![]() |
Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες
Απόσπασμα:
Πλάνο έκτακτης ανάγκης ενεργοποιήθει..... |
theo κοιτα και εδω ΚΕΔΡΟΣ - δασικό χωριό - αρχική σελίδα .εκτος αγ. πνευματος που θα ειμαι στο βουνο:) θα το παλεψω.
|
Απόσπασμα:
Εσύ βρε που τα ξέρεις όλα αυτά!???:) πολύ καλή διαδρομή η 2η μέρα είναι πολύ δυνατή και με απίστευτη ομορφιά. μια πολύ καλή βάση,είναι και ο Βαπτιστής (χωριό). να πω και κάτι,αλλά μην με πάρετε με τις πέτρες:D αφού μιλάμε για τέλη μάη,δηλαδή για καλοκαιράκι αντισκηνάκι και μαζεμένη παρέα δίπλα απο το ποτάμι θα σας χάλαγε? χώρια που θα γλιτώνατε και πολύ παραδάκι τσίπουρα,μπανάκι,θράκα,τέλος:D |
Απόσπασμα:
Μιλας για το ποταμι κατω στο χωριο Χριστοι η κανενα δικο σου κρυμμενο αλλου? Οτι πει η παρεα για υπνο εγω μεσα.. |
Η διαδρομη συνεχως βελτιωνεται με τις παρεμβασεις ολων οσων γνωριζουν την περιοχη , αλλα το μονο στο οποιο διατηρω επιφυλαξεις ειναι η ημερομηνια.
Αν η εκδρομη κανονιστει τον Μαιο και την ζεστη αποφευγουμε και οι τιμες σιγουρα θα ειναι χαμηλοτερες.Παντως οτι και αν αποφασιστει εμεις ειμαστε μεσα;) |
Απόσπασμα:
20-22 η 27-29 ΜΑΙΟΥ. 1.Teo 71 2.Dent 3.sakis 4.paschalis (ΜΟΝΟΣ) 5.tatoopanther 6.Nikos X |
Για προσθεστε και τον commander έτσι για να υπαρχει!:D |
Και μου φαίνεται το 27'28'29 Ειναι καλητερα ...........αλλα πάντα με οτι βολεύει τον λαό!! |
δλδ χρειάζεται 1 ημέρα άδεια?:(
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Τελευταία Νέα... Έγινε booking 2 ξενώνων στο Συρράκο, Casa La Noi (7 δωμάτια) και παραδοσιακός ξενώνας οικοτροφείο (4 δωμάτια). Το σύνολο 11 δωμάτια για Παρασκευή 27 Μαίου και Σάββατο 28 Μαίου... Τιμή διανυκτέρευσης 45 ευρώ το δίκλινο με πρωινό, άρα 2 διανυκτερεύσεις σύνολο 90 ευρώ... Θέλουμε επιβεβαίωση, μέχρι Δευτέρα και προκαταβολή μέχρι Τετάρτη... |
Απόσπασμα:
Κλείσε μου μία λεβάντα :D |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
1.Teo 71 2.Dent 3.sakis 4.paschalis (ΜΟΝΟΣ) 5.tatoopanther 6.Nikos X 7.Commander 8.moby gr 9. 10. 11. |
Απόσπασμα:
|
Κατά τα άλλα υποφέρουμε πουλάκια μου:) Να περάσετε καλά.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μέσα κι εγώ διπλός με μια επιφύλαξη :) 1.Teo 71 2.Dent 3.sakis 4.paschalis (ΜΟΝΟΣ) 5.tatoopanther 6.Nikos X 7.Commander 8.moby gr 9.KAS 10. Strats (διπλός) |
1.Teo 71
2.Dent 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Nikos X (διπλός) 7.Commander (διπλός) 8.moby gr 9.KAS 10.Magelanos 11. Strats (διπλός) |
σκουπα θελετε?:sm7: λογω της δουλειας μου θα το ξερω την τελευταια εβδομαδα. οσο για δ/ν κατι θα κανουμε, εχουμε και σκηνακι:)
|
Απόσπασμα:
2.Dent 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Nikos X (διπλός) 7.Commander (διπλός) 8.moby gr 9.KAS 10.Magelanos 11. Strats (διπλός) 12. Man gs |
1.Teo 71
2.Dent(Δπλος) 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Nikos X (διπλός) 7.Commander (διπλός) 8.moby gr (Μονος) 9.KAS(????) 10.Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός) Παρακαλώ οι μονοί να δηλώσουν αν είναι διατεθιμένοι να μείνουν με συγκάτοικο, για να δω αν χρειαστεί να κλείσουμε και 3ο ξενώνα... Το χωριό έχει 4 ξενώνες......:sm7::sm7: |
Παιδιά πολύ καλή περιοχή για βόλτα.
Θα ήταν καλά μείνετε και Καλαρύτες. Πηγαίνοντας να κάνετε μια στάση στη μονή της Κηπίνας Panoramio - Photo of Μονη κηπινας by tsipro . Φοβερό φαγητό στην ταβέρνα του Ναπολέων στην πλατεία, φυσικά τσίπουρα και μετά ύπνο στον ξενώνα του, που είναι από πάνω, στο πατρικό του που έχει διαμορφωθεί ανάλογα. Αν έχει χοιρινό με πράσο είναι must Το Συρράκο καλό είναι, αλλά έχει πέσει πολύ αναπτυξιακό πακέτο :) από την άλλη στους Καλαρύτες, ο χρόνος σταμάτησε την κατάλληλη στιγμή. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ είναι ευλογημένος τόπος |
βαλε με ερωτηματικο να μην το γρουσουζεψουμε:D
|
Ωραία εκδρομούλα... ΓέλιοΓέλιο:hmmm: |
Eγω λέω να τους κλείσεις και τους 4 ξενώνες για να χωρέσουμε.Αύριο θα ξέρω για να σας πω διπλός ή μονός.
Έβαλε στο ΚΑS ????? έτσι θα μείνουν. Moby??????πάλι πας να λιώσεις λάστιχα??? |
Μενω και με συγκατοικο αν χρειαστει αλλα και σε σκηνακι στην εισοδο του
χωριου να φυλαω τα μηχανακια με το Man;) Εν αναμονη και της ιδεας του τσομπανη για παραποταμια κατασκηνωση! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ο Ναπολεων εκανε και καινουργιο ξενωνα αλλα και παλι δεν χωραμε εκει ουτε σε φωτογραφια:yz Η σπεσιαλιτε του ειναι βασικα το κατσικακι στο φουρνο γιατι οπως λεει ο ιδιος, αυτο τρεφεται με τα πιο τρυφερα τα δεκαοχταρικα που λεμε;) |
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ειμαι με συγκατοικο...:):)
|
Απόσπασμα:
Εσύ τι πρόβλημα να έχεις???? Ο συγκάτοικος θα έχει............:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Πάλι στο 13?????????????
|
Απόσπασμα:
Όταν ο Θεός γνώρισε τους Ηπειρώτες, Αγάπησε τους Έλληνες... ( Το πρόβλημά μου είναι εάν τα boxer αντέξουν)...:) |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm3::sm3::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σιγά που σε χαλάει...Άντε, καλά θα περάσουμε πάλι ;) |
1.Teo 71
2.Dent(Δπλος) 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Nikos X (διπλός) 7.Commander (διπλός) 8.moby gr (Διπλός) 9.KAS(????) 10.Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός)?? 13. Mits70..... 14. Staga1200 (μονός) |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!