![]() |
Απάντηση: Χωμάτινη εκδρομή στην Πάρνηθα, την Κυριακή 20/11/11 !!!
Απόσπασμα:
Αυτά είναι τα καλά του και δεν έχεις και περιορισμούς στα γκάζια . :D :D :sm7: |
Απόσπασμα:
Μηνάς (ex-BabyClio) ΥΓ. Νομίζω ότι "ενηληκιώθηκα" το Σάββατο, ώστε να έρθω μαζί σας σε λίγο πιο δύσκολα χώματα ... Σωστά?... |
Απόσπασμα:
|
Mε πρόλαβε ο sliv......!!!!
δηλώνω και επίσημα τη συμμετοχή μου.... Thnks ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τα λεμε... |
εδώ είμαι κ εγώ:D
|
Απάντηση: Χωμάτινη εκδρομή την Κυριακή 20/11/11 !!!
Απόσπασμα:
|
Δημήτρη ενδιαφέρομαι και εγώ…:D:D Πρόλαβα η ξεπεράσαμε τα 20…:( |
Εγώ λέω να έρθω μόνο στην φασολάδα.....με το ποδήλατο....:rolleyes:
|
Απόσπασμα:
Από την άσφαλτο... για να μην κάνω σφάλματα. :sm7: |
Απόσπασμα:
Τα λεμε... |
Απόσπασμα:
hard enduro θα ναι αυτο...:p |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
By motorbike :D |
Απόσπασμα:
να βρούμε τους "βρομιάρηδες" :p |
Απόσπασμα:
Με χαρά. Κάτσε να σηκώσουν την 'ωριακή' τους χαρτογράφιση και φύγαμε για παρέα και φασολάδα. Βέβαια θα είμαστε λίγο πιό καθαροί και θα ξεχωρίζουμε. :D Επίσης αν σε ενδιαφέρει, έχει έναν υπέροχο δρόμο, γύρω στα 16χλμ. περιφερειακά της κορυφής, που συνήθως κάνω με το ποδήλατο. Όπως Αυστρία ένα πράμα. Χαλασμένη βατή άσφαλτος. Θα ήταν ωραία να τον κάναμε, δεδομένου και του καλού καιρού. |
Έκλεισε ;)
(να κάνουμε κι εμείς κάτι, μην πάμε εκτός από καθαροί και...ξεκούραστοι στην κορυφή :D) |
Απόσπασμα:
Να δικαιολογήσουμε και την φασολάδα.:sm7::sm7: Μας θέλουν πρώτα απ' όλα, εμάς τα ΒΠ αγόρια? Για να ρωτήσουμε... :):) |
Απόσπασμα:
|
Μέσα κι εγώ με το πολεμικό μου χάσκι. Πιθανων να ειναι και ο J-P-HELLAS μαζί μου.
Αν υπάρχουν δύο θέσεις .:D |
Λίστα Συμμετεχόντων στη χωμάτινη εκδρομή στην Πάρνηθα, την Κυριακή 20/11/2011 1. Αrkas 2. staga1200 3. sliv 4. giamil 5. danaos 6. geod 7. evanslam 8. Andreas F800GS 9. teo71 10.REK 11.BillyGS 12.kostastenere 13.lalou 14.MARK 15.Wolverine 16.XCHALLENGE 17.ntinopoulos 18.PARASKEYAS 19.gs77 20.mck - - - - - - - - - - 21.Lefteris D 22.siraxanz 23.MudRat 24.klri 25.J-P-HELLAS Συμμετέχοντες από άσφαλτο στον καφέ/φαγητό 1. frits 2. ckk 3. moby gr . |
Oφείλω να ομολογήσω,
ότι η προσέλευση στη συγκεκριμένη χωμάτινη εκδρομή, ξεπέρασε ήδη, κάθε προσδοκία !!! Γεγονός είναι, ότι οι μηχανές είναι πάρα πολλές για το βουνό ! Ωστόσο, επειδή δεν επιθυμούμε να αφήσουμε κανέναν εκτός της χωματοβόλτας μας και δεδομένου ότι πάνω απ' όλα προέχει η ασφάλειά μας, θα παρακαλέσω τον Τάκη Μανιάτη, να χωριστούμε σε δύο ομάδες. Αυτό βέβαια, προϋποθέτει παραπάνω ευθύνη και κούραση για τον πλοηγό μας και οργανωτή αυτής της εκδρομής μας, Τάκη ! Εάν τελικά, ανέβουμε όλοι παρέα στην Πάρνηθα, θα παρακαλέσω θερμά, αφενός να προσέλθουν όλοι οι αναβάτες με χωμάτινα ελαστικά και πλήρη εξοπλισμό και αφετέρου, να υπακούουν πιστά στις εντολές και οδηγίες των πλοηγών και ουραγών μας !!! Κάθε παρέκκλιση από τα παραπάνω, εκτός του ότι μπορεί να χαλάσει την εκδρομή