GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Καλωδιο E.S.A. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=7699)

TALON 04-12-2009 22:07

Απάντηση: Καλωδιο E.S.A.

Φίλε vasorfa αν υπάρχει η δυνατότητα ανέβασε καμιά φώτο από το φθαρμένο καλώδιο να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει

BOXER 06-12-2009 01:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 101116)
Οσο για το θεμα μας,,,,,δεν καταλαβα...μεχρι πριν λιγο αλλαζαν την αναρτηση τωρα απλα....πατεντα??????ΝεύραΝεύρα

Bασιλη, απο την πρωτη φορα που ακουσα οτι αλλαζαν ολοκληρη την αναρτηση για ενα καλωδιο (το συγκεκριμενο!) μου φανηκε υπερβολικο και μου εκανε εντυπωση!
Βασικα το βρισκω πιο σωστο (αν και εφοσον ο τροπος κατασκευης και τοποθετησης του εν λογο καλωδιου το επιτρεπει φυσικα) να αλλαζει το καλωδιο, και οχι ολοκληρο το συστημα της αναρτησης!
Να αλλαζει το καλωδιο φυσικα με ορθο ηλεκτρολογικο τροπο δεν ειναι πατεντα.
Πατεντα ειναι η μαλ...κια με την σιλικονη που εκαναν.... :mad: :mad: :mad:!!!!!!!

S.T 06-12-2009 21:50

Επίσης να προσθέσω επειδή έτυχε και το είδα το μηχανάκι του Βασίλη θεωρώ ότι το σημείο που βρίσκετε το σχετικό καλωδιάκι είναι εντελώς απροστάτευτο (αν βάλει φωτογραφία θα καταλάβετε)και θα πρέπει να είχε προβλέψει η BMW την προστασία του.

FANISGS 07-12-2009 09:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 102022)
Bασιλη, απο την πρωτη φορα που ακουσα οτι αλλαζαν ολοκληρη την αναρτηση για ενα καλωδιο (το συγκεκριμενο!) μου φανηκε υπερβολικο και μου εκανε εντυπωση!
Βασικα το βρισκω πιο σωστο (αν και εφοσον ο τροπος κατασκευης και τοποθετησης του εν λογο καλωδιου το επιτρεπει φυσικα) να αλλαζει το καλωδιο, και οχι ολοκληρο το συστημα της αναρτησης!
Να αλλαζει το καλωδιο φυσικα με ορθο ηλεκτρολογικο τροπο δεν ειναι πατεντα.
Πατεντα ειναι η μαλ...κια με την σιλικονη που εκαναν.... :mad: :mad: :mad:!!!!!!!

φιλε μου μη σου φαινεται καθολου υπερβολικο.οταν σε τριων μηνων μοτοσυκλετα πληρωμενη γυρω στα 16500 διαπιστωνεις φθαρμενο το λαστιχακι του ΕΣΑ σου φαινεται καπως.η αρχικη απαντηση ηταν αρνητικη φυσικα,αλλα με επιμονη και πολλα μειλ στην εταιρεια καταφερα και μου το αλλαξανε.αλλα οπως ξαναειπα,επειδη ειναι γενικο το κακο συντομα θα παρει τη μορφη ανακλησης.

vasorfa 07-12-2009 12:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 102406)
φιλε μου μη σου φαινεται καθολου υπερβολικο.οταν σε τριων μηνων μοτοσυκλετα πληρωμενη γυρω στα 16500 διαπιστωνεις φθαρμενο το λαστιχακι του ΕΣΑ σου φαινεται καπως.η αρχικη απαντηση ηταν αρνητικη φυσικα,αλλα με επιμονη και πολλα μειλ στην εταιρεια καταφερα και μου το αλλαξανε.αλλα οπως ξαναειπα,επειδη ειναι γενικο το κακο συντομα θα παρει τη μορφη ανακλησης.

Αμην και ποτε!!!!!!(που λεμε και στο μυλοποταμο):D

BOXER 07-12-2009 15:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 102406)

Aπο την στιγμη που το θετεις ετσι δεν μπορω να μην συμφωνησω ;)!
Εγω ομως οτι ειπα, το ειπα καθαρα απο μηχανολογικης αποψεως, δηλαδη απο την στιγμη που μπορει (αν μπορει φυσικα) να αλλαζεται μονο το φθαρμενο καλωδιο οντως μου φανηκε υπερβολικη η αλλαγη ολοκληρου του συστηματος.
Βεβαια, απο την πλευρα μας, των καταναλωτων δηλαδη, μακαρι να μας φαινονταν και αλλα πραγματα εξισου υπερβολικα :D, αλλα δεν το βλεπω :(!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:33.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!