GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31727)

yns 24-05-2012 16:04

Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:

"Σφάχτηκαν" ... για το μεροκάματο!
Από το Τζερμιάδο στο ΠΑΓΝΗ τρεις άνδρες, που είναι σε σταθερή κατάσταση

Ενημερώθηκε: 24.05.2012 // 14:03

Για το μεροκάματο παρ'ολίγο ... να σκοτωθούν μεταξύ τους οι Πακιστανοί! Τρεις άνδρες κατέληξαν μαχαιρωμένοι στο ΠΑΓΝΗ περίπου στις 13.30, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από ομοεθνείς τους, επειδή οι πρώτοι ... χαλούσαν την πιάτσα!

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο Τζερμιάδο Λασιθίου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες στους τρεις Πακιστανούς επιτέθηκαν άλλα άτομα, για τα μεροκάματα στα χωράφια με τις πατάτες. Οι δράστες φαίνεται πως εξοργίστηκαν επειδή οι τρεις άνδρες έριχναν τις τιμές του ημερομισθίου, με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή.

Οι δύο από τους τραυματίες φέρουν τραύματα στο θώρακα και ο τρίτος στην κοιλιά, ωστόσο είναι και οι τρεις σε σταθερή κατάσταση.

Πηγή: Cretalive
Ποιος ο λόγος να οπλοφορούν οι «ΑφγανοΠακιστανοτετοιοι»; Τα μαχαίρια χρειάζονται για να βγάλουν τις πατάτες;

Όπως ειπώθηκε παραπάνω, για τέτοια άτομα η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Και αν θέλουν να εγκληματούν να το κάνουν στο σπίτι τους και όχι στο δικό μου. :mad:

GeorgeP 24-05-2012 17:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker ( 689410)
Παντου θα υπαρχει το προβλημα αυτο ειτε ειναι "ντοποιοι", ειτε ειναι ξενοι....
Το θεμα ειναι οτι ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ πια!!!!! ΔΕ γινεται αυτη η κατασταση κ αυτο μας κανει να βλεπουμε εχθρικα τον καθε λαθρομεταναστη....Γιατι και οι "μαυροι" που λεγαμε παλιοτερα, πολλοι ηταν κ αυτοι αλλα ζητημα αν ακουστηκε καποιο περιστατικο, πουλουσαν τα cd τους να βγαλουν το ψωμακι τους, ηταν ευγενικοι κλπ κλπ....
Αλλα τωρα, καμποσα χρονια μετα....απλα ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ!!!!!!!
(καποτε ειχα 2 ψαρια σε ενυδρειο κ επειδη "τους ηταν μικρο" το ενα προσπαθουσε να σκοτωσει το αλλο", ο θανατος σου η ζωη μου σε real life!)....:hmmm:

Αυτο μαλιστα! Συμφωνουμε οριζοντιως και καθετως..........και χωρις να ζηταμε την κεφαλην τους επι πινακι........
Αλλα βρε Μαρια, γιατι ως Ελληνες κατοικοι αυτης της χωρας αντιτιθεμεθα στην δημιουργια στρατοπεδων? γιατι αντιτιθεμεθα στην ανεγερση του φραχτη? Θα μου πεις, θα μας λυσει το προβλημα? Οχι, για παντα δεν θα το λυσει αλλα προσωρινα και για μερικα χρονια ναι θα το λυσει μεχρι να βρεθει μονιμη λυση. Εγω το παω ακομα πιο μακρια και λεω, αντι για Μαγουλεζα ¨η οπουδηποτε αλλου κοντα σε κατοικους υπαρχουν κατι ομορφα νησια, άλλα ερημα και αλλα ερημα αλλα με προιστορια στις κρατησεις που θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν ως μεσο πιεσης ωστε να αναγκαζονται να δηλωνουν οι εγκλειστοι εκει ΑφγανοΠακιστανοτετοιοι τα πραγματικα τους ονοματα και την πραγματικη τους εθνικοτητα.
Οταν το νησι αυτο ειτε λεγεται μακρονησος, ειτε λεγεται Γυαρος κ.λ.π. ειναι αποκλεισμενο απο την υπολοιπη ελλαδα τι θα εκαναν οι εγκλειστοι σε αυτο? Λεφτα δεν θα ειχαν, προοπτικες να πανε στην υπολοιπη ευρωπη δεν θα ειχαν, να κλεψουν καποιον δεν θα μπορουσαν, ρουχα δεν θα ειχαν..... θα ειχαν μονον την βασικη διατροφη τους......τι θα εκαναν λοιπον? Αλλα και σε αυτην την ιδεα η Ελλαδα σκονταψε στα ανθρωπινα δικαιωματα. Γκουανταναμο την ονομασαν καποιοι απο τον ΣΥΡΙΖΑ ας μην το ξεχναμε αυτο. Εδω φταιει η πολιτικη της Ελλαδος που επρεπε να προχωρησει ασχετως των πιθανων διεθνων καταδικων που θα ειχε.
Θα μπορουσε η Ελλαδα να τους δωσει ταξιδιωτικα εγγραφα και να φυγουν ολοι μονομιας την επομενη μερα, ομως αυτο θα ανοιγε την ορεξη σε εκατομυρια αλλους και θα γινοταν ΤΟ μπαχαλο πανευρωπαικως. Δεν μπορει ομως να θελουν οι Ευρωπαιοι και την πιτα ολακερη και τον σκυλο χορτατο.

