![]() |
Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ
ΝεύραΝεύρα:(
|
Από εδώ και στο εξής κλείδωνε οτιδήποτε αφήνεις στη μηχανή και βάλε συναγερμό.Αν και πιστεύω ότι το κράνος μπορούσες να το παίρνεις και στο σπίτι σου........;)
|
Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γκαραζ, στο δικό μου έχει.
Κρίμα ξέρω πως αισθάνεσαι γιατί ανοίξανε τη βαλίτσα του γιού μου και πήρανε το κράνος 2 εβδομάδων (και την ξανακλείσανε όμως για λόγους ασφαλείας...) :hmmm: |
Κρίμα βρε φίλε!!:hmmm:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιώργο κ Νίκο, τί μάρκα ήταν οι βαλίτσες κ πώς τις άνοιξαν ;;;; Είχαν σημάδια από λοστό ή κατσαβίδι ;;;;; Έσπασαν την "γλώσσα" ;;;;; Παραβίασαν τον αφαλό ;;;;; Για να ξέρουμε από τί κινδυνεύουμε .... :( |
Η δική μου ήταν Κ52 και δεν είχε κανένα ίχνος παραβίασης, αφού μάλιστα την ξανακλείσανε και δεν φαινόταν τίποτα...(ίσως υπάρχουν πασπαρτού)...
:hmmm: |
Απόσπασμα:
....αυτό φοβάμαι κι εγώ .... :( |
Απόσπασμα:
http://www.gatewaybmw.com/shop/images/99 |
Απόσπασμα:
...... να μας γίνει μάθημα, να μην αφήουμε τίποτα στις βαλίτσες .... :( Τότε θα μου πεις ..... γιατί να την έχεις ;;;;; Κι αυτό .... σωστό ....:o |
Επειδή είμαι παθών από διάρρηξη βαλίτσας, προτείνω την χρήση μικρού εσωτερικού σακ-βουαγιάζ το οποίο θα αφαιρείται και θα το παίρνουμε μαζί μας.Σε κάθε άλλη περίπτωση, καλό είναι στη βαλίτσα να μην αφήνουμε πράγματα αξίας ή πραγματάκια που η απουσία τους θα μας την "σπάσει".(μου βούτηξαν από το top-case δικογραφίες-τι να τις κάνει ο αθεόφοβος:hmmm:-και ένα μικρό κουτάκι με εργαλειάκια το οποίο ακόμη και σήμερα μου λείπει πολύ :mad:).
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!