GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Πυροβόλησε ληστή (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=32137)

gandreas 09-06-2012 18:11

Απάντηση: Πυροβόλησε ληστή

Τι δεν καταλαβαίνω…..
Πώς γίνετε όποιος πυροβολεί κάποιον να γίνετε πάντα κατά λάθος:rolleyes:,
Στην προκειμένη περίπτωση σκόνταψε, έπεσε και το όπλο εκπυρσοκρότησε και κατά κακιά του τύχη πέτυχε τον μακαρίτη ληστή. Οι δικαστές τρώνε :di19:ότι τους πασάρουν?

taksidiotis 10-06-2012 22:36

Μπράβο στο παλικάρι,μακάρι να την γλυτώσει,κι όσο για τον νόμο?ας δουν επιτέλους τι Σικάγο έχουμε καταντήσει,παρά να γίνω εγώ το θύμα καλύτερα να βρεθώ κατηγορούμενος.

send from my Samsung Galaxy S3 beast

ckk 10-06-2012 22:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 699791)
Σε αυτό κρατάω μια πισινή αλλά .................βάλτε μόνο με το νους σας να κινδυνεύει η οικογένια σας (μου)..............ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΙΣΩ ΤΟ ΛΑΡΙΓΓΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 699796)
Φρόντισε μόνο να είναι στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΤΩΜΑ, μέσα στο σπίτι σου και να μην κοιτάει προς την πόρτα....:rolleyes:

Σωστοί ΚΑΙ οι δύο.

Αλλά πολύ σκηνοθεσία ρε Βασίλη μου.

Τον παίρνεις σε κανέναν 6ο και του δείχνεις την θέα ή τον πας καμιά κρουαζιερίτσα στον Αργοσαρωνικό με καμιά 20κιλη αγκυρούλα στα ποδαράκια και όλα μια χαρά. :re27: ξενάγηση στον τουρίστα μας.

Alkinoos 11-06-2012 01:28

Παιδια τα πράγματα έχουν αγριεψει πολυ. Απο τη μια ι κάθε κακομοιρος κλέφτης, ληστής κλπ πλέον δεν έχει φόβο ούτε ενδοιασμό να σκοτώσει για 50 Ευρω γιατι ξέρει πως το ####κρατος μας δεν μπορει να του κάνει τίποτα κ απο την άλλη οι πολίτες που πλέον έχουν καταλάβει πως το ####κρατος δεν έχει την δυνατότητα να κάνει κάτι για να τους προστατεύσει κ είναι πρόθυμη να πάρουν το νομό στα χέρια τους.

Παιδια δεν είμαι ρατσιστης κ για ακριβώς αυτο το λόγο δε κάνω κ διακρίσεις.
Αν οποιοσδηποτε απειλήσει εμένα η την οικογένεια μου, θα τον πυροβολισω όχι για να τον εκφοβισω αλλα για να τον σκοτωσω.

Αυτο έκανε κ το παλικάρι. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Ολοι το ίδιο θα κάνατε στη θεση του.

Albatros 11-06-2012 08:49

Ο νόμος έχει ξεπερασθεί από την σημερινή πραγματικότητα και θέλει προσαρμογή. Ο νεαρός δυστυχώς δεν θα τη γλυτώσει εύκολα άσχετα αν όλοι μας με την οργή που μας διακατέχει του δίνουμε δίκιο.
:hmmm:

