![]() |
Απάντηση: Ακύρωση των εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Απόσπασμα:
Θα προσπαθήσω όμως να ακολουθήσω το "υφος" που διάλεξες. Στην σημερινή Ελλάδα είναι απόλυτη πολυτέλεια και σπατάλη η διάθεση χρημάτων για παρελάσεις και δείπνα στις πρεσβείες του εξωτερικού, όταν στο εσωτερικό απολύουν κόσμο, κόβουν μισθούς, κλείνουν μαγαζιά, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και μας ζητούν να (ξανα)σφίξουμε το ζωνάρι. Για να τα (ξανα)κάνει όλα αυτά ο καθένας μας απαιτεί πριν απ' όλα από το ίδιο το κράτος να κάνει επιτέλους για πρώτη φορά συμμάζεμα στα έξοδά του! Τα περί... διπλωματικών σχέσεων τα ακούω βερεσέ! Η σοβαρή διπλωματία γίνεται από οικονομικά ανεξάρτητα κράτη και αξιόπιστες κυβερνήσεις εκεί που πρέπει και συνήθως αθόρυβα! Τα παντοιοτρόπως εξαρτημένα κράτη κάνουν τεμενάδες έκεί που δανείζονται και παρελάσεις στο εσωτερικό τους. Οσο για το.. ηθικό και το φρόνιμα των ομογενών αμα πιστεύεις πως ανεβαίνει με μια κιτς παρέλαση -καρναβάλι γελιέσαι! Οι μετανάστες εκεί που βρίσκονται διαβάζουν και ακούνε τα εξ αμάξης για την πατρίδα τους καθημερινά. Δεν χρειάζονται παρελάσεις αλλά δείγματα δουλειάς από την πατρίδα οτι μπορεί να δώσει ξανά παιδεία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια για να νοιώσουν πάλι περήφανοι! Για να στο πω κι εγώ λίγο πιό απλά να το καταλάβεις, άμα στο σπίτι σου δεν έχεις να αγοράσεις γάλα για τα παιδιά σου δεν ψωνίζεις χαβιάρι! και το γάλα στη σημερινή Ελλάδα είναι η διάσωση της οικονομίας και η παιδεία. Βλέπεις φιλαράκο με ενοχλεί να βλέπω να ασχολούνται τώρα που πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας μόνο με τα λίγο χρήσιμα και όχι με τα πολύ χρήσιμα! Οσο για τις παρελάσεις στο εσωτερικό, λυπάσαι ή όχι, η δική μου γνώμη είναι οτι δυστυχώς έχουν χάσει το νόημα που είχαν. Αμα μας περισσεύουν λεφτά ας βγάλουν και υποβρύχια να κόβουν βόλτα μπροστά στο Σύνταγμα, αλλά πάνω απ' όλα ας δώσουν στα παιδιά μας να καταλάβουν τί, σε ποιούς και γιατί χρωστάει ευγνωμοσύνη η πατρίδα τους και όχι αργίες και ταρατατζούμ! και άμα ζητούσανε να τις δουλέψουμε αυτές τις αργίες προσφορά στη μνήμη των όσων αγωνίστηκαν και στο μέλλον των παιδιών μας θάταν καλύτερα.. |
...κι επειδή μπήκες και σε δικά μου χωράφια με το παράδειγμα για τον άρρωστο με τον καρκίνο και την σκωληκοειδίτιδα η σωστή απάντηση φίλε μου είναι πως το σημαντικότερο κάθε φορά για τον άρρωστο είναι αυτό που απειλεί τη ζωή του και όχι αυτό που έχει τη χειρότερη φήμη !
|
Καλό θα ήταν να κόβανε τα ροζ τηλέφωνα που μόνο στην πρεσβεία μας στην Αμέρικα περάσανε τα 500.000 ντόλαρς...
Νεύρα |
Καλά κάνανε και τα κόψανε,
είναι πολλά τα κακώς κείμενα, από τις παρελάσεις και τους εορτασμούς αρχίσανε? ΟΚ, αλλά ας αρχίσουνε να συμμαζεύουν ότι μπορούν, μια χαρά μου ακούγετε. Εχω να πάω πολλά χρόνια σε τέτοιου είδους εορτασμούς:hmmm: |
ως χώρα είμαστε ένα μεγάλο καφενειο!τους χαλάσαμε και στο αμέρικα.:sm7:
για gthes . για τα leopard που λες να περνάνε στις παρελάσεις, έχεις δει οι ερπύστριες των τανκ μετά πως κάνουν την άσφαλτο? εδώ υπάρχει νόμος σε όλη την ελλάδα και απαγορευεται δια ροπάλου να βγεις στην άσφλτο με ερπύστριες. και αυτές .......βγαίνουν στο σύνταγμα:sm7: |
αλλα η γιουροβιζιον γιουροβιζιον!!!!non stop!!!:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Jefe |
Απόσπασμα:
Αυτοί φίλε δεν κανουν διπλωματία.Αποφασίζουν και διατάσουν. |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!