GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   ...meeting de Salonique.....19/6 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=41460)

mario 18-06-2013 02:50

Με το καλό καρντασια!

Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου!

nikos-x 18-06-2013 06:45

Απάντηση: ...meeting de Salonique.....19/6

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από marabu ( 911594)
βρε λες :wha13:

Ψήνεσαι; :D
Έλα να οργανώσουμε τη magna epirus. :ha16:

alkis83 18-06-2013 11:11

φιλαρακια συμφορουμιτες απο Θεσσσαλονικη και μη, επειδη οι εργασιακες μου υποχρεωσεις με στελνουν μακρυα(καλαματα) απο αυριο, θελω να σας πω οτι χαρηκα πολυ για την παρεα αυτες τις τεταρτες που βρεθηκαμε, ειστε εξαιρετικη παρεα.. απο δω και περα ειναι λιγο δυσκολα να ρθω τεταρτη ομως θα βρεθουμε σ ιγουρα στους δρομους και σε ταξιδια..(εξαλλου η λε.μο.με παει παντου:sm7::sm7::sm7:).. απο την αλλη τεταρτη θ ανεβαινει και καφες καλαματιανος με <<μυρωδατο>> χαρμανι.. οποτε σας βγαλει ο δρομος σας στα νοτια προαστια της ελλαδας ευχαριστως να βρεθουμε...

tolhs 18-06-2013 11:42

Ο...ετσι....και ο.....τετοιος...
μηπως πρεπει να ερθουν με τις μπλε ποδιες??:u58:
Θα ειναι και το θυλεων γιαυτο....

Καλη αναποληση καρντασια...:)

MOYTPO 18-06-2013 13:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alkis83 ( 911671)
φιλαρακια συμφορουμιτες απο Θεσσσαλονικη και μη, επειδη οι εργασιακες μου υποχρεωσεις με στελνουν μακρυα(καλαματα) απο αυριο, θελω να σας πω οτι χαρηκα πολυ για την παρεα αυτες τις τεταρτες που βρεθηκαμε, ειστε εξαιρετικη παρεα.. απο δω και περα ειναι λιγο δυσκολα να ρθω τεταρτη ομως θα βρεθουμε σ ιγουρα στους δρομους και σε ταξιδια..(εξαλλου η λε.μο.με παει παντου:sm7::sm7::sm7:).. απο την αλλη τεταρτη θ ανεβαινει και καφες καλαματιανος με <<μυρωδατο>> χαρμανι.. οποτε σας βγαλει ο δρομος σας στα νοτια προαστια της ελλαδας ευχαριστως να βρεθουμε...

Αλκη η "ευχαριστηση" ηταν ολη δικια μας..... :D:D:D

Καλη συνεχεια φιλε στα πατρια εδαφη πλεον και δεν θα χαθουμε. Το ιντερνετ να ναι καλα!!!

Τωρα βεβαια που θα πας στη λε.μο.με με κρανος και μπουφαν δεν ξερω τι ειδους αντιμετωπισης θα τυχεις!!!!!:p:p:p

ilias vara 18-06-2013 14:16

Απόσπασμα:

Γιαννακη γλυτωσαμε απο δαυτον .,.,.,.:sm2::sm2::sm2::sm2:

τωρα σε λιγο καιρο φευγει και ο αλλος (νικος-χ)και θα ησυχασουμε.,.,.,.,:re28::re28::re28::re28::re28:

nikos-x 18-06-2013 14:36

Απόσπασμα:

φιλαρακια συμφορουμιτες απο Θεσσσαλονικη και μη, επειδη οι εργασιακες μου υποχρεωσεις με στελνουν μακρυα(καλαματα) απο αυριο, . . . μπλα-μπλα-μπλα ...

Φιλαράκι, χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε και ακόμα περισσότερο που θα τα λέμε σπανιότερα από δω και πέρα. :D
Το γεγονός αυτό θ' αυξάνει την επιθυμία μας για εκδρομές, με απώτερο σκοπό να ξανασυναντηθούν τα βλέμματά μας. :p

Το Τοπ-ΚασεΛάκη, αν δεν το χρειάζεσαι, θα ήθελα να μου το χαρίσεις, για να σε θυμάμαι. :)

http://www.gsforum.gr/picture.php?al...pictureid=5423

Καλά να περάσεις στα πάτρια μέρη.
Εγώ πιστεύω να είμαι κάπου στο μέσο της διαδρομής.

silvestros 18-06-2013 21:20

καλές ...συγκινήσεις στα γειτονάκια! :ye33:

paschalis 18-06-2013 23:40

Κι ομως θα λειπωΝεύρα

Αλκη καλη συνεχεια φιλε με το νεο topcase και το νεο σου ποστο!

Παιει και ο Νικολας μακρια,,,, μηπως σιγα σιγα να τα μαζευουμε... :cool:

Sakis 18-06-2013 23:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 911746)
Γιαννακη γλυτωσαμε απο δαυτον .,.,.,.:sm2::sm2::sm2::sm2:

τωρα σε λιγο καιρο φευγει και ο αλλος (νικος-χ)και θα ησυχασουμε.,.,.,.,:re28::re28::re28::re28::re28:

To μεγάλο ξεκαθάρισμα άρχισε........:wo20:.....:hmmm:....:u60:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:04.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!