GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Φωτάκι στο topcase (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=40318)

nivo 30-04-2013 10:14

Απάντηση: Φωτάκι στο topcase

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 888783)
Αυτο ειναι αληθεια........αλλα η βαλιτσα θα ειναι πανω στο 1150,η θα εχει φυγει χωρις να παρεις χαμπαρι...???:lo20::ha16::lo20::ha16:

Φιλε μου στα 1200 φευγει αν δεν κανω λαθος.....:rolleyes:
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 888796)
Ναι...εχω δουλεια.....αλλαζω press direct..:lo19::lo19:

αυτο το ξεχασα ριξε και ενα τετοιο στη βαλιτσα....:p:D:ha16:

chrmakry 02-05-2013 17:54

2 Συνημμένο(α)
Σε topcase Givi (θα αναγνωρίσετε το εσωτερικό με το χαρακτηριστικό κόκκινο "ραφάκι"), έκανα τρύπα και έβαλα με διπλής όψεως ένα "dot-it" της osram:

Με έχει βολέψει αρκετά....δείτε και τις foto

Arkas 02-05-2013 20:11

Ωραίος !

Sent by Arkas via Tapatalk !

peterv 03-05-2013 09:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chrmakry ( 890045)
Σε topcase Givi (θα αναγνωρίσετε το εσωτερικό με το χαρακτηριστικό κόκκινο "ραφάκι"), έκανα τρύπα και έβαλα με διπλής όψεως ένα "dot-it" της osram:

osram : dot-it - YouTube

Με έχει βολέψει αρκετά....δείτε και τις foto

Αυτό το μακρόστενο φωτιστικό που δείχνεις στο βίντεακι σου , έχει κατευθυνόμενη δέσμη κατά 130 μοίρες.

Θα μπορούσε να μπεί στην vario top case της BMW πίσω ακριβώς από το κουμπί ανοίγματος , ώστε όταν είναι όρθιο το πάνω καπάκι να φωτίζει μέσα στην βαλίτσα !!

Τα ερωτηματα είναι :
1) Αρκεί το αυτοκόλλητο να κρατήσει το φωτιστικό με τόσους κραδασμούς ;
Αν όχι πως θα μπορούσε να στερεωθεί ; Ωστε να μπορούν να αλλάζουν και οι μπαταρίες εύκολα ;
2) Να φανταστώ ότι και το μακρόστενο do it της osram ανάβει με πίεση στο φωτιστικό και όχι με διακοπτάκι που θα το ψάχνεις στο σκοτάδι ;

chrmakry 03-05-2013 10:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από peterv ( 890323)
Αυτό το μακρόστενο φωτιστικό που δείχνεις στο βίντεακι σου , έχει κατευθυνόμενη δέσμη κατά 130 μοίρες.

Θα μπορούσε να μπεί στην vario top case της BMW πίσω ακριβώς από το κουμπί ανοίγματος , ώστε όταν είναι όρθιο το πάνω καπάκι να φωτίζει μέσα στην βαλίτσα !!

Τα ερωτηματα είναι :
1) Αρκεί το αυτοκόλλητο να κρατήσει το φωτιστικό με τόσους κραδασμούς ;
Αν όχι πως θα μπορούσε να στερεωθεί ; Ωστε να μπορούν να αλλάζουν και οι μπαταρίες εύκολα ;
2) Να φανταστώ ότι και το μακρόστενο do it της osram ανάβει με πίεση στο φωτιστικό και όχι με διακοπτάκι που θα το ψάχνεις στο σκοτάδι ;

καλημέρα,

λογικές οι ερωτήσεις...:

1. μάλλον όχι, αλλά εγώ το έλυσα μια χαρά χωνεύοντάς το κάτω από το κόκκινο ραφάκι (το οποίο και σφηνώνει το dot-it)...όταν θέλω ανοίγω το ραφάκι και αλλάζω μπαταρίες. Να μην ξεχάσω: μέσα στη συσκευασία έχει και μία μαγνητική/κρεμαστή επιφάνεια για να το κολλάς ας πούμε όπως τα μαγνητάκια στο ψυγείο...πρέπει να το δεις από κοντά για να το καταλάβεις.
2. δεν έχω βρει το μακρόστενο (δεν ξέρω που μπορείς να βρεις όλη τη σειρά dot-it).

Γενικά, πρέπει να τα βρεις/δεις όλα σε κάποιο μαγαζί για να σου έρθουν και περισσότερες ιδέες...

take care

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!