![]() |
Απάντηση: Παράλληλη χρήση μεγάλου on-off και παπιού
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif ...αυτό προσπαθούμε να πούμε άντρα μου ...τόση ώρα ... (σε τόσα posts):sm7: Επιτέλους, κάποιος το κατάλαβε ....:D |
(
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όσο για το γκάζι, είτε το τραβάω είτε όχι... δεν αλλάζει και τίποτε!:sm7::sm7::sm7: |
Εγώ μπερδεύομαι μερικές φορές (με το GS) και όταν θέλω να ανεβάσω ταχύτα 3>4>5>6 πατάω το λεβιέ προς τα κάτω !!!!! Δράμα .....:(:(:(:(
Όταν κατεβαίνω απο το GS και ανεβαίνω στο παπί για τα επόμενα 10' νομίζω ότι οδηγώ το τρίκυκλο ποδηλατάκι της ανεψιάς μου. :confused::confused::confused::confused: Πάντως σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι τίποτα δε σου δίνει μεγαλύτερη δυνατότητα κίνησης μέσα στη πόλη από ένα παπί, σκουτεράκι. |
Έγω πάντως έπαψα να κυκλοφορώ κέντρο και γενικότερα στην κίνηση (εκτός από την Εθνική οδό,Κηφισό πάντα με την GSA)όταν πρόκειται για δουλειές ή και βόλτα στο κέντρο αισθάνομαι τυχερός που έχω το παπί,κινούμε με άνεση και μπορώ να το αφήσω ελεύθερα μένοντας ήσυχος .
|
Απόσπασμα:
Που να δεις τι πλάκα έχει όταν καθημερινά χρησιμοποιώ το BMW και μετά από καμιά 10ρια μέρες καβαλάω το Hayabusa. :sm7::sm7: |
Το ζόρι μου με την μπέμπα και το Beverly, είναι τα φρένα!
"Συνδιασμένα" και στα δύο, όμως ενώ στα BMW φρενάρεις με τη δεξιά μανέτα, στο Beverly φρενάρεις με την αριστερή!!! Η πλάκα η μεγάλη είναι μετά από ταξίδι, που παρκάρω το Adve στο γκαράζ και παίρνω το Beverly να πάω σπίτι, το τιμόνι του μού φαίνεται σαν ποδηλάτου! Στο κέντρο όμως (που κινούμαι καθημερινά) δεν το αλλάζω... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:05. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!