GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Τα εκατό χρόνια της πολεμικής μας αεροπορίας….. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25008)

phoenix 07-11-2011 19:33

Απάντηση: Τα εκατό χρόνια της πολεμικής μας αεροπορίας…..

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 510923)
Μανώλης Καραχάλιος Σμηναγός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας...;)

Ιπτάμενοι Επίδειξης

http://www.haf.gr/el/demoteam/images...karaxalios.jpg Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Καραχάλιος

Ο Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Καραχάλιος είναι ο Επικεφαλής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 και ο κύριος Ιπτάμενος του Προγράμματος Επίδειξης.
Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1996 και αποφοίτησε με το βαθμό του Ανθυποσμηναγού το 2000, ως Αρχηγός Σειράς. Μετά την ολοκλήρωση της αεροπορικής του εκπαίδευσης στην 120 ΠΕΑ το 2001, τοποθετήθηκε σε αεροσκάφη Α-7H στην 116ΠΜ/336 Μοίρα. Το 2003 μετακινήθηκε στην 115ΠΜ σε αεροσκάφη F-16 Block 52+. Από το 2004 υπηρετεί στην 340 Μοίρα. Έχει πάνω από 1300 ώρες πτήσης με αεροσκάφη F-16.

:sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4::sm4:

evan400f 07-11-2011 20:12

10 Συνημμένο(α)
Και τώρα η συνέχεια.....;)

Επισυναπτόμενα 10654

Επισυναπτόμενα 10655

Επισυναπτόμενα 10656

Επισυναπτόμενα 10657

Επισυναπτόμενα 10658

Επισυναπτόμενα 10659

Επισυναπτόμενα 10660

Επισυναπτόμενα 10661

Επισυναπτόμενα 10662

Επισυναπτόμενα 10663

evan400f 07-11-2011 20:21

10 Συνημμένο(α)
Επισυναπτόμενα 10664

Επισυναπτόμενα 10665

Επισυναπτόμενα 10666

Επισυναπτόμενα 10667

Επισυναπτόμενα 10668

Επισυναπτόμενα 10669

Επισυναπτόμενα 10670

Επισυναπτόμενα 10671

Επισυναπτόμενα 10672

Επισυναπτόμενα 10673

evan400f 07-11-2011 20:25

10 Συνημμένο(α)
Επισυναπτόμενα 10674

Επισυναπτόμενα 10675

Επισυναπτόμενα 10676

Επισυναπτόμενα 10677

Επισυναπτόμενα 10678

Επισυναπτόμενα 10679

Αρκετά σας κούρασα...ΜΑΜ τώρα λέμε!!!!

Επισυναπτόμενα 10680

Επισυναπτόμενα 10681

Επισυναπτόμενα 10682

Επισυναπτόμενα 10683

evan400f 07-11-2011 20:33

5 Συνημμένο(α)
Το γλυκάκι μας...;)

Επισυναπτόμενα 10684

Επισυναπτόμενα 10685

Όπως βλέπετε δεν αφήσαμε ψύχουλο!! Μπράβο παιδάκια..:D:D

Επισυναπτόμενα 10686

Αφού μας κατατρόμαξε η σερβιτόρα για το κάπνισμα….:p:p
Η θέα του καφέ...:):)

Επισυναπτόμενα 10687

Επισυναπτόμενα 10688

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!! και του χρόνου φιλαράκια!

szygo 07-11-2011 21:59

9 Συνημμένο(α)
Μερικές φωτό και από μένα.....

mAthosalas 08-11-2011 06:04

Να σημιεωσω κατι ακομα...επειδη εχω την τυχη να εχω δίπλα μου ενα παιδι απο τα "χρυσα" αυτα παιδια που πιλοταρουν τα αεροσκαφη της Πολεμικης Αεροποριας,να σημειωσω κατι...Αρχισε η συμπαθεια μου για την "σταση ζωης τους" οταν καποτε τον ρωτησα το γνωστο "τι δουλεια κανεις" και μου απαντησε "ειμαι στην Αεροπορια"...πιστευοντας εγω οτι οκ θα ειναι μονιμος σε "καποια" θεση για αξιοπρεπη διαβιωση...πολυ αργοτερα εμαθα οτι εκεινη την εποχη ηταν χειριστης ενος απο τα πρωτα F16 F-16 C/D Block 50...
Συμβαν που θυμαμαι και ακομη γελαω ειναι οταν σε παρεα κοινη αρχισαν δυο απο εκει να μιλανε για αεροσκαφη της ΠΑ και να μπουρδολογουν...Στην παρεα ηταν και το παιδι αυτο που ακουγε χωρις να μιλαει ενω ακομα και οταν ξεφυγε αρκετα η κουβεντα με τεχνικα στοιχεια και "τεχνικες" στις πτησεις ειπε απλα "μπορει αυτα που λετε να διαφερουν καπως..."και το αφησε εκει και τους αλλους να λενε τα δικα τους χωρις ποτέ να μαθουν τι και πως...:rolleyes:
Ας μου επιτραπει μια καλοπροαιρετη μνεια στο χαμηλο προφιλ που κρατανε οι περισσοτεροι σε πεισμα των "Top Gun" ισως λογικων που καποιοι θα πιστευαν οτι υπαρχει.Καμμια σχεση αν και Ιπταμενοι...παραμενουν εξαιρετικα προσγειωμενοι και φιλικοι.Ουτε ψωνιο ουτε τιποτα,τουλαχιστο οσα παιδια εχω γνωρισει προσωπικα.Εξαιρετοι επαγγελματιες,πολυ δυσκολο επαγγελμα αλλά συναμα ενδιαφερον και πανω απ'ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με απλοτητα και αρχες!
Ενα ΜΠΡΑΒΟ σε αυτα τα παιδια ειναι τουλαχιστο επιβαλλομενο και ισως πολυ λιγο :)

