εσύ, οπότε τι ταλαιπωρείσαι;

GeorgeP 08-08-2011 12:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 437337)
Στο επιστρέφω αυτούσιο.

Δεν έχω κρύψει ότι "δεν σε πάω μια" (βασικά έπεσε η σφραγίδα σε αυτό όταν θέλησες να βγάλεις και την πολιτική σου ταυτότητα) και νομίζω ότι το ίδιο δεν κρύβεις και εσύ, οπότε τι ταλαιπωρείσαι;

Oπως ειδα και στα webshots σου δεν εχεις καθρεπτη σπιτι σου οποταν δικαιολογεισαι!!!

Δεν μπορεις να κατσεις ησυχος και ασχολεισαι μαζι μου ενω εγω δεν.......αν προσεξες στα τελευταια νηματα που εχεις σηκωσει!! Θελεις πολεμο ενδοφουρμικο? ΟΚ, κανενα προβλημα!

ARGI 08-08-2011 12:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 437337)
Στο επιστρέφω αυτούσιο.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 437349)
Oπως ειδα και στα webshots σου δεν εχεις καθρεπτη σπιτι σου οποταν δικαιολογεισαι!!!

Δεν μπορεις να κατσεις ησυχος και ασχολεισαι μαζι μου ενω εγω δεν.......αν προσεξες στα τελευταια νηματα που εχεις σηκωσει!! Θελεις πολεμο ενδοφουρμικο? ΟΚ, κανενα προβλημα!

Συγνώμη παλικάρια, αλλά σας ανακαλώ στην τάξη...!!!
Ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι χώρος ούτε πολιτικών αντιπαραθέσεων ούτε προσωπικών διαμαχών..!!!!
Εάν δεν το γνωρίζετε, η παρέα μας βασίζετε στον αμοιβαίο σεβασμό των μελών και στο ομαδικό πνεύμα...
Κάθε τι προσωπική επίθεση, είναι ξένο στοιχείο στην όμορφη παρέα μας...
Γι' αυτό cool παλικάρια...

Φιλικά
Αργύρης
;););)

NLS 08-08-2011 12:35

Αργύρη από μένα σεβαστό και έχεις δίκιο.
Εγώ όπως είπα δεν τον πάω, δεν δήλωσα ότι θέλω κάποια αντιπαράθεση, του είπα απλώς να το ανεχτεί και να το ξεπεράσει όπως το ανέχομαι και εγώ.

GeorgeP 08-08-2011 12:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 437353)
Συγνώμη παλικάρια, αλλά σας ανακαλώ στην τάξη...!!!
Ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι χώρος ούτε πολιτικών αντιπαραθέσεων ούτε προσωπικών διαμαχών..!!!!
Εάν δεν το γνωρίζετε, η παρέα μας βασίζετε στον αμοιβαίο σεβασμό των μελών και στο ομαδικό πνεύμα...
Κάθε τι προσωπική επίθεση, είναι ξένο στοιχείο στην όμορφη παρέα μας...
Γι' αυτό cool παλικάρια...

Φιλικά
Αργύρης
;););)

Αν και διαφωνω με το οτι ''αυτος ο χωρος δεν ειναι χωρος πολιτικων αντιπαραθεσεων......'' μιας και πολιτικες αντιπαραθεσεις εχουν γραφτει, και νηματα πολιτικα εχουν ανοιχτει και μελη εχουν βαπτιστει με συγκεκριμενα χρωματα...... εγω ανακληθηκα στην ταξη ευχαριστως!!!

Ομως αν ξαναδω ποσταρισματα που αφορουν το προσωπο μου σαν κι αυτο:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 436116)
αφού ασχολήστε με κάποιους ακόμα καλά να πάθετε
..........

τοτε θα περιμενω απο τους μοντς/αντμιν ΑΜΕΣΗ ανακληση στην ταξη του γραφοντα!!! Ειδαλλως διατηρω το δικαιωμα να αμυνθω οπως εγω νομιζω!

NLS 08-08-2011 12:51

Ανάκληση στην τάξη για την φράση που παραθέτεις; Καφέ έχεις πιει ή όχι ακόμα;
Τι λες άνθρωπε μου.

:cool::rolleyes:

syan 08-08-2011 13:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 437358)
...τοτε θα περιμενω απο τους μοντς/αντμιν ΑΜΕΣΗ ανακληση στην ταξη του γραφοντα!!! Ειδαλλως διατηρω το δικαιωμα να αμυνθω οπως εγω νομιζω!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 437360)
Ανάκληση στην τάξη για την φράση που παραθέτεις; Καφέ έχεις πιει ή όχι ακόμα;
Τι λες άνθρωπε μου.

:cool::rolleyes:

Νίκο (NLS) θα σε παρακαλούσα να μήν συνεχίσεις την αντιπαλλότητα με έναν τρόπο που προκαλεί. Ο GeorgeP είναι ένας εξαίρετος συμφορουμίτης με γνώσεις και συζητήσιμος...άν το τραβάει καμμιά φορά με τα κομματικά σε διαβεβαιώ οτι το κάνει με αγνή πρόθεση και όχι για να προκαλέσει.
Δέν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά απο "παλιά" έχεις δημιουργήσει την εντύπωση οτι σου αρέσει λίγο να προκαλείς, πράγμα που δεν θα το θεωρήσω κατακριτέο αλλά σίγουρα συζητήσιμο όταν διακυβεύεται η ισσοροπία τής αμοιβαίας σχέσης των μελών αλλά και γενικότερα της τάξης στο GSForum.
Παράκληση λοιπόν να χαμηλώσουν οι τόνοι και να μήν φθάνουμε σε πληκτρολογικές εξάρσεις για την ομαλή ροή των συζητήσεων...άς κρατήσουμε τις πολύ προσωπικές μας απόψεις για μία κατ΄ιδίαν συζήτηση σε κάποιο καφέ..!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:55.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!