![]() |
Απάντηση: ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!
Απόσπασμα:
|
Μπας και υποψιάζεστε πόσο θα έκανε ο κομπιούτερ και το κινητό που χρησιμοποιείτε αυτή σε δραχμές; το ρουτεράκι σας; Ένα ζευγάρι λάστιχα για τη μηχανή; Έλα ρε παιδιά...
|
Απόσπασμα:
Στον Γουγλη αναζητας αυτο που θελεις να βρεις και μπαινεις στo sait αυτου που θελεις να βρεις....... Θελεις το gsforum? κανεις μια αναζητηση και τσουπ το βρισκεις.... Η ΠΑΣΕΓΕΣ και η EUROSTAT δεν εινaι πηγες του Γοογλη αλλα στον γοογλη θα τις βρεις, αν δεν ξερεις τα σαιτς τους by heart...... Captain my captain don't drive me nuts.......:):):) |
Απόσπασμα:
|
Μιας και τα λέμε όλα...
Παρατηρώντας τα προηγούμενα, βγαίνει αβίαστα σχεδόν το συμπέρασμα, το πόσο εξαρτημένοι ως λαός έχουμε γίνει από την κατανάλωση και ως χώρα από τις εισαγωγές καταναλωτικών αγαθών... Δεν βγάζω κι εγώ τον ευτό μου, κι εγώ μέσα είμαι στο σύνολο! Ξέρουμε ή μάλλον καταλαβαίνουμε ότι αυτό το είδος συμπεριφοράς και τρόπος ζωής δεν "πάει άλλο", αλλά φοβόμαστε να τον αλλάξουμε διότι έτσι δεν θα έχουμε βενζίνη να ταϊσουμε τα μοτόρια μας, δεν θα έχουμε ανταλλακτικά για να συνεχίσουμε να κινούμε τα μοτόρια μας, δεν θα έχουμε φάρμακα (κανονικά ή γενόσυμα), δεν θα έχουμε κρέας να φάμε...δεν...δεν... κλπ. Δεν λέει όμως κανείς , μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτός ο δρόμος; Απ' ότι φαίνεται κανείς μας δεν είναι πρόθυμος να χάσει την ψευδαίσθηση της κούφιας και ολόενα φθίνουσας ευημερίας, διότι η εξάρτησή μας είναι τέτοια που προτιμούμε αντί να πέσουμε μαχόμενοι, να πέσουμε με μία μπουκία σκ@τ@ στο στόμα... Αρκεί να τον έχουμε μπουκωμένο μέχρι τελευταία στιγμή με κάτι που να θυμίζει φαγητό! Το να μιλάς για αντίσταση ή κάποιου είδους αγώνα, φαντάζει εθνικιστική φανφάρα ή ρομαντισμός στην καλύτερη περίπτωση... Ναι αλλά τις περισσότερες φορές ρομαντικά είναι τα απλά πράγματα της ζωής κι αυτά εχουν αξία μέσα στους αιώνες! Και όσον αφορά για τα περί "εθνικισμού" ο λαός αυτός στην μακραίωνη ιστορία του έμεινε και κρατήθηκε ζωντανός για χιλιάδες χρόνια διότι μπροστά στην ελευθερία της ψυχής του δεν δίστασε να πολεμήσει, πολλές φορές το αδύνατο και βγήκε νικητής, διότι πάντα αυτός που αγωνίζεται ανταμοίβεται! |
Απόσπασμα:
Αααα Στράτο θα σε μαλώσω, ακούς εκεί ΄μικρό Google΄… :u04: :u04: Ο Γιώργος μας είναι το μεγάλο. :ha16: Να μην σου πω, ότι τον Γιώργο συμβουλεύεται η Google και στήνει και γράφει όσα και ότι γράφει. :ye28: Επίσης η Wiki… σύμβουλος εξωτερικός ο Γιώργος μας. Αφού γράφουν κάτι με τρεμάμενο πληκτρολόγιο, περιμένοντας την αντίδραση του Γιώργου μας. :wo20: Έτσι ένα πράμα Στράτο μου. Θα σε μαλώσω… :u07: |
....απλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε ότι ισχυρίζεται ο χαρΥ..διότι μας φτάσανε εδώ που είμαστε..
Απορρόφησαν ή κλείσαμε τις Βιομηχανίες μας. Τις τροφές μεγάλο ποσοστό το εισάγουμε αφού οι γεωργοί περνανε επιδοτήσεις και τις κάνανε τζιπ χωρίς έλεγχο..και εμάς μας έβαλαν σε ένα κολπάκι να αναμένουμε τοiphone 5... Και λόγο ότι ο έλληνας απο γενιά σε γενιά είναι της καλοπέρασης δεν μπορούμε να βρεθούμε στο 60 χάνοντας ότι προνόμια έχουμε. |
Απόσπασμα:
Κάνεις μεγάλο λάθος. Μια ιδέα είναι ΟΛΑ. Και τα BMW και τα iPhone etc etc. Αν καλεσθούμε να κολυμπήσουμε στη ΄στέρηση΄, θα το κάνουμε. Το προτιμώ από το ξεπουληθώ σαν λαός στους κωλoσφιχτους. |
Παρ΄όλο που το κλίμα στην χώρα μας είναι εύφορο για καλλιέργιες ( αυτό σημαίνει ότι πολύ εύκολα μπορούν να καλλιεργηθούν προϊόντα που υστερούμε) η κακή χρήση επιδότησης απο την ΕΕ έχουν κάνει την Ελλάδα να μην είναι αυτάρκης σε κάποια βασικά είδη διατροφής όπως κρέας , δημητριακά, γαλακτοκομικά, ζάχαρη .
Είναι όμως τόσο τραγικά τα πράγματα? Δεν νομίζω.... Για να δούμε τα στοιχεία της μελέτης της ΠΑΣΕΓΕΣ. http://imageshack.us/a/img819/1056/a...4243345533.jpg Uploaded with ImageShack.us |
...τότε και εσύ ανήκεις σε ένα ποσοστό που είμαι και εγώ..
Η μάζα όμως με γνώμονα τον φόβο και μόνο μην χάσει έστω τα δανεικά .... Τεσπα...μεγάλη κουβέντα.... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!