του συνόλου, κυρίως μπορεί να σταθεί αιτία σοβαρού ατυχήματος και τραυματισμών ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καταννόησή σας και εύχομαι να περάσουμε όλοι μια ωραία και ενδιαφέρουσα εκδρομή ! Επίσης, θεωρώ ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν στον μεσημεριανό καφέ/φαγητό στο Μπάφι. Επειδή θα είναι Κυριακή, στην Πάρνηθα, με χιόνια, θα υπάρχει πολύς κόσμος. Γι' αυτό, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τραπέζι. Εάν κάποιος φίλος, δεν επιθυμεί να ακολουθήσει, ας το δηλώσει για να το προγραμματίσουμε ανάλογα. Σημείο και ώρα συνάντησης, θα ανακοινωθούν σύντομα. . |
εισσσσσσσσσσσσσσσσσσ ωραιοςςςςςςςς λεμε!!! :D:D:D |
Αν και αναμένεται να περάσουμε πολλά χιονοπεράσματα, ο καιρός φαίνεται να είναι με το μέρος μας, μιας και θα επικρατεί ηλιοφάνεια καθόλη την διάρκεια του Σ/Κ με πολύ χαμηλές βέβαια θερμοκρασίες λόγω υψόμετρου και πρόσφατων χιονοπτώσεων. http://img684.imageshack.us/img684/9650/parnitha002.jpg http://img593.imageshack.us/img593/13/parnitha001.jpg |
Απόσπασμα:
Μια φασολάδα - μια λουκάνικο κλπ. :D Φαγητό ναι ΜΟΝΟΣ ως και μονοφαγάς, που είμαι. :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Θα σε ΠΑΤΗΣΩ κατω παλιο ...4ραμησσι! Τα λεμε... |
γεια σου billy!!!!!!!!! τι κηριακη που θα φαει το χωμα μου να τον δω:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Καλησπερα παιδια σας χαιρετω ολους θα τα πουμε απο κοντα τι κιριακη.....επειδη ωσ γνωστον γραφω αλα νταλα....η προηγουμενη κοινοποιηση αφορουσε τον billygs kai ton sliv.....ελπιζω τι κιριακη να μην γινουμε λασπολογοι:sm7::sm7::sm7:!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Απόσπασμα:
Τα λεμε πανω...;) |
Απόσπασμα:
Το έχει λέμε!!!:sm7::sm7::sm7: |
Φιλοι μου καλοι και καλοι μου ανθρωποι, αν υπαρχει χωρος στην παρεα την ασφαλτινη και για μενα, δηλωνω συμμετοχη,κλεινω θεση στο καζανι με τη φασολαδα και περιμενω οδηγιες ..για τα λουκανικα.
Ολος ανυπομονησια Ενας πεινασμενος ναυαγος :D |
Ο τελικός προορισμός της χωμάτινης εκδρομής μας, είναι το ... Σε ένα καταπράσινο (μπορεί και κάτασπρο) περιβάλλον, με απίστευτη θέα, θα απολαύσουμε: από μια καυτή φασολάδα ο καθένας μας με ψωμάκι και αναψυκτικό και στο κέντρο, λουκάνικα και τυρόπιττα ή σπανακόπιττα. Και όλα αυτά, στο αστρονομικό ποσό των 10 € !!! κατ' άτομο !!! . |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7: εισαι ποιητης ρε φιλε! ΤΕΛΟΣ! |
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη και όλους όσους έτρεξαν για να προετοιμάσουν την εκδρομή! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Χώρος υπάρχει σίγουρα, διότι το απόγευμα έμαθα ότι έχουμε βάφτιση από την οικογένεια της συζύγου, ΝεύραΝεύρα οπότε... πας στην θέση μου. :(:( Σας εύχομαι να περάσετε πανέμορφα. |
:sm8::sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
Εσυ δεν έχεις κεικ γιατί δεν έτρεξες!:p |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:57. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!