GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

KRASOPATERAS 15-07-2010 13:25

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει έκπτωση και σε αξεσουάρ όπως tang bag που ενδιαφέρομε να πάρω?
Ευχαριστώ στα μέγιστα…:):)

kifinas 15-07-2010 14:53

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Μπορεί κάποιος να γράψει και τη διεύθυνση? Στο επίσημο site της BMW έχει μόνο το κατάστημα της Αγίας παρασκευής!

CPretenteriS 15-07-2010 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kifinas ( 185129)
Μπορεί κάποιος να γράψει και τη διεύθυνση? Στο επίσημο site της BMW έχει μόνο το κατάστημα της Αγίας παρασκευής!

16o χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Ευρώτα - Κηφισσιά !!

kifinas 15-07-2010 15:21

Τόσα χρόνια νόμιζα οτι είναι μόνο για αυτοκίνητα, και το πήγαινα Αγία Παρασκευή. Και είναι κοντά στο σπίτι μου!
Ευχαριστώ

gb1200 15-07-2010 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kifinas ( 185146)
Τόσα χρόνια νόμιζα οτι είναι μόνο για αυτοκίνητα, και το πήγαινα Αγία Παρασκευή. Και είναι κοντά στο σπίτι μου!
Ευχαριστώ

Πήγα και εγώ.Αλλά για να πάρεις την προσφορά θα σου πούνε οτι πρέπει να έρθεις σε επαφή με το φόρουμ

gemanolo 16-07-2010 01:39

Πιγα και πρεπει να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον Θαναση
Την προσεξε πολυ και ειναι και καλος χαρακτηρας.
Αστερι στην δουλεια του και αρκετα "Ψειρας"
Νομιζω πως με κανανε πελατη
Ευχαριστω και το Forum..:D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 16-07-2010 03:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
Νίκο προώθησε τα στοιχεία μου να πάω για service

Τηλεφώνησε για ραντεβού !

Naval Architect 16-07-2010 10:15

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στο GS FORUM.!!!!

vaskoukou 16-07-2010 15:14

Λοιπον,σημερα πηγα την μπουμπου για το service των 20000klm.Εμεινα καταπληκτος απο τον συμφουριτη Θαναση.Ειμαι 20 χρονια πανω σε τιμονι και οπως μπορειτε να καταλαβετε σε ποσα συνεργεια εχω μπει αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει.Οχι μονο προσπαθουσε να μου εξηγησει καποιες ανουσιες ερωτησεις αλλα μου ελεγε και διαφορα πραγματακια που με αφηνε αφωνο.Την μηχανη την προσεξε λες και ηταν δικια του.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑΝΑΣΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΤΙΟΝ Ν STYLE-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GS FORUM!!!

MARK 16-07-2010 16:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteris ( 185142)
16o χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας & Ευρώτα - Κηφισσιά !!

Γειά σου Πρετεντέρη εσύ και το Zumo......:sm7:

kotskofi 21-07-2010 02:44

Πρέπει να κάνω μια επίσκεψη ενόψει Ισπανίας να κάνουμε μερικές δουλίτσες..

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 21-07-2010 07:07

Τηλεφώνησέ τους για ραντεβού,

την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί .... ;)

