![]() |
Απάντηση: Mοτοβόλτα στο .... "Πλάτανο"
Απόσπασμα:
Γιαννάκη, έχεις δίκιο φίλε...;);) Εχουμε δεκτεί δριμήτατη επίθεση και προκλητηκές δηλώσεις και πρέπει να ανταποδώσουμε...:D:D:D Αρα, μιλάμε πως θα οργανώσουμε την άμυνα μας, στις προκλήσεις που δεκτήκαμε..!!!! Σου αντιπαρεθέτω μερικά όπλα μας... μέχρι νεωτέρας!!!!:D:D :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εγώ πάντως είμαι μέσα για το άμεσο μέλλον στις Σταγιάδες!!!!;);) http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FD.gif |
Απόσπασμα:
ΑΛΛΑ ΜΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ:D:D:D:D:D:D;);) |
Μπράβο παιδιά!!:);):)
|
Απόσπασμα:
Ρε παιδιά άμα μιλάμε για ψητά αρνιά να μιλάμε για ψητά αρνιά αλλά να μη δείχνουμε ώμος στους άλλους ψητές γάτες βελτιωμένες και χωρίς κεφάλι για να μη το γνωρίζει ο άλλος γιατί με τα όπλα σας δεν φτάνει να φάτε ούτε εσείς που να πει ότι έρχεται και κανένας άλλος !! Και μην ξεχνάτε ότι το φαγητό αν δεν περισσέψει δεν φτάνει !!! :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Μπραβο στο παρεακι το καλο!!! Αντε και στην επομενη να μαζευτειτε ολοι!! Αργυρακο μην βαζεις αυτες τις φωτο μας κολαζεις!! :sm7:
|
Α ! και για να μην παρεξηγηθω γατες βελτιωμενες λεμε εδω στα μερη μου τα πολυ μικρα αρνακια που μπαινουν στο σουβλι για ψησιμο κατι δηλαδη σαν αυτο της παραπανω φωτογραφιας!! :D :D :D :D;)
|
Απόσπασμα:
Καλά, εσείς μπορείτε να τα λέτε όπως θέλετε... Εμάς μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο!!!! :D:D:D :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!