GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Φωτογραφίες απ' τον "Αποκριάτικο χορό" .... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9406)

saitman 16-02-2010 12:11

Απάντηση: Φωτογραφίες απ' τον "Αποκριάτικο χορό" ....

κακοπερασατε βλεπω!!!

danaos 16-02-2010 16:06

Πολυ ομορφα ηταν ολα!!! Οσο για τις φωτο.........:cool::cool::cool:

boxerakias57 16-02-2010 16:16

:sm3::sm2::sm7:ΑΠΙΘΑΝΑ

skippybi 16-02-2010 16:20

μπράβο για το κέφι και την καλή παρέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)

fmargaritis 16-02-2010 16:34

:sm8::sm5:
και του χρόνου με υγεία!!

Mits70 16-02-2010 18:03

Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να μιλήσω αφού δεν ήμουν παρόν.
Αλλά θα το κάνω.Αυτο που παρατήρησα από τις φωτογραφίες είναι ότι το κέφι σίγουρα δεν ελειψε αλλά με την παρατήρηση ότι πλην ελαχίστον εξαιρέσεων δεν ήταν αποκριατικο Party αλλά άλλη μία συνάντηση του forum.Γιατί ωρέ δεν ντυθήκατε????
Αυτή ήταν η μία παρατήρηση.Η αλλη είναι ότι πάτε να μου εκθέσετε ,τον φίλο μου τον Danny με τις χορεύτριες,παλιοχαρακτήρες :sm7::sm7:.Καλά που δεν ήταν και ο Wet & Dirty εκεί.Εκτός και ήταν αυτός που τράβαγε τις fotos :):):).
Και του χρόνου να είμαστε πιο πολλοί και να γίνουν και άλλες παρόμιες εκδηλώσεις.

gsmaniac 16-02-2010 20:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Mits70 ( 127050)
Αλλά θα το κάνω.Αυτο που παρατήρησα από τις φωτογραφίες είναι ότι το κέφι σίγουρα δεν ελειψε αλλά με την παρατήρηση ότι πλην ελαχίστον εξαιρέσεων δεν ήταν αποκριατικο Party αλλά άλλη μία συνάντηση του forum.Γιατί ωρέ δεν ντυθήκατε????
Αυτή ήταν η μία παρατήρηση.Η αλλη είναι ότι πάτε να μου εκθέσετε ,τον φίλο μου τον Danny με τις χορεύτριες,παλιοχαρακτήρες :sm7::sm7:.Καλά που δεν ήταν και ο Wet & Dirty εκεί.Εκτός και ήταν αυτός που τράβαγε τις fotos :):):).
Και του χρόνου να είμαστε πιο πολλοί και να γίνουν και άλλες παρόμιες εκδηλώσεις.

οταν τα εχωσα ΝεύραΝεύραΝεύραστον οργανωτη του παρτυ,μου ειπε οτι το παρτυ ηταν αποκριατικο και οχι μασκε:sm1::sm1::sm1:

danaos 16-02-2010 20:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Mits70 ( 127050)

Πες τα φιλε εσυ γιατι εμενα δεν με πιστευουν χαχαχαχα:sm7::sm7:

Mits70 16-02-2010 21:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 127089)
οταν τα εχωσα ΝεύραΝεύραΝεύραστον οργανωτη του παρτυ,μου ειπε οτι το παρτυ ηταν αποκριατικο και οχι μασκε:sm1::sm1::sm1:

θα μου πειτε και εμενα την διαφορα???xixixi

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 16-02-2010 22:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 127089)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Mits70 ( 127116)
θα μου πειτε και εμενα την διαφορα???xixixi

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!