γιαγια αρκουδα 21-07-2010 17:31

Τελικά πήγα και εγώ το lt μου να το φτιάξουν τα παιδιά . κανόνισα ραντεβού με τον Θανάση τον μηχανικό εκεί όπως μου είπε ο λεοντόκαρδος .
Εντυπώσεις μέχρι στιγμής…..
Έχω πολλά χρόνια μηχανές και σε κάθε συνεργείο που πήγαινα ο μηχανικός ήταν του τύπου << εγώ τα ξέρω όλα και οι άλλοι είναι μαλακες>>. Προπαντός στα συνεργεία της BMW εκεί συνάντησα τους χειρότερους του τύπου μηχανικοί NASA και εμείς είμαστε μηχανικοί ενώ οι άλλοι είναι άσχετοι δεν ξέρουν από μηχανές. εμείς είμαστε bmw και όχι παίξε γέλασε.
Ήμουν λοιπών προκατηλημενος ότι θα αντιμετωπίσω άλλον έναν <<επιστήμονα>> που θα μου τα έπρηζε με το τουπέ του. Αντί για αυτό συνάντησα δυο παλικάρια τον Θανάση και ένα άλλο παιδί σεμνούς χωρείς να έχουν καβαλήσει το καλάμι ευγενέστατους και με την πρώτη κουβέντα μαζί τους εντάθηκα οικειότητα και η προκατηλιμενη επιθετικότητα μου έσβησε σας να μην υπήρχε ποτέ. Μιλήσαμε το τι θέλω και το τι να κοιτάξουν και μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο. Την άλλη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν το τι βρήκαν και ότι ζητούσαν συγγνώμη που δεν έχει η αντιπροσωπεία στο δυσκοπλατο και το παρήγγειλαν από Γερμανία να έρθει με κουριερ για γρηγορότερα . αν ερχόταν δευτέρα τρίτη το ανταλλακτικό μου τέταρτη πέμπτη θα ήταν έτοιμη η μοτο.
Συγγνώμη από το συνεργείο που οι μαλακες της αντιπροσωπείας δεν είχαν ανταλλακτικό????
Τους είπα ότι δεν πειράζει παιδιά αλώστε δεν φταίτε εσείς θα περιμένω όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει σωστή η μοτο μου.
Την τρίτη περνούσα από την Κηφισιά και λέω ας πάω να δω τι γίνετε.
Έπαθα πλάκα …
Η μοτο μου ήταν φτερό και πούπουλο απλωμένη με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια για να μην σημαδευτούν τα πλαστικά . όχι σε κάποια αλλά γνωστά συνεργεία που τα ακουμπάμε το ένα πάνω στο άλλο. Πιστεύω ότι ούτε εγώ δεν θα το έκανα αυτό , γιατί όπως τα είχαν απλώσει για να μην σημαδευτούν δεν είχε μείνει πολύ χώρος (αν και το συνεργείο οφείλω να πω ότι είναι τεράστιο) να δουλέψουν με άλλη μοτο και είχαν στριμωχτή σε έναν μικρό χώρο για να φτιάξουν ένα GS . η καθαριότητα και η επιμέλεια στον χώρο μου θύμισε κάτι από ντοκιμαντέρ που βλέπουμε από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες να δουλεύουν οι μηχανικοί. Αφού ο μεγάλος μου γιος με ρώτησε << μπας και είμαστε Αγγλία? >>
Καθίσαμε και μου έδηξε το τι έχει πρόβλημα και για ποιον λόγο το αλλάζει και μάλιστα μου είπε ότι προτείνει να μου αλλάξει και κάτι άλλα και μου εξήγησε τους λόγους . η αίσθηση ήταν ότι μιλούσα με κάποιον φίλο και όχι με έναν μηχανικό που μου έφτιαχνε την μοτο και ο τρόπος του μου ενέπνεε εμπιστοσύνη.
δεν ξέρω ακόμα το αποτέλεσμα της δουλειάς τους γιατί δεν έχω πάρει ακόμα την μοτο στα χέρια μου, αλλά η γενική εικόνα με εντυπωσίασε και είμαι αισιόδοξος γιατί δεν είχα ποτέ τέτοια αντιμετώπιση και αισθάνθηκα ότι είμαι κάποιος και όχι ένας ######ς με γεμάτη τσέπη που πρέπει να βάλουμε το χέρι μέσα και να του τα πάρουμε.
Θα σας πω περισσότερα μόλις την παραλάβω και για την ποιότητα της δουλειάς του

