GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Μετά την GS τι??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22393)

gsmaniac 03-08-2011 20:10

Απάντηση: Μετά την GS τι???

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 434499)
Eιδικα τον τελευταιο καιρο που ο καφες ηταν στο Λιονταρι του Πειραια........:D:D:D

Έτσι........:D

540cc 05-08-2011 12:46

Για να επανέλθουμε στο θέμα..

Δεν είμαι κατοχος bmw αλλά θα γούσταρα πραγματικά (ιδίως rt ή gsa ή ακόμα και το 800gs), είχα πραγματικά μπει στο τρυπάκι να πουλήσω το δικό μου και να πάω για bmw, αλλά είναι και τα οικονομικά στη μέση....Νεύρα

Διαβάζω απο δω, διαβάζω απο κει για διάφορα μηχανάκια που με "ενδιαφερουν" (gs, tiger, stelvio κτλ) και παντού προβλήματα.. Διάφορων ειδών και ποικίλων συνεπειών σε σημείο που να θεωρώ το δικό μου (το συγκεκριμένο) κατά τ'αλλα "αναξιόπιστο" ΚΤΜ adventure '05 (με 60χιλ. χιλιόμετρα) ως εγγύηση ποιότητας..Χαχαχαχ... Τα μόνα προβλήματα τα κλασσικά με τον συμπλέκτη που έχουν λυθεί εδώ και αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα και ένας ανορθωτής.

Είμαι σε φάση "ψάχνομαι" να βρώ κάτι ν'αλλάξω, χωρίς συγκεκριμένο λόγο, αλλά διαβάζοντας και ακούγοντας τα διάφορα απο δω και απο κεί, σκέφτομαι ότι και λόγω συνθηκών, μήπως θα πρέπει να κάτσω στ'αυγά μου τώρα που έχω κανει το δικό μου τούμπανο και ξέρω τι έχει και τι δεν έχει?

Μήπως θα κανω καμμιά μλκία αγοράζοντας μια μεταχείρο gs '06 με 7-8 χιλιάρικα και μετά κλαίω για την χαμένη αξιοπιστία του adventure μου?

Απο τη μία σκάει νός φίλου μια ζημιά στο gsa '08 (ρουλεμάν αξονα?) και απο την άλλη ένας άλλος έχει αλλάξει 4-5 bmw (απο το 1980κατι) και ποτέ δεν είχε σοβαρό πρόβλημα.

Τι κάνουμε τώρα? οεο?

NLS 05-08-2011 12:56

κάνουμε ότι λέει η καρδιά μας, η τσέπη μας και η αίσθηση μας όταν οδηγήσουμε αυτά που θέλει η καρδιά μας και επιτρέπει η τσέπη μας

jtnakos 05-08-2011 13:52

η αληθεια ειναι πως ηρθα διακοπες και απογοητευτηκα ΠΟΛΥ με κουβεντα που ειχα με φιλο οικονομολογο:yz:yz:yz:yz
μου τα ελεγε απο προπερσι τη μας περιμενει,και οφιλω να ομολογισω πως με ειχε τρομαξει και τοτε.μου ειχε πει κανε καβαντζα σε τροφημα γιατι εχεις παιδια να θρεψεις...δεν θελω να γινομαι μηζερος αλλα αν πουλαγα την χοντρη θα εκανα παυση για καποιο χρονικο διαστημα απο τον χωρο της μοτο και τα ευρω θα τα εκανα λυρες παλαιας κοπης γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχη ουτε ευρω ουτε και δολαριο και τομονο αγαθο που θα αξιζει θα ειναι μονο τα τροφημα και σε τετοιες περιπτωσεις ΜΟΝΟ η λυρα θα μετραει.....:(:( σορυ παιδια που ειμαι μακαβριος αλλα χ...κα πανω μου:confused::confused:

