GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Mοτοβόλτα στο .... "Πλάτανο" (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25241)

ARGI 31-10-2011 21:12

Απάντηση: Mοτοβόλτα στο .... "Πλάτανο"

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 506663)
Αργυρακο βλεπω μας προκαλουνε ΠΟΛΟΙ.Μηπως να ξανα βρεθουμε την εβδομαδα που μας ερχεται?????να δουμε ποιοι θα ανταπεξελθουν:D:D:D:D:D:D??

Σε ΜΠΡΙΖΩΝΩ ε?????????

Αυτο θελω:D:D:D:D:D:rolleyes::rolleyes:

Γιαννάκη, έχεις δίκιο φίλε...;);)
Εχουμε δεκτεί δριμήτατη επίθεση και προκλητηκές δηλώσεις και πρέπει να ανταποδώσουμε...:D:D:D
Αρα, μιλάμε πως θα οργανώσουμε την άμυνα μας, στις προκλήσεις που δεκτήκαμε..!!!!
Σου αντιπαρεθέτω μερικά όπλα μας... μέχρι νεωτέρας!!!!:D:D

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

jtnakos 31-10-2011 21:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sid2011 ( 506605)
Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα τοσο με φοβηθηκε ο γιαννης που ουτε στο σπιτι μου δεν με καλεσε να παρουμε ενα μεζε παρεα ? τι φοβηθηκε ? μηπως δεν εφτανε το κεμπαπ ?

ΥΓ.
για την ιστορια σας λεω οτι εκει κοντα ( Σταγιαδες λεγεται το χωριο) εχω κατα τυχη ενα εξοχικο !!και εχει και ενα μοναστηρι χιλιων ετων και βαλε!!
( βλεπε βαγγελης northcape 2010 προτομαγια ταξιδι στο χρονο)!!

Φωτη για κανε το οριστε και σουρχομαι εγω με 2 μπουτακια προβατινα να ψησουμε:D:D

ARGI 31-10-2011 21:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sid2011 ( 506605)
Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα Νεύρα τοσο με φοβηθηκε ο γιαννης που ουτε στο σπιτι μου δεν με καλεσε να παρουμε ενα μεζε παρεα ? τι φοβηθηκε ? μηπως δεν εφτανε το κεμπαπ ?

ΥΓ.
για την ιστορια σας λεω οτι εκει κοντα ( Σταγιαδες λεγεται το χωριο) εχω κατα τυχη ενα εξοχικο !!και εχει και ενα μοναστηρι χιλιων ετων και βαλε!!
( βλεπε βαγγελης northcape 2010 προτομαγια ταξιδι στο χρονο)!!

Εγώ πάντως είμαι μέσα για το άμεσο μέλλον στις Σταγιάδες!!!!;);)
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FD.gif

jtnakos 31-10-2011 21:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 506676)
Εχουμε δεκτεί δριμήτατη επίθεση και προκλητηκές δηλώσεις και πρέπει να ανταποδώσουμε...:D:D:D
Αρα, μιλάμε πως θα οργανώσουμε την άμυνα μας, στις προκλήσεις που δεκτήκαμε..!!!!

:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:Αυτα ειναι μια εικονα...........

ΑΛΛΑ ΜΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ:D:D:D:D:D:D;);)

evan400f 31-10-2011 21:23

Μπράβο παιδιά!!:);):)

sid2011 31-10-2011 22:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 506676)

Ρε παιδιά άμα μιλάμε για ψητά αρνιά να μιλάμε για ψητά αρνιά αλλά να μη δείχνουμε ώμος στους άλλους ψητές γάτες βελτιωμένες και χωρίς κεφάλι για να μη το γνωρίζει ο άλλος γιατί με τα όπλα σας δεν φτάνει να φάτε ούτε εσείς
που να πει ότι έρχεται και κανένας άλλος !!
Και μην ξεχνάτε ότι το φαγητό αν δεν περισσέψει δεν φτάνει !!!
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

jmar 31-10-2011 22:29

Μπραβο στο παρεακι το καλο!!! Αντε και στην επομενη να μαζευτειτε ολοι!! Αργυρακο μην βαζεις αυτες τις φωτο μας κολαζεις!! :sm7:

sid2011 02-11-2011 20:40

Α ! και για να μην παρεξηγηθω γατες βελτιωμενες λεμε εδω στα μερη μου τα πολυ μικρα αρνακια που μπαινουν στο σουβλι για ψησιμο κατι δηλαδη σαν αυτο της παραπανω φωτογραφιας!! :D :D :D :D;)

ARGI 02-11-2011 20:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sid2011 ( 508357)
Α ! και για να μην παρεξηγηθω γατες βελτιωμενες λεμε εδω στα μερη μου τα πολυ μικρα αρνακια που μπαινουν στο σουβλι για ψησιμο κατι δηλαδη σαν αυτο της παραπανω φωτογραφιας!! :D :D :D :D;)

Καλά, εσείς μπορείτε να τα λέτε όπως θέλετε...
Εμάς μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο!!!!
:D:D:D
:sm7::sm7::sm7:

jtnakos 02-11-2011 21:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sid2011 ( 508357)

Το οριστε δεν βλεπω να μας κανεις Φωτη και ανυσηχω:D:D:D:Dεχω κανονισει και με δυο φιλαρακια να ερθουμε στα μερη σου ΑΛΛΑ ΠΟΥ..........δεν βλεπω φως:D:D:Dκαι ετοιμασα κρασι μπολικο και προβατινα;):):cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!