γιαγια αρκουδα 24-07-2010 13:48

εχτες το μεσιμερη την πηρα. εχω κανει μονο 10 χιλιομετρα μεχρη το σπιτη. πρωτες εντιποσεις.
αυτην την φωρα τα πλαστικα ηταν ολα στην σωστη θεση τους συναρμολογιμενα οχι οπως της αλλες φορες που ητανε λες και τα κουμποσε καποιος ατζαμης που κανανε στα αλλα συνεργεια της BMW.
ο θανασης μου ειπε το τι ευτιαξε και το τι ελενξε προλιπτηκα. πραγματικα αυτα που ειπε τα εκανε φενετε αλοστε και με απειρο ματι. μου ειπε και την γνωμη του για τον θωριβο που κανει και πραγματικα αυτο που ειπε εχει λογικη οχι σαν τις παπαριες που μου ειπε ο γνωστος μεγαλομηχανικος.
του ανεφερα οτι εχω κανει αγωγη για αντικατασταση της μοτο για ολλα τα προβλιματα που εχω δεν ελαβε θεση πολυ σωστα εμεινε ουδετερος, μου εδωσε τα ανταλακτικα που μου αλαξε και για αλλη μια φορα μου εξηγησε το γιατι .
γενικα πιστευο οτι το παλικαρι κανει δουλια. χαλαλι τα λεφτα που εδωσα
ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδια του φορουμ για την εκπτωση που πετηχανε. εγω για ολη την δουλια που εκανε 1185 με φπα πληρωσα 978 εμειναν αρκετα για να παμε βολτα. :)

Mammoth 24-07-2010 14:01

πολυ καλη κινηση τους ευχαριστουμε

Mammoth 24-07-2010 14:20

μπραβο

CPretenteriS 25-07-2010 19:45

:sm8:

PACO 13-08-2010 23:11

Και εγω servive....κινηση ματ.στελνω πμ με στοιχεια

PACO 13-08-2010 23:43

Νικο ευχαριστω;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 16-08-2010 08:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 196667)
Και εγω servive....κινηση ματ.στελνω πμ με στοιχεια

Η εταιρία ενημερώθηκε ....

Τηλεφώνησέ τους για ραντεβού .... ;)

PACO 16-08-2010 18:13

Νικο σε ευχαριστω παρα πολυ....λογω στενοτης οικονομικων..τα χαλασα ολα σε διακοπεσ!!!!!;):p4500χλμ σε ενα μηνα!!!!

gandreas 16-08-2010 20:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 197329)
Νικο σε ευχαριστω παρα πολυ....λογω στενοτης οικονομικων..τα χαλασα ολα σε διακοπεσ!!!!!;):p4500χλμ σε ενα μηνα!!!!

Περπάτα και λίγο:sm7:

PACO 16-08-2010 21:27

:sm7::sm7::sm7::sm7:

pkar 24-08-2010 10:08

Νίκο Θα πρέπει να πάω και εγώ για service των 20000 Κμ.
Μπορείς να μεριμνήσεις ??
Σου στέλνω PM...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

CPretenteriS 24-08-2010 11:46

Νικόλα... πρέπει να κάνω τα 15.000 km... λάδια/φίλτρο... ;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 25-08-2010 02:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pkar ( 200077)
Νίκο Θα πρέπει να πάω και εγώ για service των 20000 Κμ.
Μπορείς να μεριμνήσεις ??
Σου στέλνω PM...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είσαι ΟΚ,

τηλεφώνησέ τους για ραντεβού .... ;)

CPretenteriS 25-08-2010 08:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 200467)
Είσαι ΟΚ,

Εγώώώ... ??? :yz:Απορία:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 25-08-2010 13:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 200502)
Εγώώώ... ??? :yz:Απορία:

Έχεις pm ...... ;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 26-08-2010 12:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 200115)
Νικόλα... πρέπει να κάνω τα 15.000 km... λάδια/φίλτρο... ;)

Είσαι ΟΚ,

CPretenteriS 26-08-2010 15:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 200992)
Είσαι ΟΚ,

Νικόλα μου σ'ευχαριστώ...

Μίλησα, το κανόνισα, πήγα, το έκανα... :) :) Μπαμ μπαμ...

Ο Θανάσης εξυπηρετικότατος όπως πάντα... μάζεψε και την αλυσίδα, είδε υγρά, τακάκια, το 'βαλε στο διαγνωστικό... κλπ...