540cc 05-08-2011 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 435803)
η αληθεια ειναι πως ηρθα διακοπες και απογοητευτηκα ΠΟΛΥ με κουβεντα που ειχα με φιλο οικονομολογο:yz:yz:yz:yz
μου τα ελεγε απο προπερσι τη μας περιμενει,και οφιλω να ομολογισω πως με ειχε τρομαξει και τοτε.μου ειχε πει κανε καβαντζα σε τροφημα γιατι εχεις παιδια να θρεψεις...δεν θελω να γινομαι μηζερος αλλα αν πουλαγα την χοντρη θα εκανα παυση για καποιο χρονικο διαστημα απο τον χωρο της μοτο και τα ευρω θα τα εκανα λυρες παλαιας κοπης γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχη ουτε ευρω ουτε και δολαριο και τομονο αγαθο που θα αξιζει θα ειναι μονο τα τροφημα και σε τετοιες περιπτωσεις ΜΟΝΟ η λυρα θα μετραει.....:(:( σορυ παιδια που ειμαι μακαβριος αλλα χ...κα πανω μου:confused::confused:

Οπότε μου προτείνεις την K1600GT ε?

:Απορία:

jtnakos 05-08-2011 15:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 540cc ( 435815)
Οπότε μου προτείνεις την K1600GT ε?

:Απορία:

:sm7::sm7:

afias 06-08-2011 00:53

Εχοντας την μπουμπου στην κατοχη μου για 9 συναπτα ετη δεν σας κρυβω οτι κατα καιρους εχω μπει στον πειρασμο να την αλλαξω. Αλλα δεν εχω βρει απαντηση μετα την GS τι?:confused::confused::confused:

xampos 07-08-2011 05:45

παιδια εχω μπει κ εγω σο στο τρυπακι να δωσω το GS για τα ματια μιας MULTISTRADA !!! δεν το εχω πολλα χρονια το GS ουτε εχω κανει τα απειρα χιλιομετρα για να πω οτι το χορτασα η οτι με απογοητευσε κατι σε αυτο το μηχανακι ! Απλα ειναι το ονειρο μιας τελειας μοτοσυκλετας οπως το MULTI ! και γιατι οχι? τωρα που μπορω ! ακομα δουλεια εχω και μπορω να κανω την αλλαγη ! η ανησυχια μου ειναι μηπως εχω καλομαθει απ την ανεση της GS και μου φανει καπως αποτομο και αγριο το MULTI !

απ την αλλη σκεφτομαι ακομα και μια σιγουρη λυση ! να ΞΑΝΑπαρω καινουργιο GS του 2011 και αντε γεια ! το κρατας για αρκετα χρονια ακομα κ υσηχαζει το κεφαλι σου !
τελικα τι????? θα μας τρελανουν αυτα τα μηχανακια αδερφια !:sm7: γι αυτο καντε οτι νομιζεται εφοσον το μπορειτε !;)

NLS 07-08-2011 12:33

καλό το ανέκδοτο... τέλεια μοτοσυκλέτα το multi

κάτσε να μην είχε 150 άλογα και θα βλέπαμε αν της έριχνε κανείς 2η ματιά

αν δεν κατάλαβες το GS, πραγματικά και όχι ειρωνικά σου λέω πούλα το και πάρε το multi

είναι GS για τους "GS" καταναλωτές (με τα εισαγωγικά όχι τυχαία βέβαια όπως και η λέξη καταναλωτές)

ξαναλέω χωρίς παρεξήγηση

taksidiotis 10-08-2011 03:58

Σημασία εχει ότι τα χει τα άλογα....κι ο πατέρας μου αν δεν είχε κατι δε θα ήμουν τώρα εδώ να γράφω.και η gs αν δεν είχε τοσα προβλήματα θα ηταν το best of the best και και και.......
Όμως προτιμώ την gs απο το multi

taksidiotis 10-08-2011 04:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xampos ( 436636)
παιδια εχω μπει κ εγω σο στο τρυπακι να δωσω το GS για τα ματια μιας MULTISTRADA !!! δεν το εχω πολλα χρονια το GS ουτε εχω κανει τα απειρα χιλιομετρα για να πω οτι το χορτασα η οτι με απογοητευσε κατι σε αυτο το μηχανακι ! Απλα ειναι το ονειρο μιας τελειας μοτοσυκλετας οπως το MULTI ! και γιατι οχι? τωρα που μπορω ! ακομα δουλεια εχω και μπορω να κανω την αλλαγη ! η ανησυχια μου ειναι μηπως εχω καλομαθει απ την ανεση της GS και μου φανει καπως αποτομο και αγριο το MULTI !

