![]() |
Απάντηση: στο club των πονεμενων
Απόσπασμα:
Συμπέρασμα, χαβαλεδιάζουμε για 2 λόγους : - να διασκεδάσουμε τον στεναχωρημένο ταξιδιώτη - διότι είναι Παρασκευή απόγευμα και έχουμε ξεφύγει όπως βλέπεις. Α, και μη ξεχάσω !!! Στο πλαϊνό στάντ παίρνει μπρος , απλά δε σε αφήνει να βάλεις πρώτη. Τότε σβήνει !!!!!!!! IHAAAAAAAA |
Απόσπασμα:
Κι εμας στο Βαρα λεει λαδια καθε 12000κμ με απλο ορυκτελαιο κι εγω τα αλαλζω καθε 6000 με high tech 100% συνθετικο. Οχι δηλαδη αν εκανες κι εκανα οτι λεει ο κατασκευαστης κατα γραμαμ θα παθαινε τιποτα αλλα.....εΕμεις με την ψυχολογια μας πρωτιστως να μαστε καλα!!!;) |
Απόσπασμα:
θα μας τρελάνετε... |
μπουζια εχω της μαμας.
μακαρι παντως να τα καλυψει η εγγυηση γιατι ειναι κι εντος εγγυησης αλλα κι επειδη οσο καιρο την εχω πραγματικα την εχω σαν πριγκηπισσα.:( |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ταξιδιώτη μας, πόσα χλμ έχει το μηχανάκι ? (Συγνώμη αν το έχεις πει πιο πάνω και μου έχει διαφύγει) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
... για να δουμε τι θα σου απαντησουν οταν τους ρωτησεις .... γιατι???:confused: |
Απόσπασμα:
Σωστός. Λάθος μου;) |
δεν ειναι δυνατον να μην σου καλύψουν την ζημια... Εισαι και σε εγγυηση!
Δεν θα πρεπει να γινει αποδεκτό σε καμία περίπτωση! Πω πω πως ξενέρωσα... ρε παιδια αυτες οι ζημιές γινοντουσαν σε κινητήρες πολλά χρόνια πριν... Τελος παντων, ελπιζω να σου τα καλυψουν ολα και να γινει καλυτερη απο πριν... βαλε μολις μπορεσεις και καμια φωτο να δουμε κανα εφιάλτη. |
:sm7::sm7::sm7:
να στε καλα παιδια...σας ευχαριστω πραγματικα. η αληθεια ειναι οτι αυτο που με σκοτωνει ειναι η αναμονη και το αν θα το καλυψει η εταιρεια. αν δεν καλυπτει???ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΞΑΝΑ BMW. οσο καψουρα κι αν εχω,οσο ονειρικο μηχανημα και να ηταν για μενα λυπαμαι,αυτα ειναι αδικαιολογητα. |
Ταξιδιώτη γρήγορα να πάρεις τη μπουμπου έτοιμη.
|
Παιδιά την είδα με τα σπλάχνα έξω και τρόμαξα καινούργιο μηχανάκι Πάντος σήμερα που πέρασα το είδα δεμένο και ήθελε κάτι ψιλά τέλος πάντος περαστικά να είναι και να μην τύχει σε κανένα μας . |
Απόσπασμα:
Και οι ferari πάνε στο συνεργείο:o:o:o |
Απόσπασμα:
ακομα με τα αντερα εξω ειναι η μπουμπου μου:yz με χει κλονισει παντως το θεμα...στεναχωρια. |
Μακάρι να έχει αίσιο τέλος όλη η ιστορία . :hmmm: :hmmm: |
http://www.thesmilies.com/smilies/angry/duh.gif................ετσι που το πανε θα φανε καλα http://www.thesmilies.com/smilies/angry/fiery.gif
|
Ταξιδιώτη πρέπει να έχεις φάει μεγάλο ξενέρωμα, ειδικά όταν την προσέχεις τόσο...