Οι εκπτώσεις.... βάσει συμφωνίας !!! Όλα καλά...

pkar 31-08-2010 12:07

Νίκο Σ' ευχαριστώ,
Πήγα και έκανα των 20000 Κμ και μπορώ να πώ οτι είχα την καλύτερη δυνατή εντύπωση.
Πρώτη φορά είδα έναν ευγενικό και ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ (Επαγγελματία) μηχανικό με εμπεριστατωμένη άποψη για κάθε ερώτησή μου...
Θα αρχίσω να αλλάζω συνήθειες μου φαίνεται. και θα κινούμε πολύ προς Κηφισιά μεριά !!!

Arkas 31-08-2010 12:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pkar ( 203694)
Νίκο Σ' ευχαριστώ,
Πήγα και έκανα των 20000 Κμ και μπορώ να πώ οτι είχα την καλύτερη δυνατή εντύπωση.
Πρώτη φορά είδα έναν ευγενικό και ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ (Επαγγελματία) μηχανικό με εμπεριστατωμένη άποψη για κάθε ερώτησή μου...
Θα αρχίσω να αλλάζω συνήθειες μου φαίνεται. και θα κινούμε πολύ προς Κηφισιά μεριά !!!

Παντελή,
δεν μας γράφεις τί εργασίες έκανες
και πόσα πλήρωσες με τα ανταλλακτικά;

pkar 31-08-2010 13:23

Service των 20000 Κμ
- Λάδια Κινητήρα με φίλτρο
- Βαλβολίνες Άξονα & Μετάδοσης
- Φίλτρο αέρα
- Ρύθμιση βαλβίδων

Σύνολο: 147 € με την έκπτωση...
Μηχανή: R1200 GS '08

KRASOPATERAS 31-08-2010 14:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pkar ( 203748)
Service των 20000 Κμ
- Λάδια Κινητήρα με φίλτρο
- Βαλβολίνες Άξονα & Μετάδοσης
- Φίλτρο αέρα
- Ρύθμιση βαλβίδων

Σύνολο: 147 € με την έκπτωση...
Μηχανή: R1200 GS '08

CPretenteriS 31-08-2010 15:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PACO ( 197329)

Εδώ μιλάμε για 1.500 σε 48 ώρες... :D:D:D

PACO 31-08-2010 19:03

πανω κατω δεξια αριστερα στην λεβεντογεννα κρητη:D....πρεβεζα,ηγουμενιτσα συβοτα λευκαδα επειτα και κατι ψιλικοκο σκυρο...+ βολο 2ΦΟΡΕς....ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ τα ρημαδια...τεσπα θα σας πω για κοστος service.O αρχηγος πανω πολυ εξυπηρετικος και φαινεται "κυριος":cool:...προκαταβολικα και ειλικρινα μεγαλο ευχαριστω στο
GS FORUM & στον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ...keep in touch soon;)

vaskoukou 31-08-2010 19:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 203811)
Εδώ μιλάμε για 1.500 σε 48 ώρες... :D:D:D

Κωστη!!!Δεν ανοιγεις ενα εξουσιοδοτημενο?Πιο φτηνα θα σου ερχεται!!!;)

CPretenteriS 31-08-2010 19:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaskoukou ( 203932)
Κωστη!!!Δεν ανοιγεις ενα εξουσιοδοτημενο?Πιο φτηνα θα σου ερχεται!!!;)

Θα με στηρίξετε...?? Αν ναι... θα το έχω υπόψη μου... ;) ;)

vaskoukou 31-08-2010 23:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 203936)
Θα με στηρίξετε...?? Αν ναι... θα το έχω υπόψη μου... ;) ;)

Προχωρα εσυ και μην φοβασαι τιποτα,ειδικα αν κερνας και σουβλακια!!!:sm7::sm7::sm7:

PACO 01-09-2010 19:55

λαδια
φιλτρο
ιμαντας δυναμο
μπιλια στο ψαλιδι/αλλαγη σφαιρικης αρθρωσης
καθαρισμα κ/n φιλτρο
ρυθμ. βαλβιδες εννοειται
+εργασια 254Ευρω 1150 ADV

ο θανασης σοβαρος/εξυπηρετικος και καλος τεχνικος...ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ GS FORUM

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:03.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!