![]() |
Απάντηση: και γ@μω τα λαδια....
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ούτε Νες... ούτε φραπέ βλέπω... απλώς εγώ είμαι DOHC και η μικρότερη μετακίνησή μου από την ώρα που βάλω μπρος είναι 22km... |
Απόσπασμα:
|
Εγω που χρησιμοποιω το ταπεινο Castrol GTX 20-50, γι'αυτο ο συνεπιβατης μου μυριζει λαδιλα?????
|
Απόσπασμα:
|
Tα επομενα μου λαδια
Motorex - Oil of Switzerland - Motorcycle |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κι οταν λεω πριν εννοω απο την περιοδο που φοραγε Aral αγορασμενα απο την εδω επισημη αντιπροσωπεια και η οποια δεν τα φερνει πλεον. Με τα λαδια αυτα-της αντιπροσωπειας- εχω διανυσει 65000 χλμ με το 1150 και αλλα 60000 με το 1200. Απολυτα ικανοποιημενος και με μηδενικη καταναλωση ακομα και το καλοκαιρι(γεραματα). Αυτο το τετραλιτρο που με προβληματισε ποιοτικα το αγορασα απο γνωστο καταστημα εχει επανω πλεον και το σημα της πολυεθνικης που αγορασε το σημα της Aral αλλα δεν εχει τη κλασσικη γνωστη προδιαγραφη της VW 501 00. |
οσο για τα επομενα εγω ξαναγυριζω στην αγαπημενη μου μαρκα και σε ενα συγχρονο προιον της.
Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil | Bel-Ray Company, Inc |
Απόσπασμα:
Που πηγες για να σου τους μετρησουν; |
Απόσπασμα:
Ένας φίλος έχει στο συνεργείο του συμπιεσόμετρο!;):) Τζάμπα πράμα!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πασχάλη δεν αποκλείεται να πέρνουν απ' το ίδιο καζάνι με το VISCO της BP:) |
Οι δυο προηγούμενες αλλαγές λαδιών έγιναν με Torco και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος σε σχέση με τα Castrol που έβαζα πιο πριν.
Επειδή Torco όμως caput... πήγα στην ίδια λύση με τον Νικόλα (Nivam) και έβαλα Aral. Γνώμη δεν έχω μιας και τα έβαλα για πρώτη φορά. Θα δείξουν τι αξίζουν και θα επανέλθω...;) |
Απόσπασμα:
:ye02: !!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Είσαι χειρότερος από εμένα. Εγώ αγόραζα 4 την κάθε φορά :lo19: |
Απόσπασμα:
|
Για παράδοση στο σπίτι Κώστα, θέλανε ελάχιστη παραγγελία 50,00€. Τί να κάνω; Μου βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό :D
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ο Πρε θα στο είπε. Τέτοια λένε εκεί που κάνει ...πιάτσα :p |
Απόσπασμα:
:lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19: |
ΑΑΑΑΑ Ήρθε και ο Θεό!!!!
Πάει το θέμα αγαπητοί. Θα γίνει τέξας τώρα :ha15: |
Ντροπή να σπαμάρετε τα μηνύματα του κόσμου :ye33::ye33::ye33:
|
Απόσπασμα:
Έτσι τουλάχιστον μου είπε το κατάστημα που τα παραγγέλνω από Λάρισα...:hmmm: Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιατί λυσσάξατε πάλι...??:u55::u55: Θέλετε να σας μπανάρω μήπως...?? :p:p :di51::di51::di51: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πάρε τη σκούφια σου και βαραμε είναι Αυτός Δήμο.......:lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:u03::u03::u03: :D |
Κάνατε τι κάνατε με τον Πρετεντέρη το μπερδέψατε το θέμα….ρε Κώστα το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχεις?....η σε ζηλεύουνε που είσαι ομορφόπαιδο ?:rolleyes:
|
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Το σκεφτομαι να δοκιμασω και εγω τη Motorex. Καμια γνωμη απο αλλο χρηστη; |
Τελικά αφου δοκίμασα αυτα τα λάδια
http://i48.tinypic.com/2saf5on.jpg αλλα διαπίστωσα κατι μικροκολλήματα του κινητήρα, κατέληξα στη Motorex 10-40. Για να δουμε... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δε μου το ειπες και πριν τα βαλω. |
Απόσπασμα:
Τουλαχιστον κανε εναν τακτικο ελεγχο καιε 1000κμ και γραψε τις εντυπωσεις σου περι καταναλωσης ωστε να γνωριζουν και οι υπολοιποι. |
Μετά που άλλαξα τα λαδάκια στην γαϊδούρα....
BEL-RAY THUMPER 10W-40 ....δεν έχω άποψη για boxer αλλά για μονοκύλινδρο 650 είδα διαφορά ειδικά στο κιβώτιο τιμή λίτρου 14ευρώ(είναι λιγάκι ακριβό αλλά αξίζει) |
Απόσπασμα:
Το εχεις διαπιστωσει ο ιδιος η το εχεις διαβασει καπου? Ρωταω γιατι αυτα θα βαλω συντομα...κ αλλα λεει η motorex Ιδανικό για κινητήρες luft-/oelgekühlte μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου αναπτύσσεται σε στενή συνεργασία με την BMW . |
Απόσπασμα:
Συγκεκριμενα, τα δοκιμασα στΑ βαραντερο (3 τον αριθμο) μου σε ιξωδη 10/60 και 10/40 και καθε 1000κμ εβαζα απο 700ml (10/60) μεχρι και 500ml (10/40). Μετα πηγα στα συνηθισμενα ΜΟΤΟΥΛ 5100 (ημισυνθετικο) και αμσοιλ 10/40 (100% συνθετικο) οπου η καταναλωση λαδιου ηταν μηδενικη με αλλαγες στα 6000κμ ¨η 150μλ καταναλωση με αλλαγες στα 12000κμ. Και αυτο σε βαραντερο το οποιο σαν υδροψυκτο εχει τις μισες ανοχες στα μεταλλα απο τον αεροψυκτο μποξερ. Η μειωση της καταναλωσης πετρελαιου εγκειται σε αυτο ακριβως το ''ελαττωμα'' τους....δλδ τα ειδικα προσθετα που περιεχουν μειωνουν τις τριβες αρα και το ζορι του κινητρα, αρα και την καταναλωση (παντα θεωρητικα) αλλα εινια και υπαιτια για την καταναλωση του λαδιου αφου το φιλμ το οποιο δημιουργουν στις επιφανειες των κυλινδρων ειναι λεπτο και συνεχες προσφεροντας εξαιρετικη λιπανση αλλα λογω λεπτοτητας και συνεχειας διαρρεει στον θαλαμο καυσης. Προσεξε, αυτο το ''λεπτο και συνεχες'' που αναφερω δενε χει σχεση με το ιξωδες του λαδιου αλλα με την συμπεριφορα του ως 10/40 εναντι αλλων 10/40 λογω των διαφορετικων ¨η περισσοτερων προσθετων που περιεχει. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!