![]() |
Απάντηση: «Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί η απάντηση αυτή»
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Εγώ πάντως συγκινήθηκα με τη μάνα Κρητικιά! Μπόρεί να πληγώνομαι για την Ελλάδα του σήμερα, αλλά είμαι Έλληνας, το χαίρομαι και είμαι πολύ περήφανος που είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Το μίσο πλανήτη άμα ρωτήσεις Έλληνες θα ήθελαν να είναι! :)
|
Η ελληνική ιστορία αρχαία και πιό σύγχρονη είναι γεμάτη παραδείγματα πως είμαστε ικανοί για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο..
1. Θερμοπύλες - Εφιάλτης 2. Θεμιστοκλής - Εξοστρακίστηκε 3. Σωκράτης - Κώνιο 4. Κολοκοτρώνης - Φυλακίστηκε 5. Καποδίστριας - Δολοφονήθηκε 6. Βενιζέλος - Μικρασιατική καταστροφή 6. Κατοχή - Δοσίλογοι 7. Εμφύλιος Είχαμε από τα καλύτερα οικόπεδα του πλανήτη και το καταντήσαμε καρακιτσαριό, αυτό είναι δικό μας κατόρθωμα των Νεοελλήνων... |
Πολυ ωραιο το ποστ μπράβο !! Αλλα σας παρακαλώ.... θερμά σας παρακαλώ μη βάζετε τη λέξη Έλληνας. Στην ίδια πρόταση με τη λέξη Νεοελληνας...............αν ήσασταν στην πρώτη κατηγορία, χωρίς να εχει δημιουργηθεί η δεύτερη τους τελευταίους μαύρους καιρούς , δεν θα ντρεποσασταν καθόλου να το λέτε ότι είστε Ελληνες και να το καμαρωνετε.....
|
Απόσπασμα:
τεσπα,μην εισαι σιγουρος!και οσοι το πουν θα το στηριζουν σε προ ...χριστου λογους!;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ασε που η μνημη συμπερλαμβανει και τα αρνητικα...;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!