![]() |
Απάντηση: Το 'κοψα...
Κωστα, απο σημερα θα εχεις αλλη εξαρτηση ;)
Αντε καλοριζικη :):) ΥΓ. το βραδυ κοιμηθηκες τελικα;; :p:p |
Απόσπασμα:
|
Το σημαντικό είναι ότι δε φουμέρνω... :)
|
Απόσπασμα:
καλά τι του είπες τώρα, αυτός είναι ικανός όταν θέλει να πάει στο wc ναανεβάζει post και να ζητάει συμμετοχές, μας έχει τρελάνει ο Κώστας εδώ ο κώστας εκει κλπ κλπ :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Βλέπει την αιμοσφαιρίνη 18.... 54 αιματοκρίτης..... μου λέει ο γιατρος.... να κόψεις το τσιγάρο... εε?? Του λέω... το κοψα.... Α ωραία μπράβο... πότε μου λέει??? ΠΡΟΧΤΕΣ!!!! :sm7::sm7::sm7: Ακόμα γελάνε.... :sm7::sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Το ότι έχεις διάθεση για χιούμορ είναι καλό. Εγώ είχα τρελά νεύρα. Μου πέρασαν μετά από καμιά 10αριά μέρες. Σου εύχομαι να φανείς δυνατός τις πρώτες μέρες και να συνεχίζεις να τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ. Εγώ για να μην υποπέσω σε ολίσθημα έλεγα από μέσα μου "μα καλά δεν λυπάσαι το ζόρι που τράβηξες 2 μέρες τώρα?" οι 2 μέρες έγινα 1 εβδομάδα, μετά 15 μέρες και μετά μήνας. Μετά δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι. Απλά δεν το ήθελα. Έκανα μόνο ναργιλέ 10 μήνες μετά. Τον απόλαυσα αλλά τσιγάρο δεν ξαναμπήκε στο στόμα μου. Τι σημαίνει αυτό. Ότι οι εθιστικές ουσίες του τσιγάρου δεν υπάρχουν σε άλλο "ελαφρύ ναρκωτικό".
Καλή δύναμη, αν κ είναι μια ιδέα. υ.γ. μην το γυρίσεις σε φαγητό γιατί θα έχεις άλλες αποτοξινώσεις μετά να σε ταλαιπωρήσουν. μόνος επιτρεπτός εθισμός η μηχανή σου |
Απόσπασμα:
|
Αισίως... 2 εβδομάδες κλεισμένες κι όλα πάνε καλά...
Γλύτωσε κι ο φίλος μου ο Αρκάς... για να λέμε του στραβού το δίκιο... ;) |
Απόσπασμα:
ποτέ ξανά σκλάβος!!!:mad: γιατί πέρα από όλα η εξαρτηση είναι σκλαβιά. |
Απόσπασμα:
Πότε θα κανονίσεις να "στρίψουμε"...?? Ο BMWgogaggis ετοιμάζεται για το Βόλο... ;):) |
κώστα πως πάει ρε μάστορα,το κράτησες? για δώσε ραπόρτο:D
|
Απόσπασμα:
Βρε Κωστή, γιατί δε ρωτάς τον Arka? Αυτός ξέρει καλύτερα:sm7: |
Απόσπασμα:
....κατά τα άλλα είμαι ΟΚ... ούτε στο γραφείο... (εκτός αν με φουντώσει κανείς και κάνω κανένα) ούτε στο σπίτι.... Και το καλό είναι ότι δε μου λείπει... ;) |
Απόσπασμα:
:D |
α...και εσύ στην αντιβίωση :D:D
ντροπή ρε...10 σελίδες θέμα:D :p |
Μακάρι να το κρατήσεις . ;) Ένας πόντος και από μένα . :sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Βαλε και την ημερομηνία και την ώρα και τα λεπτά καιαιαιαιαιαι τα δευτερόλεπτα!!!!!!Αααααααα και Γιατι το εκοψες .Όχι τίποτα άλλο για να το εμπεδωσουμε.!!!!!!:cool::D |
Μην παντρευτείς ακόμα γιατί θα το ξαναρχίσεις γιατί δεν θα σε φουντώνουν Νεύρα μόνο στο γραφείο αλλά κυρίως μόνιμα και σε ανύποπτο χρόνο στο σπίτι:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μούφα η ιστορία...:hmmm: Καπνίζει...Νεύρα:sm7::sm7::sm7:
Yπάρχουν κ αυτόπτες μάρτυρες.... ;) Jefe |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τότε θα είσαι έτοιμος για γάμο.Μέχρι τότε διασκέδασε το γιατί το τσιγάρο από μόνο του δεν σκοτώνει Ο συνδυασμός με άλλα το κάνει θανατηφόρο. |
Απόσπασμα:
Και δεν εχεις δει τιποτα....... Μαλλον εχεις δει γκαζαδικο να βγαινει απο το λιμανι εεεεεε καπως ετσι σε φανταζομαι!!!!!! ;) |
Απόσπασμα:
:sm8: |
Απόσπασμα:
|
Το σεξ ή το τσιγάρο έκοψες??
|
Απόσπασμα:
;););):):):) |
Τώρα που το σκέφτομαι αν κόψεις το sex αυξάνεται το τσιγάρο, και λόγω ελεύθερου χρόνου αλλά και από ντέρτια.
Αν κόψεις το τσιγάρο όμως, αυξάνεται το sex λόγω καλύτερης υγείας. Πλάκα στην πλάκα, έκανες πολύ καλά που το έκοψες, θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια όμως να μη το ξαναρχίσεις. |
Απόσπασμα:
|
Να μην ξανα-αρχίσει το ...σεξ ή το τσιγάρο??
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:D |
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ
http://www.emofaces.com/en/emoticons...g-emoticon.gif |
Όπως την 1/1/2008 που το έκοψα... παραμονή Πρωτοχρονιάς...για 11 περίπου χρόνια... έτσι και την Παρασκευή το βράδυ... παραμονή Πρωτοχρονιάς 2011... κάπνισα το τελευταίο τσιγάρο... αυτό που φαίνεται στη φωτό με το ποτήρι κρασιού στο χέρι...
Οπότε..... όσοι με είδατε να καπνίζω.... με είδατε.... οι υπόλοιποι μόνο σε φωτό πλέον... Ούτως ή άλλως 4-5 την ημέρα έκανα... και είπα να τα κόψω κι αυτά γιατί τα σιχάθηκα...:hmmm::hmmm: Το νου σας λοιπόν... γιατί δε με έχετε γνωρίσει αντικαπνιστή...:o:rolleyes:;) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!