![]() |
Απάντηση: press-direct
Απόσπασμα:
στον βασιλη (fast & furious).......Πες το γιατι κάποιος "και με το δικιο του"θα γυρίσει και θα πει (ειναι μυστικο το μαγαζι)?.............;);) |
Απόσπασμα:
Από την στιγμή που αναφέρει τιμή Θεολόγε θέλει προσοχή, τι ακριβώς έκανε με τα 500, άλλαξε δίσκο, χτένι, πλατό, άλλαξε μόνο τα ρουλεμάν του press direct ; Κάθε δουλειά (μηχανή) είναι ξεχωριστή και τιμολογείτε ξεχωριστά..:ye33: |
σωστη η παρατήρηση σου Σταυρο......... Εαν εγω ενδιαφερομουν για κατι τέτοιο (θεος φυλαξη):D και με εκαιγε θα ρωταγα αμεσος το φιλο Αιμιλιο τι ακριβως εκανε γιατι μου φανηκαν (πολλα η λιγα ) τα λεφτα. ..... Απόσπασμα:
|
Συγνώμη ρε παίδες...γιατί το παλικάρι από τη Κατερίνη την φόρτωσε και την πήγε στο συνεργείο του:confused:
Εχω ακριβώς το ίδιο θέμα εδώ και 10.000 χλμ και κατα τα λεγόμενα του Κυρ Αντώνη δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα..η αλλαγή θα γίνει όταν θα χρειαστεί να αλλάξουμε δίσκο... Υπήρχε και κάτι άλλο ; |
Απόσπασμα:
Νομίζω όμως ότι από το 2007 και μετά έχει διαφορετικό press direct. |
εγω που ειμαι 2006 10ος με abs 2 που ξερω τι σαζμαν ενω ?? επισκευασιμο η οχι θελω να πω....
|
Απόσπασμα:
Εεεεεεε; Τι λες τώρα;;;; :yz:cr14::u55::u59:Νεύρα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αλλα θεωρώ ότι πέρα του ψυχολογικου θέματος δεν υπάρχει θέμα να αφεθεί αυτή η ζημιά για να φτιαχτεί αργότερα με την αλλαγή δίσκου |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!