![]() |
Απάντηση: ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
τελικά οι κο#####στές της Κίνας ποτέ δεν τα βρίσκουν με τους κο#####στές της Ελλάδας...χρόνια τώρα...:)
Αναρωτιέμαι αν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια ανησυχούν για την δουλειά τους γιατί δεν βάζουν ρήτρα μετάταξής τους στο υπόλοιπο Δημόσιο,μήπως γιατί εκεί οι μισθοί θα είναι υποπολλαπλάσιοι?????? :hmmm: |
ενας γιατρος ρε παιδια,δεν ειμαι καλα!συμφωνω με τον georgep!:hmmm:
και που σαι γιωργο,κανονισε να βγουμε με τους φιλους σου!(και τα ξε**λα ε!) φαινονται καλα παιδια!:sm7: καλα σπυρο,σταματα πια με τα π.μ,σου ειπα,θα σε παρουμε μαζι!:sm7: |
Πάντα για τους λίγους δουλεύουν οι πολλοι...Δεν αναφέρθηκα στους εργάτες των 1500ευρώ αλλά στους λίγους που δεν ξέρουν τι έχουν και εμείς ούτε σε 100 ζωές δεν βγάζουμε......:mad: Όσο για τις παπάριες ο καθένας μας έχει κρίση να κρίνει την αλήθεια απο το ψέμα και το σωστό από το λάθος......Νεύρα
|
Απόσπασμα:
αααα ωραια αυτό το λογότυπο να βλεπω να βγάλω μαλλια!!!!ας μιλησουμε λιγο σοβαρα τωρα παρακαλώ!!!!:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τα υπόλοιπα όταν βρεθεί χρόνος. Αυτό Γιώργο δεν σημαίνει πως υπεκφεύγω, αλλά δυστυχώς είμαι σε μεγάλη πίεση... Στην πρώτη ευκαιρία τα λέμε και πρόσεξε, δεν είναι μόνο η Νο2!!!!!! |
.......... για τους λιμενικούς.
Πέτρο είσαι και συ μέσα:sm7: |
Ούτε εγώ αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα. Αναφέρθηκα (ή αναμετάδοσα όπως λές )σε μία συγκεκριμένη μερίδα που αποτελεί την μειοψηφία των λιμενεργατών οι οποιοί με τη συμπεριφορά τους προκάλουν τον υπόλοιπο κόσμο...Επίσης να είσαι σίγουρος οτι δεν με ενοχλεί καθόλου το αν θα πείς για τους συναδέλφους μου αν αυτό ισχύει και δεν θίγει το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο....Ούτως η άλλος καλούς και κακούς διαθέτουν όλα τα επαγγέλματα μηδενός εξαιρουμένου...
|
Απόσπασμα:
Τέλος πάντων επειδή δεν έχω χρόνο δεν συνεχίζω... για την ώρα. |
Έτσι στα γρήγορα 2 σελίδες με ... απόψεις.
http://www.imerisia.gr/article.asp?c...819139&subid=2 http://anentaxtosaristeros.blogspot..../11/cosco.html Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνώ εξ' ολοκλήρου, έτσι?!?!?! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!