GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ?? ΝΑΙ...Η ΟΧΙ?? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=9769)

merik 04-03-2010 16:54

Απάντηση: ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ?? ΝΑΙ...Η ΟΧΙ??

Φίλε μου φυλακή για αυτούς είναι να μην πάρουν ούτε ένα ψήφο στις εκλογέςΝεύρα

Carduelis 04-03-2010 17:17

Εγώ όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα κάποιος μας έβαζε να τραβάμε κουπί σ αυτή τη χώρα γιατί το πλοίο κινδύνευε (σταθεροποιητικά προγράμματα τα λέγανε οι τότε σοσιαλιστές). Τώρα διαπιστώσανε ότι όχι απλά έμπαζε νερά αλλά μάλλον έχει βουλιαξει και δε μας το λέγανε οι κεντροδεξιοί μη στεναχωρεθούμε (για το καλό μας!)
Σίγουρα ο μέσος πολίτης έχει ευθύνες γιατί ανέχτηκε να είναι στη μιζέρια χρόνια, να μην έχει ουσιαστική παιδεία, να πουλάει την ψήφο του, νάχει κομματικούς συνδικαλιστές και να προσπαθεί σαν το Καραγκιόζη να επιβιώσει με τα ψέμματα και τις μπαγαποντιές.
Αλλά σαν μέσος πολίτης δεν θυμάμαι να μου δόθηκε το τιμόνι και νάριξα εγώ τη γαλέρα στα βράχια, να μου εξήγησαν τίμια και ειλικρινά το δρομολόγιο και να αρνήθηκα. Οσο και να ψάχνω στις τσέπες μου δεν βρίσκω ούτε σέντσι από όσα δις κάποιοι έφαγαν, κατασπατάλησαν και έστειλαν σε off shore εταιρείες ή τάφαγαν με τους κουμπάρους στο χρηματιστήριο. Και τώρα με αναγκάζουν να κατηγορώ τους δημόσιους υπαλλήλους και όχι εκείνους που κατέστρεψαν το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα στη χώρα. Μου ζητάνε να διαλέξω αν θα πρέπει να μου κόψουν χέρι ή πόδι για να επιβιώσω.
Η χρεοκοπία της χώρας δυστυχώς ξεκίνησε από την παιδεία, επεκτάθηκε στην πολιτική ηγεσία και την κοινωνία και μετά έγινε οικονομική που είναι και αυτή που βλέπουμε γιατί μετριέται!
Και ακόμα χειρότερα τώρα χρεοκοπήσαμε και από αξιοπρέπεια και τιμή. Κατάντησε να ντρέπεσαι να διαβάσεις ένα ξένο έντυπο. Παντού ψεύτες μας ανεβάζουν, τεμπέληδες μας κατεβάζουν σαν λαό!
Ο τσομπάνης έχει δίκιο, όλοι έχουμε ευθύνες αλλά κάποιοι πολύ μεγαλύτερες! Αυτή η μαμημένη γαλέρα δεν είχε μόνο μούτσους αλλά και μεγαλοκαπεταναίους και ιδιοκτήτες με ονοματεπώνυμο. Ας κάτσουν στο σκαμνί, όχι τίποτε άλλο, αλλά να δει ο κόσμος οτι ο απατεώνας και ο ανίκανος στο λειτούργημά του έχει και επώνυμο και μούρη για φτύσιμο!

tsompanis 04-03-2010 21:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis ( 132917)
Ας κάτσουν στο σκαμνί, όχι τίποτε άλλο, αλλά να δει ο κόσμος οτι ο απατεώνας και ο ανίκανος στο λειτούργημά του έχει και επώνυμο και μούρη για φτύσιμο!

ακριβώς αυτό.να το συγκεκριμενοποιήσουμε!καλά το είπα?:)

Carduelis 04-03-2010 22:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 132958)
ακριβώς αυτό.να το συγκεκριμενοποιήσουμε!καλά το είπα?:)

Μια χαρά τα είπες αδερφέ! (βοηθάει και το σπαθόλαδο..:))
αν και τους αξίζει να το συγκε-crime-νοποιήσουμε!
Κάποτε να μάθουμε οτι δεν είμαστε πρόβατα.

