![]() |
Απάντηση: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!
ρε παλικαρια μου,εννοειται οτι υπαρχουν πληροφοριοδοτες παντου.....αλλα δεν μπορω να καταλαβω που κολλατε το οτι εαν συμμετεχουν η οχι????
ΑΥΤΟ δηλαδη σας απασχολει εσας????μην ειστε τόσο στενομυαλοι.......απο λα αυτα δηλ αυτες τις μερες αυτο ειναι το προβλημα σας????το εαν στους 200 αναρχικους που τα εκανα μπουρ@@@λο.τα 10 ατομα εαν ηταν ασφαλιτες η ΌΧΙ??????και εγω λεω πες οτι ηταν!!!οκ!!τι θα αλλαξει τωρα?? τα λυσαμε τα προβληματα μας??? |
Απόσπασμα:
:rolleyes: |
στο 0.03 περναει μια μεσηλικη μπροστα απο το δρομο με μαυρη τσαντα και ακουμπαει τον ωμο της και κοιταει τον τυπο με το καπέλλο δηλαδη τον επικεφαλης των τοπικων αστυνομικων δυναμεων νοτίου ελλάδας.....τυχαιο? δεν νομιζω.... έλεος....
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Μπορούν να εξηγήσουν την θέση τους οι κύριοι που υποστηρίζουν :
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να εξηγήσουν τον τρόπο δράσης των αναρχικών….δηλαδή βλέπουν ένα κάλεσμα στο ιντυ πχ. για Κερατέα, για προπύλαια…. Πάνε να κάνουν μια ειρηνική πορεία και έρχονται κρατικοί και τους υποδαυλίζουν για επεισόδια, που αυτοί δεν έχουν πρόθεση να κάνουν αλλά υποκύπτουν . Τότε … …τρέχουν και αγοράζουν μπουκάλια, βενζίνη, λοστάρια κ.α.… και επιτίθονται στους αστυνομικούς…. Έχουν όλον τον οπλισμό και εξοπλισμό μαζί τους αλλά με πρόθεση μόνο για να τον κάνουν βόλτα …και επ΄ ευκαιρίας τον χρησιμοποιούν !!! π.χ. τι θα κανείς σήμερα Μήτσο? …θα βγάλω βόλτα 3 μολότοφ και μια σκύλα (όχι το ζώο) .:rolleyes: |
TEOSS άσε τις εξυπνάδες! Το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά τι συμβαίνει. Αν το κάνεις μόνο για το τζέρτζελο πες το να το ξέρουμε.
Και για να τελειώνουμε, ασφαλίτες υπάρχουν ανάμεσα στους "αναρχομπαχαλάκηδες". Και φυσικά συμμετέχουν στα επεισόδια διότι αν δεν το κάνουν θα τους πάρουν μυρωδιά και θα τους πετσοκόψουν. Εχω μιά ερώτηση κι αν μπορείς απάντησέ την. Θα μπορούσαν άραγε να αποτρέψουν εκ των έσω τα επεισόδια; Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν τα υποκινούν; Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν ΜΑΤατζήδες οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε επεισόδια ( όχι εν υπηρεσία ούτε προβοκατόρικα, αλλά όντως αγανακτισμένοι ) και μετά δεν πλακώνονται με τους συναδέρφους τους λόγω αυτών; Αντί να ζητάς να δικαιολογήσουμε ή εξηγήσουμε κάποιοι αυτά που ίσως έχουμε δει, ακούσει ή απλά υποθέτουμε, δώσε εσύ τα στοιχεία που τα γνωρίζεις καλύτερα. Και για να σου φύγει το γινάτι, έχω αρκετούς φίλους και γνωστούς αστυνομικούς που και γνωρίζουν τις απόψεις μου και κανείς δε με διέψευσε. Κι όταν έχω λάθος μου το λένε και το δέχομαι. Δεν το παίζει κανείς όμως ξυπνοπούλι και με ύφος. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Oι προσωπικες υβρεις (-"απειλες"), περαν του οτι δεν συναδουν με την ολη εικονα του forum, οχι μονο σε εκθετουν προσωπικα , αλλα μειωνουν και ΟΛΑ! τα υπολοιπα μελη που προσπαθουν να συνομιλησουν μαζι σου.. :) |
Απόσπασμα:
Πέρα από την πλάκα... δεν μπορείτε από την μια να εκλαμβάνεται τις ανορθόγραφες (παράβαση νόμων είναι και αυτές) ή τις "συγκεκαλυμμένες" εκφράσεις, σαν ατομικό δικαίωμα και από την άλλη να καταδικάζετε εκφράσεις που είναι στο καθημερινό και κοινά αποδεκτό λεξιλόγιο. Στο κάτω-κάτω έκαστος αντιδρά με τον τρόπο που έχει συνηθίσει. Ο καθηγητής μιλώντας και αναλύοντας, ο οικοδόμος πετώντας τούβλα, ο μαουνιέρης ας μην πω... και καλύτερα να μην φτάσω στις πουτ###ς και στους χασάπηδες!!!! Όλοι δικαίωμα έχουν στην "δημοκρατική" μας κοινωνία!!! Αλήθεια ενοχλούν λιγότερο την αισθητική του φόρουμ, εκφράσεις που είναι ξεκάθαρο πως προσβάλουν άλλους παροικούντες και ταυτόγχρονα υποκινούν σε αναταραχές που θα κοστίσουν άμεσα στην ασφάλεια και στην πρόοδο της οικογενείας των;;; Ή μήπως είναι αποδεκτές από μία "υποτιθέμενη" πλειοψηφία... οπότε, τουμπεκί;;; όχι αλλά κάπου αλλού διαβάζουμε για φασισμούς (sic)!!!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!