Ετσι θα μπορουσαμε, λεω εγω, με τα λεφτα που δινει η ΕΕ γιαυτον τον σκοπο -κι οχι για να πηγαινουν στις τσεπες κανενος αφου πρωτα επαναπατριζεται ο αλλοδαπος και μετα εισπραττονται τα χρηματα του επαναπατρισμου του - να επαναπατριζουμε αεροπλανιες και αεροπλανιες καθημερινα με δαυτους.

Η χρυσααυγιωτικη αυτοδικια που ευαγγελιζονται καποιοι συμφουρμιτες μας δεν ειναι η λυση διοτι πολυ απλα αν ο ντοπιος προβει σε αυτοδικια το ιδιο θα κανει και ο ξενος αμεσως μετα.....και χωρις πολλα πολλα λογια.

kokovatanen 24-05-2012 18:12

Παιδια δυστιχως ηταν γνωστος εμενε 700 μετρα ασσπο εμενα και καθε βραδι παμε στο εργοστασιο και προσπαθουμε να τους διοξουμε τα βλεπετε στις ειδησεις ετιμαζουμε σχεδιο μπουκας

gsmaniac 24-05-2012 19:05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif
Γιώργο! Που Ξέθαψες την καταγγελία ΤΟΥΡΚΟΥ <<μετανάστη>> κατά των λιμενικών (Το ότι κέρδισε δικαστήριο … ας όψονται οι <<υπηρεσίες>> ). Οι περιπτώσεις παράνομης δράσης ημεδαπών ή ΝΟΜΙΜΩΝ αλλοδαπών αντιμετωπίζεται από τον νόμο και την κοινωνία κάθε χώρας και <<δικαιολογείται>> στα πλαίσια της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Αυτό δεν έχει σχέση με τις συμπεριφορές εγκληματιών που εισρέουν ανεξέλικτα και παράνομα κατά χιλιάδες μαζί με τους άμοιρους των κυκλωμάτων δουλεμπορίας κ.α..
Δεν πεινάνε φίλε αυτοί που κλέβουν σπίτια –βιάζουν-σκοτώνουν…. Αλλιώς θα έκλεβαν μανάβικο ή supermarket…. ;)

λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια Θοδωρα. Φυσικα και αντιμετωπιζονται απο τον νομο και οχι απο σεριφηδες που πολλοι ελληναρες προσπαθουν να το παιξουν ενω δεν ειναι...και οι οποιοι θα τα κανουν επανω τους οταν βρεθουν μπροστα στην κανη ενος οπλου. Τοτε θα καλεσουν τα καλοπαιδα της ΧΑ τα οποια δεν φοβουνται, κατα δηλωση τους, και τα οποια ΠΟΤΕ δεν τα εβαλαν με τους παρανομους που αναφερεις αλλα με αυτους τους δυσμοιρους λαθρομεταναστες βαζοντας τους στο ιδιο σακι με ολους τους αλλους.
Φυσικα και η Πολιτεια δεν φροντισε να μην φτασουν τα πραγματα ως εκει, φυσικα και ειναι υπευθυνη η ιδια αλλα, ειμαστε κι εμεις υπευθυνοι που δεν την αφηνουμε να κανει την δουλεια της (στρατοπεδα, φραχτης) δημιουργωντας της προβληματα.

