![]() |
Απάντηση: Χρόνια Πολλά Donatella !!!
Πολύχρονη κοπελιά και πάντα όρθια !!!!!!!!!
|
Το φόρουμ έχει μεγαλώσει και είναι λογικό να μου διαφεύγουν και κάποια ποστ αν συνυπολογίσεις και ότι αυτή την περίοδο δεν προλαβαίνω να μπω καν ε τότε είναι αυτονόητο.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΎΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ :oDonatella ..............ΣΥΓΝΩΜΗ για την καθυστέρησή:( Χρόνια πολλά σου εύχομαι .............................Θα στείλω αηδόνια του βουνού για τα γενέθλια σου .......................................Πουλιά του παραδείσου και να σου στέλνει ο θεός ...............................Για να σου πουν Χρόνια Πολλά ότι ποθεί η καρδιά σου." ................................ Κι ότι ποθεί η ψυχή σου..." |
Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά όλες και όλους ( και 'σάς, φίλοι gb1200 και JOHN-X ) για τις όμορφες ευχές σας!
Όσο για 'σένα, EOD_Κ9 και τσι όμορφες μαντινάδες σου, ένα έχω έχω να πω : " από καρδιάς σ'ευχαριστώ, για τ' όμορφά σου λόγια και καθόλου να μη σκας για τα ημερολόγια..! " |
Χρονια Πολλά....:)
|
καλοχρονη με υγεια και χαρα
|
Ρε παιδιά, μετά από πόσο χρονικό διάστημα μπορείς να εύχεσαι χρόνια πολλά. Ρωτάω για να δώ αν κάτι αντίστοιχο υπάρχει και για τα κεράσματα:sm7:
|
Donatella χρόνια πολλά:) έστω και καθυστερημένα......
Να είσαι γερή, δυνατή και να μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις:) |
Απόσπασμα:
ηντα λες μωρέ πάντα υπάρχει !!!!! απαε πινουμε κουπες για την νικη στο Ελ ΑΛΑΜΕΙΝ |
Απόσπασμα:
|
Κωσταντίνα,
χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, ότι επιθυμείς, στην αγκαλιά σου και στη τσέπη σου να το βρεις;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!