GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χαρίζεται (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25503)

alex68 12-11-2011 14:04

Απάντηση: ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 515906)
Οχι, ειναι εντελως αλλο ειδος. Ειναι αρκετα μεγαλυτερα και εχουν πολυ ηπιοτερο χαρακτηρα.

Εγω εχω τα δικα μου σε λιγο μεγαλυτερο κλουβι (προτεινεται τουλαχιστον 0,2τμ χωρος για το καθενα) που δεν εχει οροφη. Δεν θελουν να δραπετευσουν. Αισθανονται καλυτερα στο σπιτι τους. Μαλιστα αν τα βγαλεις εξω, κοντα στο κλουβι, το γυροφερνουν μεχρι να βρουν την εισοδο για να μπουν μεσα!

Λατρευουν τη φρεσκια τροφη και οι φωνες τους ακουγονται σε ολο το σπιτι οταν μυριστουν το αγαπημενο τους φαγητο.

Φίλε μου τι σε έκανε να αγοράσεις αυτά τα ζωάκια και όχι ποντίκια ας πούμε;;;

Gemat 12-11-2011 14:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alex68 ( 516013)
Φίλε μου τι σε έκανε να αγοράσεις αυτά τα ζωάκια και όχι ποντίκια ας πούμε;;;

Η γυναικα μου ηθελε να αγορασουμε ενα κουνελακι, αλλα λογω μεγεθους (φτανει τα 2,5-4 κιλα) καταληξαμε σε ενα μικροτερο ζωο που εχει παρομοιο χαρακτηρα και δεν υπερβαινει τα 1 - 1,5 κιλα.

Κανενα μηνα αργοτερα αποκτησαμε και ενα δευτερο για να μην ειναι μονο του.

Στη πορεια ανακαλυψαμε οτι ειναι αρκετα εξυπνα και δενονται με αυτους που τα φροντιζουν. Εκπαιδευονται σε διαφορα πραγματα και οσο περισσοτερο χρονο τους αφιερωνεις τοσο περισσοτερο κοινωνικα και παιχνιδιαρικα γινονται.

Σημειωνω οτι το κουνελι τελικα δεν το γλυτωσα.... μεσα στο κλουβι μας εχουμε και ενα dwarf hottot, δηλαδη εναν νανο κουνελο που φορα eyeliner και ειναι σχετικα μικρος σε διαστασεις... και βεβαια τα παει περιφημα με τα ινδικα χοιριδια παρολο που στο ιντερνετ εχω διαβασει για το αντιθετο...

gsmaniac 12-11-2011 14:28

πλακα εχουν......:)
αν και ειμαι φανατικος σκυλοφιλος......ειμαι υπερ οποιουδηποτε κατοικιδιου,ιδιως αν υπαρχουν παιδια;)

gandreas 12-11-2011 14:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 516025)

Σημειωνω οτι το κουνελι τελικα δεν το γλυτωσα.... μεσα στο κλουβι μας εχουμε και ενα dwarf hottot, δηλαδη εναν νανο κουνελο που φορα eyeliner και ειναι σχετικα μικρος σε διαστασεις... και βεβαια τα παει περιφημα με τα ινδικα χοιριδια παρολο που στο ιντερνετ εχω διαβασει για το αντιθετο...

Και για τον σκύλο με την γάτα λένε, αλλά αν μεγαλώσουν μαζί είναι αυτοκόλλητα μετά:)

giclas 12-11-2011 14:44

τρωγονται ?

Gemat 12-11-2011 14:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 516039)
τρωγονται ?

Υπαρχει μια ρατσα μεγαλυτερη που ξεπερνα τα 2 κιλα και σε καποιες ασιατικες χωρες τα τρωνε.

Φανταζομαι οτι ως φυτοφαγα ζωα δεν υπαρχει λογος να μην ειναι νοστιμα...

lezags 12-11-2011 14:58

Και γιατί λέγονται χοιρίδια ενώ είναι "ποντικοειδή" ???:confused:

XCHALLENGE 12-11-2011 20:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lezags ( 516046)
Και γιατί λέγονται χοιρίδια ενώ είναι "ποντικοειδή" ???:confused:

Ινδικά Χοιρίδια - Forum (δημόσια συζήτηση)

:):);)

Τα λεμε...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!