GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΟΤΟ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=4068)

konstantinos 25-07-2009 19:16

Απάντηση: ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΟΤΟ

ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ......ΥΠΟΜΟΝΗ ΞΕΡΕΙΣ
Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΡΕΛΑ ΤΡΕΛΑ

konstantinos 25-07-2009 19:16

ΟΧΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.ΜΗΤΣΟΣ

Arkas 25-07-2009 21:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από konstantinos ( 51888)
ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ......ΥΠΟΜΟΝΗ ΞΕΡΕΙΣ
Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΡΕΛΑ ΤΡΕΛΑ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από konstantinos ( 51889)
ΟΧΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.ΜΗΤΣΟΣ

Το καταλάβαμε!:D

konstantinos 25-07-2009 22:04

ακομα δεν εχεις καταλαβει τιποτα αγαπητε μου δημητρη μολις μεγαλωσει ο δικος σου υιος τοτε θα καταλαβεις:yz:yz ακομα δεν την πηρε και θελει αλλα τοσα σε αξεσουαρ

Arkas 25-07-2009 22:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από konstantinos ( 51917)
ακομα δεν εχεις καταλαβει τιποτα αγαπητε μου δημητρη μολις μεγαλωσει ο δικος σου υιος τοτε θα καταλαβεις:yz:yz ακομα δεν την πηρε και θελει αλλα τοσα σε αξεσουαρ

Είναι πολλά τα λεφτά γυιέ μου....:yz

konstantinos 25-07-2009 22:21

:yz:yz:yz:yzπολλα μητσο μ πολλα δεν λες τιποτα

zortal 13-12-2009 15:06

Πρώτα πρώτα με υγεία το μηχανάκι σου.εγώ θα σου έλεγα να ακολουθήσεις οτι λέει ο κατασκευαστής.αυτός τα έχει ψάξει τα πράγματα και σου σηστήνει το καλύτερο.οι γνώμες οι δικές μας είναι καλές.αλλά γιατί να είναι πιο σωστές από του κατασκευαστή ;;;;;:hmmm:

teo69 13-12-2009 16:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από killer ( 48535)
Καλορυζικη και καλοταξιδη η καινουρια σου μπεμπα!!!! :sm5:
Ειχα την ευτυχια να αγορασω τρεις καινουριες μηχανες και να τις στρωσω ευλαβικα και τις τρεις, με τελευταια την BMW R1200GS 08. ;) Ωραια δε μυριζει οταν ειναι καινουρια???:p
Το στρωσιμο του κινητηρα ειναι το σημαντικοτερο σταδιο (προσωπικη αποψη) για την μετεπειτα ζωη του. Ακουγονται πολλα για την διαδικασια "ροταρισματος" του μοτερ της μηχανης, αλλα το σημαντικοτερο ειναι να οπλιστεις με υπομονη!!!:)
Προσωπικα μεχρι τα 1000 πρωτα χιλιομετρα (οπου μετα θα κανεις την πρωτη αλλαγη λαδιων) προσπαθουσα να μην ξεπερασω τις 3000-3200 στροφες του κινητηρα, ανοιγοντας προοδευτικα το γκαζι με λεπτοτητα (οπως αρμοζει σε μια κυρια;)), χωρις αυτο να σημαινει οτι θα σπας τις ταχυτητες μεχρι τις 3000 στροφες!!!:cool:
Δεν χρειαζονται αποτομα κατεβασματα και καλο ειναι να επιλεξεις διαδρομες επαρχιακου οδικου δικτυου. Να αλλαζεις δηλαδη ταχυτητες, να κανεις κατεβασματα , να φρεναρεις προοδευτικα, γενικως μην επιλεξεις την εθνικη οδο, καρφωνοντας 6η στο κιβωτιο πηγαινοντας με 3000 στροφες και 110 χιλιομετρα...:hmmm:
Μετα την πρωτη αλλαγη λαδιων για 500 χιλιομετρα την ανοιγα μεχρι τις 3500-3800 στροφες και μετα τα 1500 χιλιομετρα μεχρι τα 2000 αρχισα σιγα -σιγα να φτανω και να ξεπερναω τις 4000 στροφες.:)
Μην ξεχνας οτι θελουν ''στρωσιμο'' ολα τα περιφερειακα της μοτοσυκλετας φρενα κλπ.:)
Δεν ειμαι μηχανικος, ουτε κανω τον εξυπνο σε κατι! Απλα ειναι η προσωπικη μου αποψη και εμπειρια, υστερα απο διεξοδικες συζητησεις με μηχανικους και ειδικους του ειδους!!!:D
Καλως να χαρεις τη μπεμπα σου!!!!:p

+1990 (gs1200-ktm990)

portman 13-12-2009 20:14

Τέο ξέχασες 200cc? νομίζω πως δεν τα ξέχασες τα άφησες ελεύθερα μήπως τα χρειαστεί κάποιος να πάει καμιά βόλτα.. :sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:37.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!