GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ζήτηση (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=35)
-   -   ΑΓΟΡΑΖΩ GS1200 ΜΕΤΡΗΤΗΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=24888)

egefalikos 22-10-2011 21:31

Απάντηση: ΑΓΟΡΑΖΩ GS1200 ΜΕΤΡΗΤΗΣ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 498744)
Γιώργο, οφείλω να σου ζητήσω συγνώμη, γιατί παρεξήγησα τα γραφόμενά σου.

ΥΓ. Το... σάμαλι δεν πήγαινε στο τι εμπορεύεσαι, αλλά στο πως, αφού τι τα θες, τι τα γυρεύεις... η αγγελία σου άφηνε πολλές υποψίες. Άλλη μια απόδειξη, όμως, πως τα πράγματα πολλές φορές είναι ότι φαίνονται και όχι ότι φανταζόμαστε. Συγνώμη και πάλι και εύχομαι να κλείσεις μια καλή και αξιοπρεπή αγορά.

Μπράβο σου Γιάννη, Γιώργο εύχομαι να μπείς στο χώρο των BMW με ένα υπέροχο GS! :)

giorgosgs 22-10-2011 21:39

εντάξει Γιάννη δεν πειράζει λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε ίσως να μην το διατύπωσα και εγώ σωστά και να παρεξηγηθηκα.το θέμα πιστεύω πως θεωρείτε λήξαν οκ.

giorgosgs 22-10-2011 21:47

και δεν είμαι και καινούργιος στο άθλημα(ο χάρης ξέρει)δούλευα μικρός κάνα 7άρι χρόνια σε συνεργείο μοτό στο Άργος. ανεβαίνω από τα 14 μου σε μοτό και έκανα εντούρο από τα 15 μου περίπου(rm 125)ταμπούρο μπρος πίσω ;) ;) ;)

jtnakos 22-10-2011 23:49

Γιωργο ελπιζω μετα τον λυθοβολισμο να μην το βαλεις κατω. Οπως διχνεις κιωλας δεν το εβαλες.Ειμαστε καλα παιδια στο forum,απλα νομιζω(και ειναι καλο)πως υπαρχει μια αωρατη ασπιδα μεταξη μας που την χρισηποποιουμε ολοι,για ολους μας, κατι σαν τους 3 σωματοφυλακες:rolleyes: και αφου εχεις και τον Χαρη διπλα σου ειμαι βεβαιος πως θα κανεις καλη επιλογη στην αγωρα σου..

Υ.Γ. Γιαννη εισαι ωραιος;);)

KRASOPATERAS 23-10-2011 00:08

Που να ζήταγε και δανεικά τι θα παθαίνε….:sm7:

IOTH1X 23-10-2011 01:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS ( 498876)
Που να ζήταγε και δανεικά τι θα παθαίνε….:sm7:

Εξαρτατε αν τα ζηταγε απολύτου μετρητοις....

siraxanz 23-10-2011 01:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 498711)
Υπάρχει ήδη αγγελία, με 6900 € ... εδώ !

Αν του "κάνει" ...... αν ανέβει λίγο ο αγοραστής

κ κατέβει λίγο ο πωλητής, μπορεί να τους "κάτσει" ... :)

.

Έτσι ακριβώς, μπήκες στην σκέψη μου Νίκο:)

paschalis 23-10-2011 10:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 498869)
Γιωργο ελπιζω μετα τον λυθοβολισμο να μην το βαλεις κατω. Οπως διχνεις κιωλας δεν το εβαλες.Ειμαστε καλα παιδια στο forum,απλα νομιζω(και ειναι καλο)πως υπαρχει μια αωρατη ασπιδα μεταξη μας που την χρισηποποιουμε ολοι,για ολους μας, κατι σαν τους 3 σωματοφυλακες:rolleyes: και αφου εχεις και τον Χαρη διπλα σου ειμαι βεβαιος πως θα κανεις καλη επιλογη στην αγωρα σου..

Υ.Γ. Γιαννη εισαι ωραιος;);)

Γιωργο αυτος σου γλυκομιλαει γιατι ειδε οτι πουλας καρβουνα και τα θελει γιατι ψηνει συνεχεια προβατινες!!!!;)
Αντε φιλε καλη αγορα!!
Και να δεις διαφορα με τα ταμπουρα του RM...μα μια διαφορα!!:)

giorgosgs 23-10-2011 11:20

Καλημέρα Πασχάλη.αν ψήνει προβατίνες βρήκε τον άνθρωπο του στο κάρβουνο.και το rm το είπα για να καταλάβουνε κάποιοι πως είμαι παλιός στον χώρο του δίτροχου.;););)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!