GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Αναβάτης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Σύγκρουση με υλικές (μόνο!) ζημιές. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23969)

commander 27-09-2011 10:25

Απάντηση: Σύγκρουση με υλικές (μόνο!) ζημιές.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 475116)
Τελικα οντως τα κυλινδρα προστατευουν.....;) αν ηταν με αλλη μηχανη θα κλαιγαμε τουλαχιστον το ποδι του.....:(
Και αν φοραγε και καγκελα,δεν θα ειχε ουτε αυτη την ζημια η μηχανη....;)

σωστος ο Ακης!!!

Aggelos-Syros 27-09-2011 10:28

+1150

MARK 27-09-2011 10:37

Και μη χειρότερα :cool:

vpentza 27-09-2011 10:44

παλαιότερα είχα ακριβώς το ίδιο, το επετειακό 2001...τί μου θύμησες Γιώργο....
παλαιότερα είχα αντίστοιχη επαφή με ΙΧ....εγώ είχα τα κάγκελα και του ξεπάτωσα την δεξιά πόρτα (με είχε κλείσει εν κινήσει). Τα κάγκελά μου κράτησαν ενθύμιο τη μπογιά της πόρτας και μόνον.....εγώ δεν έπεσα λόγω ABS......
αυτά για τους χλευάζοντες της παθητικής (αλλά και ενεργητικής βέβαια)ασφάλειας της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας...;););)

jmar 27-09-2011 19:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 474934)
Φοβάμαι πως, όταν δεν διαπιστώσει ο ίδιος ο αστυνομικός την παράβαση,

δεν μπορεί να δώσει κλήση με μαρτυρία ιδιώτη ... :hmmm:

Νικολα αφου στο χαρτι που θα συνταξει για το ατυχημα σιγουρα θα γραφει παραβιαση ερυθρου σηματοδότη λογω των μαρτηριων :confused: Αμα δεν τους κοβει και κληση θα μας ξεκανουνε!!! Νεύρα

Ευτυχως που ο φιλος ειναι καλα... Να γιατι boxer κυριοι!!! :sm8:

Strats 27-09-2011 22:57

Πολύ τυχερός στάθηκε ο φίλος, στην άτυχη αυτή στιγμή. Περνάω από τη συγκεκριμένη διασταύρωση 2 τουλάχιστον φορές ημερησίως μια και η δουλειά μου είναι ακριβώς εκεί, στο city plaza, και έχω δει πολλές φορές να περνούν κόκκινο. Θέλει γενικά μεγάλη προσοχή!

Uriah Heep 27-09-2011 23:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 475067)
Χωρις αυτη τη μηχανη θα ειχε το λιγοτερο πολλα χειρουργεια:mad:
Αυτα δεν τα υπολογιζει κανεις οταν αγοραζει τα μεγαλα gs..ειναι ομως μεσα στις παμπολλες παροχες αυτης της μοτοσυκλετας;)

Σεμνααααααααααααά!;)

nikos-x 27-09-2011 23:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 475067)
Χωρις αυτη τη μηχανη θα ειχε το λιγοτερο πολλα χειρουργεια . . .

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 475116)
. . . αν ηταν με αλλη μηχανη θα κλαιγαμε τουλαχιστον το ποδι του. . .[/SIZE][/FONT]

Μερσεντές του '67, νομίζω, αυτά με τον μεταλλικό προφυλακτήρα, παραβιάζει STOP η κυρία και με "καρφώνει" το πόδι σπρώχνοντάς με ταυτόχρονα, για πολλά μέτρα.
Ο προφυλακτήρας ξηλώθηκε και έπεσε, άλλαξα το προστατευτικό της αλυσίδας και κάτι ψιλολόγια και μετά από 3-4 μέρες πέρασε κι ο πόνος.

Περαστικά στο παλικάρι και πάντα τυχερός. :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep ( 475759)
Σεμνααααααααααααά!;)

:p και ταπεινά . . .

TEOSS 28-09-2011 01:52

Σε μια εκδρομή στον Έβρο, πήρα το varadero ενός φίλου να δω πως πάει στο χώμα…. Εκεί διπλά όμως είχε άσκηση ο στρατός … σε μια στροφή πετάγεται ένα Μ-48 και με εμβολίζει!!! Ευτυχώς είχα μικρή ταχύτητα και πρόλαβα να πηδήξω εγκαίρως …. Το άρμα όμως πέρασε με φόρα πάνω από το πεσμένο βάρα!!! Αποτέλεσμα? Διαλυμένες ερπύστριες και σπασμένη ανάρτηση (του άρματος) …. Σηκώνω ο μηχανάκι βλέπω κάτι γρατζουνιές στα κάγκελα … χαιρετώ τα απαρηγόρητα φαντάρια και φεύγω……:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ. Έχω ακούσει και μια ιστορία με ένα βαρκαντερο που τράκαρε με φρεγάτα του Π.Ν. …. Η δύστυχη βυθίστηκε αύτανδρη!!!:hmmm:

ntinopoulos 28-09-2011 01:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 475905)
Σε μια εκδρομή στον Έβρο, πήρα το varadero ενός φίλου να δω πως πάει στο χώμα…. Εκεί διπλά όμως είχε άσκηση ο στρατός … σε μια στροφή πετάγεται ένα Μ-48 και με εμβολίζει!!! Ευτυχώς είχα μικρή ταχύτητα και πρόλαβα να πηδήξω εγκαίρως …. Το άρμα όμως πέρασε με φόρα πάνω από το πεσμένο βάρα!!! Αποτέλεσμα? Διαλυμένες ερπύστριες και σπασμένη ανάρτηση (του άρματος) …. Σηκώνω ο μηχανάκι βλέπω κάτι γρατζουνιές στα κάγκελα … χαιρετώ τα απαρηγόρητα φαντάρια και φεύγω……:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ. Έχω ακούσει και μια ιστορία με ένα βαρκαντερο που τράκαρε με φρεγάτα του Π.Ν. …. Η δύστυχη βυθίστηκε αύτανδρη!!!:hmmm:

varadera αθανατα!:rolleyes:
δε γλιτωνεις με τιποτα απο δαυτα...:hmmm:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!