Και όντως αν και στατιστικά πρέπει να είναι λίγα (?) τα τόσο χοντρά προβλήματα, ο απόηχος τους δημιουργεί προβληματισμούς... Γιατί όπως έχουν αναφέρει και μερικοί πιο έμπειροι του χώρου, είναι προβλήματα που απλά δεν υπήρχαν στην συγκεκριμένη μάρκα πρίν απο μερικά χρόνια... Και όπως σωστά μου το έθεσε φίλος (γιαπωνεζόφιλος), αν παίρνεις κανένα γρήγορο "σπέσιαλ" που κάνει μια περιουσία (βλέπε Ducati, MV, Morbidelli ή κανα Bimota V due) το ξέρεις ότι θα χρειαστείς και μια περιουσία για συντήρηση γιατί θα σου "βγάλει"... αλλά το ξέρεις απο πρίν και κάνεις το βίτσιο σου... Όταν σκάς όμως μια περιουσία για να πάρεις μια μηχανή που προμοτάρεται ώς "round the world" αξιοπιστία με ένα κινητήρα που ανάγεται τεχνολογικά κοντά 8 δεκαετίες πίσω και βγάζει τέτοιες χαζοβλάβες, λές ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε... Και προσωπικά δεν μου περισσεύουν αυτή την στιγμή τα λεφτά να σκάω χιλιάρικα μια εδώ μια εκεί για καμία BMW όσο κι αν την γουστάρω... σόρρυ κι όλας... |
Να απαιτήσεις αυτά που ορίζει η εγγύηση. Επίσης από ό.τι έχω διαβάσει τα bmw ανταλλακτικά έχουν και δυο χρόνια εγγύηση οπότε με το άλλαγμα λογικά θα έχεις άλλα δυο χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο και μπορεί να μην σου ξαναβγάλει ποτέ τίποτα.:hmmm:
|
Απόσπασμα:
δε το λες και..'χαζοβλαβες' αυτο http://www.thesmilies.com/smilies/ashamed/ashamed6.gif |
παιδια αν τυχων και δε με καλυψουν,τι προτεινετε να κανω?
|
Απόσπασμα:
Τον χρησιμοποιώ με την έννοια που αναφέρεται στην κατασκευαστική παράμετρο. Δηλαδή ότι είναι "χαζό" σε έναν κινητήρα που εξελίσουν κοντά 80 χρόνια τώρα και θα έπρεπε να τον ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτα, και σε ένα σύνολο μηχανής (GS) που επίσης εξελίσουν κοντά στα 30 χρόνια να εμφανίζονται τέτοιες αστοχίες.... Και πρίν με πάρουν με τις ... πέτρες οι φανατικοί BMWδόφιλοι (γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου φανατικό κανενός) δεν λέω ότι η BMW δεν έχει τεχνολογία/τεχνογνωσία. Τουναντίον έχει και με το παραπάνω. Αλλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι έχει ρίξει πολύ μα πάρα πολύ νερό στο κρασί της (με υποκατασκευαστές αμφιβόλου ποιότητας) χάριν της πλέον μαζικής παραγωγής (ελέω GS). Και εκεί έχασε την μπάλα αλλά δεν το παραδέχεται... Αντίθετα προσπαθεί μέσω μάρκετινγκ να μας πείσει ότι διατηρεί την αξιοπιστία προηγούμενων δεκαετιών ενώ μια ματιά στα forum αλλά και στην τσέπη μας αποδεικνύει το αντίθετο... Εγώ ακόμα προσπαθώ να χωνέψω ότι μου ράγισε το κέντρο του διαφορικού (έλεος δηλαδή!) και ότι πρέπει συντόμως να σκάσω το χιλιαρικάκι για να μαζέψω το pres direct που παρέδωσε πνεύμα... |
|
|
Απόσπασμα:
Μην το κακομελετάς. Απο όσα διαβάζω στο φορουμ, η αντιπροσωπεία καλύπτει αρκετά καλά τους πελάτες της ακόμα και μετά την λήξη της εγγύησης σε αρκετές περιπτώσεις. Αν πάλι ω μη γένοιτο συμβεί κάτι τέτοιο, νομίζω ότι εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση, τα δικαστήρια είναι μονόδρομος. |
Απόσπασμα:
σωστα τα λες..........αλλα και η υπολοιπη γερμανια στα ιδια και χειροτερα ειναι.παει η αξιοπιστια της.........αλλα η τιμη τιμη http://www.thesmilies.com/smilies/angry/thumbsdown.gif |
Απόσπασμα:
κι απο κει θα βγαλω ακρη?και τι θα πρεπει να πω.λετε να κρατησω τα πραγματα που θα πανε προς αντικατασταση? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ναι κρατάς τα πάντα, πολλές φώτο, αποδείξεις για το κάθε τι, ακόμα και το ταξί που πας στο συνεργείο(αν ισχύει), φέρε και κόσμο να κοιτάει... Πιστεύω ακράδαντα, ότι θα σε καλύψουν πάντως...:) |
κι εγω πιστευω οτι θα με καλυψουν,για να δουμε.