siraxanz 08-11-2011 08:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas ( 511986)
Να σημιεωσω κατι ακομα...επειδη εχω την τυχη να εχω δίπλα μου ενα παιδι απο τα "χρυσα" αυτα παιδια που πιλοταρουν τα αεροσκαφη της Πολεμικης Αεροποριας,να σημειωσω κατι...Αρχισε η συμπαθεια μου για την "σταση ζωης τους" οταν καποτε τον ρωτησα το γνωστο "τι δουλεια κανεις" και μου απαντησε "ειμαι στην Αεροπορια"...πιστευοντας εγω οτι οκ θα ειναι μονιμος σε "καποια" θεση για αξιοπρεπη διαβιωση...πολυ αργοτερα εμαθα οτι εκεινη την εποχη ηταν χειριστης ενος απο τα πρωτα F16 F-16 C/D Block 50...
Συμβαν που θυμαμαι και ακομη γελαω ειναι οταν σε παρεα κοινη αρχισαν δυο απο εκει να μιλανε για αεροσκαφη της ΠΑ και να μπουρδολογουν...Στην παρεα ηταν και το παιδι αυτο που ακουγε χωρις να μιλαει ενω ακομα και οταν ξεφυγε αρκετα η κουβεντα με τεχνικα στοιχεια και "τεχνικες" στις πτησεις ειπε απλα "μπορει αυτα που λετε να διαφερουν καπως..."και το αφησε εκει και τους αλλους να λενε τα δικα τους χωρις ποτέ να μαθουν τι και πως...:rolleyes:
Ας μου επιτραπει μια καλοπροαιρετη μνεια στο χαμηλο προφιλ που κρατανε οι περισσοτεροι σε πεισμα των "Top Gun" ισως λογικων που καποιοι θα πιστευαν οτι υπαρχει.Καμμια σχεση αν και Ιπταμενοι...παραμενουν εξαιρετικα προσγειωμενοι και φιλικοι.Ουτε ψωνιο ουτε τιποτα,τουλαχιστο οσα παιδια εχω γνωρισει προσωπικα.Εξαιρετοι επαγγελματιες,πολυ δυσκολο επαγγελμα αλλά συναμα ενδιαφερον και πανω απ'ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με απλοτητα και αρχες!
Ενα ΜΠΡΑΒΟ σε αυτα τα παιδια ειναι τουλαχιστο επιβαλλομενο και ισως πολυ λιγο :)

Η κοινή λογική μου λέει ότι τους εκπαιδεύουν κ στην low profil συμπεριφορά έτσι ωστε να έχουν περισσοτερες πιθανότητες επιβιωσης στη μάχη. Μια συμπεριφορά "γενικός γαμ@ω" οδηγεί αναμφισβήτητα στον γκρεμό:D

Είναι όλοι αυτοί που θα μας υπερασπιστούν όλους εμάς τους πολύξερους σε περίπτωση κρισης-πολεμου κ πιθανον να σωσουν το τομαρι μας ρισκαρωντας την ζωη τους:cool:

evan400f 08-11-2011 09:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mAthosalas ( 511986)

:sm8::sm8:

evan400f 08-11-2011 09:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από szygo ( 511778)
Μερικές φωτό και από μένα.....

Μπράβο Σωτήρη, πολύ ωραία!!!

adventure 08-11-2011 09:56

Μπράβο για άλλη μια φορά παιδιά για την κάλυψη σε όλα .:D

evan400f 08-11-2011 20:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 512153)

Μπράβο για άλλη μια φορά παιδιά για την κάλυψη σε όλα .:D

Ευχαριστούμε Δημήτρη.:);)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!