GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Αυτοκίνητο (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Να και το δικό μου το συλλεκτικό ! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25639)

adventure 14-11-2011 10:04

Απάντηση: Να και το δικό μου το συλλεκτικό !

Αστέρια παιδιά και τα δύο να τα χαίρεστε και να τα προσέχεται σαν τα μάτια σας .

:sm8::sm8:

asotosios 14-11-2011 12:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giant ( 516593)
καλημερα φιλοι μου!!!αληθεια το οδηγαω οπως ολα τα αυτοκινητα που ειχα...με το τιμονι ΑΝΑΜΕΣΑ στα ποδια...οπως οδηγαμε καρτ!ο πατερας μου ειχε ερθει με ενα ιδιο και με ειχε παρει απο το μαιευτηριο που γεννηθηκα!πριν μερικα χρονια που ειδα καποιες φωτο το ερωτευτικα και το πηρα για να το κρατησω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ειναι απολυτως original με το δικο του μοτερακι 1000cc,παει 140 χιλιομετρα και στριβει με ολα!!!οποιος δεν εχει μπει σε cooperaki δεν μπορει να φανταστει την αισθηση,καρτ!οταν το οδηγας πας σε αλλη εποχη...το τιμονι σε σταση, αν και φοραει 10ρες ζαντες,δεν στριβει για κανενα λογο!!!οποτε βρεις σε λακουβα περνανε ολα μεσα...αλλα οποιον βρω στην στροφη τερμα κηφισου για ποσειδωνος τον περναω απο πανω!!!(120-130 λεει το κοντερ)αληθεια μπορω να μιλαω για ωρες για το αμαξακι μου...(ευχαριστω Νικο για την μεταφορα)

το δικο μου ηταν μπλε με απρη περλα οροφη...ειχε κερασει απλοχερα πικρα στα 13αρια ραλλακια της εποχης στα λιμανακια (συνηθως καταβαση για ευνοητους λογους)...για σχεδον 2 χρονια...19ετων τοτε, και εκανα την μαμακια και το εδωσα τοτε για να παρω ενα vts...στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα...που λενε...

πραγματικα οτι και να οδηγησεις μετα απλα δεν στριβει σε σχεση με την κουπεραρα...ασε η πληροφορια απο το τιμονι...σασι...γινεσαι ενα με αυτο (ειδικα εσυ:sm7: θες δεν θες...)...!!!
δεν μαζευει χλμ ευκολα αλλα οταν τα μαζεψει απλα τα κραταει σχεδον παντου...αρκει να εχεις τα αντερα να τα βαλεις και να στοχευσεις...

μπραβο σου κουκλα το εχεις...!!!

gsmaniac 14-11-2011 19:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spacemail66 ( 516616)
Είναι μοντέλο 1976, με διπλά καρμπυλατέρ WEBER. :D
Οσον αφορά το στρίψιμο, όντως δεν παίζεται. Είναι το αυτοκίνητο που σε απελευθερώνει από όποιο φόβο. Στις στροφές μόνο με γκάζι... :sm7: ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giant ( 516593)
παει 140 χιλιομετρα και στριβει με ολα!!!οποιος δεν εχει μπει σε cooperaki δεν μπορει να φανταστει την αισθηση,καρτ!οταν το οδηγας πας σε αλλη εποχη...το τιμονι σε σταση, αν και φοραει 10ρες ζαντες,δεν στριβει για κανενα λογο!!!οποτε βρεις σε λακουβα περνανε ολα μεσα...αλλα οποιον βρω στην στροφη τερμα κηφισου για ποσειδωνος τον περναω απο πανω!!!(120-130 λεει το κοντερ)για )

η οδηγικη αισθηση που περιγραφεται,ειναι η αισθηση των πραγματικων αυτοκινητων,που εφτιαχναν παλαιοτερα.......χωρις ηλεκτρονικα και αμεση μεταφορα οπιασδηποτε ανωμαλιας του δρομου ή δυναμης του μοτερ;)
αρσενικα αυτοκινητα.....:rolleyes:

θα σας πετυχω καμμια μερα με την γρια μου και θα δειτε ποιο στριβει απο πανω......εγγλεζικες λουμπινες:D

P.S......βαρεθηκα τις κοντρες με τα βαραντερο,οποτε ηρθε και εδεσε το cooper:D

Πάνος 14-11-2011 20:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 517767)
η οδηγικη αισθηση που περιγραφεται,ειναι η αισθηση των πραγματικων αυτοκινητων,που εφτιαχναν παλαιοτερα.......χωρις ηλεκτρονικα και αμεση μεταφορα οπιασδηποτε ανωμαλιας του δρομου ή δυναμης του μοτερ;)
αρσενικα αυτοκινητα.....:rolleyes:

θα σας πετυχω καμμια μερα με την γρια μου και θα δειτε ποιο στριβει απο πανω......εγγλεζικες λουμπινες:D

P.S......βαρεθηκα τις κοντρες με τα βαραντερο,οποτε ηρθε και εδεσε το cooper:D

Κάτσε να το πάρω με το καλό από τον μάστορα, να το στρώσω και πάμε να κάνουμε μια δοκιμούλα. Να κάψουμε λίγη βενζίνα βρε αδελφέ! ΓέλιοΓέλιοΓέλιο

Giant 14-11-2011 21:56

εγω παντως μεσα για μια βολτιτσα με τα 'γρηγορα'...

gsmaniac 14-11-2011 22:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spacemail66 ( 517802)
Κάτσε να το πάρω με το καλό από τον μάστορα, να το στρώσω και πάμε να κάνουμε μια δοκιμούλα. Να κάψουμε λίγη βενζίνα βρε αδελφέ! ΓέλιοΓέλιοΓέλιο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Giant ( 517957)
εγω παντως μεσα για μια βολτιτσα με τα 'γρηγορα'...

Οκ.....αγορια:D

Giant 14-11-2011 22:25

Α!!!!και πρεπει να με σεβεστε,μοντελο '72 παρακαλω...ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!:sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:07.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!