μακαρι να βοηθησει και το φορουμ αν κατι παει στραβα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
αν θελει η bmw να μας πει οτι βγαζει τετοια μηχανηματα,με τοσες σοβαρες βλαβες και να κανει την παπια,εντος εγγυησης μαλιστα,δεν το νομιζω.θα σε καλυψει κανονικα...........http://www.thesmilies.com/smilies/happy/wave.gif ποτε περιμενεις καποια απαντηση? |
παντως απο τις φωτογραφιες ...καμια σχεση η ζημια με αυτη τη δικιας μου!.... οι βαλβιδες ειναι μια χαρα στη θεση τους και δεν μπορω να φανταστω απο τι αυτη η αλλοίωση στο ακρη του πιστονιου!...ετσι οπως το βλεπω πας μονο για νεο πιστονι ....και νομιζω οτι δεν υπαρχει καμια αλλη αντιδραση απ τη μαμα BMW ...απ το να σου το κανει καινούργιο!...ψυχραιμια φιλε μου!...νομιζω ολα θα πανε καλα και θα χεις το μοτορι συντομα και χωρις εξοδα στο χερι σου!
...ο μαστορας τι ειπε?....πως γινεται με τοσο προσεχτικη και μετρημένη οδηγηση απο μερους σου να λιωσει ετσι στην ακρη? |
Δεν θα ήθελα να ήταν η ζημιά στην δική μου μηχανή, αλλά μην γράφουμε και τα χειρότερα, και η αστοχία υλικών είναι στο πρόγραμμα.
Μετά από τόσα χρόνια gs στην Ελλάδα πόσα τέτοια προβλήματα έχουν γίνει ? Ναι, αν γίνονται συνέχεια και το να ακούσεις για έναν ακόμα boxer χτυπημένο είναι σύνηθες στα αυτιά σου φυσικά και να έχεις απαισιοδοξία πλέον για αυτήν την μηχανή. Μέχρι τώρα όμως δεν νομίζω να έχει δείξει τέτοια προβλήματα αυτό το μοτέρ. Ταξιδιώτη όλα καλά θα πάνε, λίγο υπομονή, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…. Άσχετο αλλά τι λάδια έβαζες? |
Απόσπασμα:
γιαννη μου,η οδηγηση ναι μεν μετρημενη. ομως ξερω πραγματικα ατομα που το μηχανακι το πανε τερμα και δεν τους εχει παρουσιασει το παραμικρο,καποια στιγμη ισως. δεν ειναι λοιπον γελοιο μια μηχανη που δεν εχει φτασει καν τα 10000χλμ να την βλεπεις με τα αντερα εξω?που το μοτερ παντα υποθετικα ακομα δεν εχει ανοιξει?που δεν εχει φτασει ακομα στο μεγιστο του οριο? νομιζω οτι ειναι. και το χειροτερο για μενα ειναι πως η κατασταση ειναι ψυχοφθορα. καθε βραδυ μετα την βραδινη μου βολτα οτι ωρα και να γυρισω περναω απο το service και την βλεπω για λιγο. και το χειροτερο???δε θελω να την δωσω...γιατι την αγαπαω αυτη την μηχανη. ο μηχανικος απο πλευρας του εκανε το καθηκον του πολυ σωστα,ομως το θεμα ειναι στο χερι της <<μαμας>>. |
Αυτό που δεν κατάλαβα στην φωτο είναι αν το πιστόνι είναι "φαγωμένο" ή στραβωμένο :Απορία::Απορία::Απορία::Απορία:
http://img863.imageshack.us/img863/5948/p1000668j.jpg |
Aν δε το δεις βγαλμένο δε το καταλαβαίνεις.
Είναι από τις πιο κουλές φθορές που έχω δει ως τώρα. Όταν υπάρχει "υδραυλική συμπίεση" , δηλαδή υγρό μέσα στον κύλινδρο σπάνε οι νησίδες ανάμεσα στα ελατήρια του πιστονιού. Τέτοιο πράγμα όμως δεν έχω ξαναδεί μα τον Τουτάτη . Απορώ και ξύνομαι ........ Ούτε καν ψωρίαση δεν υπάρχει στα σημεία αυτά . Τι να πω .... μάγια !!!!!!! |
Στέλιο δεν στραβώνει. Αυτό το πράγμα είναι αρκετά συμπαγές και πάει αρκετά εκατοστά προς τα πίσω όπως το βλέπεις στη φωτό. Δεν είναι σαν μεγάλη βαλβίδα. :)
|
Πάντως θα ήθελα να δω το ίδιο το έμβολο στα λάγια στη σημεία που έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο καθώς και τον κύλινδρο.
Ταξιδιώτη υπάρχουν τέτοιες φωτό ? |
Απόσπασμα:
+1200 |
[QUOTE=taksidiotis;362047]http://img863.imageshack.us/img863/5...000668j.th.jpg
Βλέποντας το πιστόνι επάνω αριστερά παραμορφομένο μου δίνει την εντύπωση στρέβλωσης από υψηλή θερμοκρασία το έβλεπα συχνά σε ένα μηχανάκι που δεν προλάβαινα να του αλλάζω πιστόνια υψηλή θερμοκρασία στιγμιαίο κόλυμα και παραμόρφοση. Πιθανή αστοχία υλικού. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!