απ την αλλη σκεφτομαι ακομα και μια σιγουρη λυση ! να ΞΑΝΑπαρω καινουργιο GS του 2011 και αντε γεια ! το κρατας για αρκετα χρονια ακομα κ υσηχαζει το κεφαλι σου !
τελικα τι????? θα μας τρελανουν αυτα τα μηχανακια αδερφια !:sm7: γι αυτο καντε οτι νομιζεται εφοσον το μπορειτε !;)

Κανε Φίλε μου αυτο που λεει η καρδιά σου και μην ακούς κανεναν....κι αν κατι σε χαλάσει?οι αγγελίες ειναι ανοιχτές για το οτιδήποτε.

Dr.KC 10-08-2011 10:20

Για μένα μετά το GS σε ότι αφορά τις BMW μηχανές θα μου άρεσε να πάω σε ένα RT. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε KTM, ποτέ δε με τράβηξε το χώμα αν και θαυμάζω τον κόσμο που κάνει τα περάσματα μέσα από μονοπάτια, κροκάλες, ποτάμια….σίγουρα δεν θα το επιχειρούσα με το GS μου.

Νομίζω ότι κατά βάση οι GSάκιδις της σειράς R (μέσα και εγώ σε αυτούς) δεν έχουν κανένα κρυφό πόθο για ΚΤΜ…όσοι είχαν απλά πήγαν σε KTM…

Το GS μου το πήρα γιατί είναι διαφορετικό, με κάνει να νιώθω όμορφα, δεν με αγχώνει, έχει τρομερή ενεργητική ασφάλεια, κάνει πολλά πράματα με τρομερή φιλικότητα (π.χ. τον μέτριο αναβάτη τον κάνει να φαίνεται πολύ καλύτερο…και συγχωρεί) και βασικότερο όλων ταξιδεύω ατσαλάκωτος δικάβαλος ΚΑΙ μόνο με 6.5Lt/100Km…..και αυτό με 150χλμ/ω….και αν πάω με 130χλμ/ω…τότε φτάνουμε και τα 5.4Lt/100Km….

NLS 10-08-2011 11:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 438745)
Σημασία εχει ότι τα χει τα άλογα....κι ο πατέρας μου αν δεν είχε κατι δε θα ήμουν τώρα εδώ να γράφω.και η gs αν δεν είχε τοσα προβλήματα θα ηταν το best of the best και και και.......
Όμως προτιμώ την gs απο το multi

Μα στο είδος της ΔΕΝ είναι τα άλογα που μετράνε και η GS έχει ήδη αρκετά.

Αν έστω (θέμα για την επόμενη GS έχω ανοίξει) είχαν 10-15 παραπάνω, πάλι θα ήταν κάτω από του multi αλλά ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Το multi δεν μου αρέσει σε ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ πράγματα (εκτός του ότι δεν μου αρέσει ούτε να το βλέπω).

Τέσπα, γούστα.

kithnos 10-08-2011 12:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 438894)
Αν έστω (θέμα για την επόμενη GS έχω ανοίξει) είχαν 10-15 παραπάνω, .

Αν είχε αυτά τα 10 παραπάνω, εγώ θα το προτιμούσα:)

NLS 10-08-2011 12:30

από τι

taksidiotis 11-08-2011 04:00

Για την χρήση που της εκανα τα άλογα της ηταν μια χαρα.on/off ειναι κι όχι ss.

nikos900 11-08-2011 13:21

Η αλήθεια είναι ότι για αυτούς που τους αρέσει το GS (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) δύσκολα θα κύταζαν κάτι άλλο. Τουλάχιστον εμένα δεν μου κάνει κλικ τίποτα. Ισως για αυτό έχουν θησαυρίσει όλοι οι αξεσοράδες και οι περισσότεροι λίγο ή πολύ σκεφτόμαστε το παραπάνω θα βάλουμε ή τι θα αλλάξουμε στο GS μας..

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!