GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=53)
-   -   το καινούργιο μου "μηχανάκι" (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=5957)

wet & dirty 04-10-2009 11:21

Απάντηση: το καινούργιο μου "μηχανάκι"

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 76702)
Με γεια! Πολύ όμορφο! :D:D:D
(σουζάρει καθόλου αυτό η μπααα;;; )

μπαααα!!!!!δεν κανω σουζες εγω...........αυτο κανει μονοτου!!!!!:sm7::sm7::sm7::sm7:

EOD-K9 04-10-2009 19:01

καλορίζικο!!!!!

ntinopoulos 04-10-2009 19:24

καλοταξιδο φιλε.να σαι γερος να το χαιρεσαι!:)
σκυλι του πολεμου μου φαινεται!;)

Arkas 05-10-2009 00:39

Τακούλη, την έκανες την έκπληξη!!!

Να το χαρείς όσο μπορείς φίλε!!!

wet & dirty 05-10-2009 10:33

σας ευχαριστω αγορια να ειστε καλα...αν και δεν εχω BMW τωρα αυτο δεν παει να πει οτι θα χασω και τα φιλαρακια που εχουμε κανει και παρεακι!!!;);););););)

θα μου μιλατε ετσι δεν ειναι???????στον emix μιλατε....:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

wolferin 05-10-2009 10:59

καλοταξιδο φιλε Τακη

fire red! 05-10-2009 14:49

Kαλορίζικο κ από μένα Τακούλι κ από δώ!!!Καλά λασπώματα η καλύτερα καλά οργώματα!!!Φέρτε το πριόνιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!

emix 05-10-2009 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 77121)
σας ευχαριστω αγορια να ειστε καλα...αν και δεν εχω BMW τωρα αυτο δεν παει να πει οτι θα χασω και τα φιλαρακια που εχουμε κανει και παρεακι!!!;);););););)

θα μου μιλατε ετσι δεν ειναι???????στον emix μιλατε....:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Αντε μπραβο ρε Τακη. Να μην νοιωθω μονος μου τουλαχιστον, γιατι απο τοτε που πηρα το ΚΤΜ νοιωθω λιγο περιεργα!

:sm7: :sm7:

Και αντε να συναντηθουμε καμια φορα να τα δοκιμασουμε και λιγο. Εσυ φανταζομαι θα το κανεις πιο νωρις απο μενα, γιατι εγω και χωματινα δεν εχω ακομα και επειδη ειναι μεταχειρισμενο θελω πρωτα να δω τι θα μου βγαλει στην ασφαλτο προτου το παω βουνο, για να μην εχω προβληματα εκει πανω.
Αλλα μια Αλυκες Αναβυσσου, οπως εχω πει, θα παω συντομα εστω και με ασφαλτινα.
Συντομα,παντως.

gma21 05-10-2009 15:25

Καλοταξιδο και παντα λασπομένο φιλε μου!!!

wet & dirty 05-10-2009 16:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 77233)
Αντε μπραβο ρε Τακη. Να μην νοιωθω μονος μου τουλαχιστον, γιατι απο τοτε που πηρα το ΚΤΜ νοιωθω λιγο περιεργα!

:sm7: :sm7:

Και αντε να συναντηθουμε καμια φορα να τα δοκιμασουμε και λιγο. Εσυ φανταζομαι θα το κανεις πιο νωρις απο μενα, γιατι εγω και χωματινα δεν εχω ακομα και επειδη ειναι μεταχειρισμενο θελω πρωτα να δω τι θα μου βγαλει στην ασφαλτο προτου το παω βουνο, για να μην εχω προβληματα εκει πανω.
Αλλα μια Αλυκες Αναβυσσου, οπως εχω πει, θα παω συντομα εστω και με ασφαλτινα.
Συντομα,παντως.

ΝΑΙ ΑΜΕ!!!!!μεσα φιλε μου συντομα θα τα πουμε!!!;);););)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:20.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!