napgeo 05-07-2012 03:12

Επειδή πολλές φορές όλοι μας σχολιάζουμε ένα γεγονός χωρίς να γνωρίζουμε σε βάθος όλη την ιστορία.
Θα σας πω μια φανταστική Ιστορία με λίγα λόγια.
Εάν κάποια μάνα έβαζε στο σπίτι της τον εραστή της από γειτονικό ΒΔ Κράτος Και κάπως καλοστεκούμενη 50άρα με σύζυγο 2 χρόνια σε νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Ο γιός της Κυρίας τον είχε απειλήσει ότι εάν τον ξαναδεί στο σπίτι τους θα είχε πρόβλημα.
Μετά από ματαίωση εκδρομής επέστρεφε ξαφνικά στο σπίτι και τον έβρισκε με τη μάννα του. Φυσιολογικά θα τον κυνηγούσε με μίσος. Εάν από σύμπτωση γινόταν και μια ληστεία στην περιοχή και εάν η μητέρα του νεαρού ήτο και νομικός δεν θα είχαμε τότε τέλεια κάλυψη.
Ο αδερφός τώρα του δολοφονημένου ζητά το αίμα πίσω. Πως θα γλιτώσει η μάννα το παιδί της. Εάν ήμουν στη θέση της θα τον έστελνα σε μοναστήρι όπου πήγε και το forum πρόσφατα.
Απλά για να υπάρχει αντίλογος Ηπειρώτικος και να μην χάφτουμε ότι μας σερβίρουν τα τσονοκάναλα...................

napgeo 05-07-2012 16:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 699038)
Μπάβο το παλικάρι!! Γεια στα χέρια του. Όσοι τα έχουμε περάσει ξέρουμε... Πρέπει επί τέλους να κάνουμε κάτι κι εμείς οι πολίτες και όχι τα είμαστε σαν τα πρόβατα στο σφαγείο... Κράτος ΔΕΝ υπάρχει, οπότε εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για τις οικογένειες μας....

:Απορία:Σας έστειλα πμ. Το είδατε............

gandreas 07-07-2012 19:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 718426)
Επειδή πολλές φορές όλοι μας σχολιάζουμε ένα γεγονός χωρίς να γνωρίζουμε σε βάθος όλη την ιστορία.
Θα σας πω μια φανταστική Ιστορία με λίγα λόγια.
Εάν κάποια μάνα έβαζε στο σπίτι της τον εραστή της από γειτονικό ΒΔ Κράτος Και κάπως καλοστεκούμενη 50άρα με σύζυγο 2 χρόνια σε νοσοκομείο με εγκεφαλικό. Ο γιός της Κυρίας τον είχε απειλήσει ότι εάν τον ξαναδεί στο σπίτι τους θα είχε πρόβλημα.
Μετά από ματαίωση εκδρομής επέστρεφε ξαφνικά στο σπίτι και τον έβρισκε με τη μάννα του. Φυσιολογικά θα τον κυνηγούσε με μίσος. Εάν από σύμπτωση γινόταν και μια ληστεία στην περιοχή και εάν η μητέρα του νεαρού ήτο και νομικός δεν θα είχαμε τότε τέλεια κάλυψη.
Ο αδερφός τώρα του δολοφονημένου ζητά το αίμα πίσω. Πως θα γλιτώσει η μάννα το παιδί της. Εάν ήμουν στη θέση της θα τον έστελνα σε μοναστήρι όπου πήγε και το forum πρόσφατα.
Απλά για να υπάρχει αντίλογος Ηπειρώτικος και να μην χάφτουμε ότι μας σερβίρουν τα τσονοκάναλα...................

Εν κατακλείδι αν ο κλέφτης έχει αδελφό και ο φονιάς αθωωθεί θα έχουμε και άλλο έγκλημα...:(:o:cool:
Λογικό ακούγεται για τους συγγενής του νεκρού...:rolleyes:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

napgeo 07-07-2012 20:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 719988)
Εν κατακλείδι αν ο κλέφτης έχει αδελφό και ο φονιάς αθωωθεί θα έχουμε και άλλο έγκλημα...:(:o:cool:
Λογικό ακούγεται για τους συγγενής του νεκρού...:rolleyes:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

:Απορία: Ποιός μίλησε για κλέφτη!!!! Ο νεκρός έχει αδερφό.
Προβλέπετε και εσείς βεντέτα μάλλον.............

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:32.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!