![]() |
Απάντηση: 4 νύχτες, 4 νομοί στην Κρήτη
Απόσπασμα:
Γιάννη, περαν της πλάκας του φίλου (έχω πέσει κάτω απο τα γέλια), καταπληκτικό ταξιδιωτικο κι υπέροχες φωτό! |
Πανέμορφη βόλτα και πανέμορφες εικόνες από την αγαπημένη Κρήτη.
Ευτυχώς κατάφερα να έρθω 3-4 φορές και να χαρώ κάποιες από τις ομορφιές της, πέρασαν όμως αρκετά χρόνια και ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να ξανάρθω!!! |
Θεοκουζουλε, Χρονια Πολλα ετεροχρονισμένα.
|
Γιάννη, μας έδειξε κάτι ομορφιές της Κρήτης αλλά μας έκανες κ ζηλέψαμε...
Σκέφτηκα, ότι μας πιάνει τρέλλα να κάμουμε χιλιόμετρα στα Βόρεια κ χάνουμε τα όμορφα... Ιδέα μου έβαλες για ένα γυράκι της Νήσου.... Να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε. Να είσαι καλά που μας έδειξες τις ομορφιές. :) |
Γιαννη το απολαυσα το 4ημερο σου!Πολυ ομορφες εικονες και εβγαλες το ταξιδι στο χαρτι και για μας...:ye02: Χρονια σου Πολλα και ...μην πλενεις τη μηχανη ρε συ...κριμα ειναι...δεν της πανε τα γυαλιστερα θελει χωμα και λασπη για να δειξει ποια ειναι και ποσο Κυρια ειναι!:ye33:Παντα τετοια φιλε!:re25:
|
Μπράβο φίλε! Υπέροχα τα μέρη! :re25::re25::re25:
|
γκαρντασακο μου να περνας παντα υπεροχα στα ταξιδια σου...
μας ταξιδεψες με τις φωτογραφιες σου,.,.,.,., να σαι γερος να ταξιδευεις.,.,,..,.,. οι φωτο σου γινονται ολο ενα καλυτερες.,.,.,,.,,.:re25: τα φιλια μου απ τη σαλονικη |
Γειά σου Γιάνναρε και Μιχάλη με τα ωραία σας. Περάσατε και απο το χωριό μου είδα. Πάντα τέτοια ρε παιδιά και στην επόμενη με καλό :ye30: |
Απόσπασμα:
να εισαι γερός φιλε και να το ξανακανεις:) |
GS Forum έχεις ταλέντο... στις φωτογραφίες και στο μεράκι :) Μπράβο ΥNS :re25: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!