GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις μοτοσυκλετών (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Πωλείται Honda Varadero 12/2005!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43361)

gepol 03-10-2013 13:09

Απάντηση: Πωλείται Honda Varadero 12/2005!!

Ας μην σπαμμάρουμε άλλο ένα νήμα πώλησης, ταξιδιάρης-ταξιδιάρης, όχι σαν εμένα...

tsatsos 03-10-2013 13:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 954104)
Γρηγόρη, γρήγορα να την πουλησεις......
Το ST σημαινει street να υποθεσω?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 954128)
Για Sport Touring το κόβω....

Συναδελφος του gepol εγινε.

GregoryA 03-10-2013 14:55

Ρε θα βοηθήσετε να πουληθεί το εργαλείο, με φαγατε ρε αν ειμαι ταξιδιάρης- ταξιδιάρης ή ταξιδιάρης σκετος ή ακινητος ταξιδιάρης και κλπ. Δηλαδή οι χιλιάδες κάτοχοι mega on/off ολων των φόρουμ τα αγοράζουν για την πόλη ή ειναι ταξιδιαρηδες??!!!! Δεν θα πω για τους κατόχους sport touring..
Απλά αλλαξα κατηγορία γιατι μου αρέσει πολύ και αν πάω ταξίδια, οσα παω, να υποτίθεται οτι θα μου αρέσει πιο πολύ και οτι θα ειμαι πιο άνετα. Πληροφοριακα και λόγω κρίσης πάω κατα μεσο ορο τρια( με οπσιον +1) ταξίδια το χρόνο. Το ενα εξωτερικό και τα δύο εντος Ελλαδας!!!!!!
Ελπίζω να τα αυξήσω!!!!!
Εσεις ποσα πάτε κορίτσια????:D:u44::u06:
Και το σκουτερ για μεσα στην πόλη!!!...Χοντα πάντα και φυσικά!!!:p

Gemat 03-10-2013 17:20

διηπειρωτικος ταξιδιαρης!

PACO 03-10-2013 19:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 954231)
Ρε θα βοηθήσετε να πουληθεί το εργαλείο, με φαγατε ρε αν ειμαι ταξιδιάρης- ταξιδιάρης ή ταξιδιάρης σκετος ή ακινητος ταξιδιάρης και κλπ. Δηλαδή οι χιλιάδες κάτοχοι mega on/off ολων των φόρουμ τα αγοράζουν για την πόλη ή ειναι ταξιδιαρηδες??!!!! Δεν θα πω για τους κατόχους sport touring..
Απλά αλλαξα κατηγορία γιατι μου αρέσει πολύ και αν πάω ταξίδια, οσα παω, να υποτίθεται οτι θα μου αρέσει πιο πολύ και οτι θα ειμαι πιο άνετα. Πληροφοριακα και λόγω κρίσης πάω κατα μεσο ορο τρια( με οπσιον +1) ταξίδια το χρόνο. Το ενα εξωτερικό και τα δύο εντος Ελλαδας!!!!!!
Ελπίζω να τα αυξήσω!!!!!

:cool:...σωστος και καλοπουλητο....οτι εχεις παρει να το χαρεις.......

tsatsos 03-10-2013 20:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GregoryA ( 954231)
Ελπίζω να τα αυξήσω!!!!!

Οταν λες εξωτερικο θα ενοεις περασμα με το καραβακι τσεσμε για καφε και παλι πισω ε;:D

zandesiro 03-10-2013 23:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsatsos ( 954347)
Οταν λες εξωτερικο θα ενοεις περασμα με το καραβακι τσεσμε για καφε και παλι πισω ε;:D

:sm3::sm3::sm3:

GregoryA 04-10-2013 00:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsatsos ( 954347)

Περίπου!!!:hmmm: Πριν ενα μηνα το βαραντέρο ταξίδεψε για τελευταια φορά μαζί μου Αιβαλι-Σμύρνη-Μπόντρουμ!!! Μεχρι εκει που φτανουν τα λουιζια!!!:cool2:
Αντε τωρα να πουλήσουμε την μηχανή, με εξοντώσατε πια!!!:ye02:

gepol 04-10-2013 07:35

Είναι δύσκολη η εποχή τώρα(Από Μάρτιο και μετά ανοίγει η αγορά), αλλά κάνε κάποια πράγματα αν δεν έχεις κάνει ήδη:

-Να είναι στο car.gr. (Εχει καμιά 50αριά τώρα, και ξεκινάνε απο 3000 περίπου)
-Να γράψεις εντυπωσιακό τίτλο και καλές φωτό.
-Επικοινώνησε με μεγάλα καταστήματα, να δεις τι παίζει.
-Αν μπορέσεις με κάποιο κατάστημα να κάνεις συνεννόηση, ώστε ο αγοραστής να πάει δάνειο. (Δεν ξέρω αν γίνεται τώρα, παλιά γινόταν)

Εχει επίσης να κάνει με το πως θες να πουλήσεις.
Ανταλλαγή? με καινουργιο? μεταχειρισμένο?

Ισως να είναι καλύτερα να κατεβάσεις την μηχανή Αθήνα για να μπορεί να την βλέπει ο ενδιαφερόμενος. (Μπορώ να σε βοηθήσω εκεί)

Καλοπούλητη...:)

(Δεν μας είπες τελικά τι θα πάρεις:ha16::ha16:)

GregoryA 04-10-2013 09:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 954486)
Είναι δύσκολη η εποχή τώρα(Από Μάρτιο και μετά ανοίγει η αγορά), αλλά κάνε κάποια πράγματα αν δεν έχεις κάνει ήδη:

-Να είναι στο car.gr. (Εχει καμιά 50αριά τώρα, και ξεκινάνε απο 3000 περίπου)
-Να γράψεις εντυπωσιακό τίτλο και καλές φωτό.
-Επικοινώνησε με μεγάλα καταστήματα, να δεις τι παίζει.
-Αν μπορέσεις με κάποιο κατάστημα να κάνεις συνεννόηση, ώστε ο αγοραστής να πάει δάνειο. (Δεν ξέρω αν γίνεται τώρα, παλιά γινόταν)

Εχει επίσης να κάνει με το πως θες να πουλήσεις.
Ανταλλαγή? με καινουργιο? μεταχειρισμένο?

Ισως να είναι καλύτερα να κατεβάσεις την μηχανή Αθήνα για να μπορεί να την βλέπει ο ενδιαφερόμενος. (Μπορώ να σε βοηθήσω εκεί)

Καλοπούλητη...:)

(Δεν μας είπες τελικά τι θα πάρεις:ha16::ha16:)

Δεν το εχω βαλει στο car.gr, θα το βαλω, οχι ανταλλαγή, το εργαλειο τι λέει!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ Ζορζ!!!!!!!!!!!!!:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:46.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!