frits 05-03-2010 00:38

Ωραία τα γράφετε παιδιά, αλλά το θέμα είναι το πως, εδώ ούτε ένα γιαούρτι δεν πέφτει, κανονικά θα έπρεπε να κρύβονται και αυτοί ζητούν και τα ρέστα με συνεντεύξεις κ.λ.π.
Από την μία έχουν φτιάξει τους νόμους στα μέτρα τους με παραγραφές, νόμους περί ευθύνης υπουργών κ.λ.π και από την άλλη απάθεια στο μέγιστο βαθμό, οι μόνοι που φωνάζουν είναι οι "αριστεροί" αλλά και αυτοί με την συνολική φρασεολογία τους και την στάση τους συνολικά μάλλον εξυπηρετούν τελικά το σύστημα παρά το κυνηγούν, οπότε τι μένει; εξέγερση τύπου Δεκεμβρίου 2008; ποσταρίσματα όπως αυτό και μετά πάμε για ύπνο ;
Κάθε μέρα ειδικά αυτό το καιρό υπάρχουν παντού καταγγελίες, δεν ελέγχεται τίποτα...
ΑΔΙΕΞΟΔΟ (και ας λένε το πιασάρικο πράγματι "η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα")

Carduelis 05-03-2010 00:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 133008)
Ωραία τα γράφετε παιδιά, αλλά το θέμα είναι το πως, εδώ ούτε ένα γιαούρτι δεν πέφτει, κανονικά θα έπρεπε να κρύβονται και αυτοί ζητούν και τα ρέστα με συνεντεύξεις κ.λ.π.
Από την μία έχουν φτιάξει τους νόμους στα μέτρα τους με παραγραφές, νόμους περί ευθύνης υπουργών κ.λ.π και από την άλλη απάθεια στο μέγιστο βαθμό, οι μόνοι που φωνάζουν είναι οι "αριστεροί" αλλά και αυτοί με την συνολική φρασεολογία τους και την στάση τους συνολικά μάλλον εξυπηρετούν τελικά το σύστημα παρά το κυνηγούν, οπότε τι μένει; εξέγερση τύπου Δεκεμβρίου 2008; ποσταρίσματα όπως αυτό και μετά πάμε για ύπνο ;
Κάθε μέρα ειδικά αυτό το καιρό υπάρχουν παντού καταγγελίες, δεν ελέγχεται τίποτα...
ΑΔΙΕΞΟΔΟ (και ας λένε το πιασάρικο πράγματι "η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα")

Ο κόσμος Σταύρο δεν μασάει άλλο κουτόχορτο και να ξέρεις οτι οι πολιτικοί και οι πολιτικάντηδες θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο αν συνεχίσουν τα ίδια καμώματα! Οι φωνές αγανάκτησης είναι όλο και περισσότερες και αν και αυτή τη φορά δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και γίνουμε Αργεντινή, θα στηθούν λαικά δικαστήρια..

syan 05-03-2010 01:58

Αα..ρε Παπαδόπουλε.......!!

EOD-K9 05-03-2010 07:22

Απόσπασμα:

ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ?
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 132395)
OXI !!!!!!!!! :(

ΟΧΙ !!!!:mad:

Και άντε να δείτε τη Τζούλια να ξεχαστείτε .................................

.................................................................και να μάθετε και τίποτα .............................................

...............................................................................................................γιατί τα ίδια θα χρειαστεί να κάνουμε :o:(:mad::rolleyes:

GeorgeP 05-03-2010 10:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 133016)
Αα..ρε Παπαδόπουλε.......!!

το ειπα...δεν το είπα?????? ''Οπου δεν περναει η Δημοκρατια εφαρμοζεται η Δικτατορια...'', με κραξανε μερικοι αλλα αυτοι ειναι η αληθεια!!!

tsompanis 05-03-2010 11:01

ναι ρε γμτ! είναι όντως η αληθεια αλλά:(

πάντως παιδιά να ξέρετε,είμαστε μια ομάδα 5 κτηνοτροφικών μονάδων (και άλλων 6 που έρχονται)αλλά μιλάμε για μερικές απο τις καλύτερες μονάδες σε γραμμή παραγωγής και τεχνογνωσίας.
πρέπει να κάνω ένα θέμα ξεχωριστό για να το καταλάβει κανείς σε δυναμικότητα.
καθαρές φυλές ζώων,παραδοσιακές ορεινές φυλές,σύχρονισμός οίστρου,σπερματένχυση καισαρικές και ένα καρο πράγματα.
και το κυριότερο,παραγωγή προιόντων.είμαστε οι μονοι που παράγουμε αυτήν την ώρα.

και ξέρετε κάτι? ήρθε η ώρα για την ελληνική κτηνοτροφία να μεταναστεύσει και αυτή προς τα δίπλα...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!