:sm7::sm7::sm7:
σορρυ.....:o, αλλα δεν λετε το ιδιο πραγμα

GeorgeP 24-05-2012 20:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 689625)
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif
Γιώργο! Που Ξέθαψες την καταγγελία ΤΟΥΡΚΟΥ <<μετανάστη>> κατά των λιμενικών (Το ότι κέρδισε δικαστήριο … ας όψονται οι <<υπηρεσίες>> ). Οι περιπτώσεις παράνομης δράσης ημεδαπών ή ΝΟΜΙΜΩΝ αλλοδαπών αντιμετωπίζεται από τον νόμο και την κοινωνία κάθε χώρας και <<δικαιολογείται>> στα πλαίσια της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Αυτό δεν έχει σχέση με τις συμπεριφορές εγκληματιών που εισρέουν ανεξέλικτα και παράνομα κατά χιλιάδες μαζί με τους άμοιρους των κυκλωμάτων δουλεμπορίας κ.α..
Δεν πεινάνε φίλε αυτοί που κλέβουν σπίτια –βιάζουν-σκοτώνουν…. Αλλιώς θα έκλεβαν μανάβικο ή supermarket…. ;)

λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια Θοδωρα. Φυσικα και αντιμετωπιζονται απο τον νομο και οχι απο σεριφηδες που πολλοι ελληναρες προσπαθουν να το παιξουν ενω δεν ειναι...και οι οποιοι θα τα κανουν επανω τους οταν βρεθουν μπροστα στην κανη ενος οπλου. Τοτε θα καλεσουν τα καλοπαιδα της ΧΑ τα οποια δεν φοβουνται, κατα δηλωση τους, και τα οποια ΠΟΤΕ δεν τα εβαλαν με τους παρανομους που αναφερεις αλλα με αυτους τους δυσμοιρους λαθρομεταναστες βαζοντας τους στο ιδιο σακι με ολους τους αλλους.
Φυσικα και η Πολιτεια δεν φροντισε να μην φτασουν τα πραγματα ως εκει, φυσικα και ειναι υπευθυνη η ιδια αλλα, ειμαστε κι εμεις υπευθυνοι που δεν την αφηνουμε να κανει την δουλεια της (στρατοπεδα, φραχτης) δημιουργωντας της προβληματα.

:sm7::sm7::sm7:

σορρυ.....:o, αλλα δεν λετε το ιδιο πραγμα

σορρυ....αλλα λεμε το ιδιο πραγμα...

gsmaniac 24-05-2012 20:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 689688)
σορρυ....αλλα λεμε το ιδιο πραγμα...

Συμφωνείτε...διαφωνοντας:D
Δεν είναι κακο να διαφωνούμε με τους φίλους μας....:p

ltsiorak 24-05-2012 21:17

Οταν ομως Γιωργο τα παιδια τα στελναν στην μακρονησο και γυαρο ολοι φωναζαν

ρε ποσο μπροστα ηταν η επανασταση ρε..... :re25::re25::re25::re25:

pkaran 24-05-2012 21:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 687701)
:ye31:

andreas 75 24-05-2012 22:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 689295)
Με πείσατε...

Πρώτη εισβολή στο πατρικό μου σπίτι, την ώρα που κοιμόντουσαν οι δικοί μου. Ευτυχώς δεν ξύπνησαν και δεν είχανε "συνάντηση". Το ίδιο βράδυ χτύπησαν κι άλλα σπίτια στην περιοχή (Πεύκη). Αλβανοί.
Δεύτερη εισβολή από το μπαλκόνι στο σπίτι του αδελφού μου, που μόλις γυρίζει στο σπίτι από βραδυνή έξοδο. Τον βλέπει στο μπαλκόνι τον αλβανό την ώρα που σκαρφάλωνε με σκάλα από διπλανή οικοδομή. Ευτυχώς τον πρόλαβε και τον χτύπησε με τη μασιά από το τζάκι. Δυστυχώς του ξέφυγε ο αλβανός χτυπημένος...
Τρίτη εισβολή. Στο μαγαζί της μητέρας μου. Το αδειάσανε τελείως. Μα τελείως. Κατά τύχη τους πιάσανε και βρήκαμε το μεγαλύτερο μέρος του εμπορεύματος. Ρουμάνοι.
Τέταρτη-Πέμπτη εισβολή στο μαγαζί του αδελφού μου. Το αδειάζουν και τις δύο φορές. Την πρώτη ανασφάλιστο. Την δεύτερη, δεν σας λέω τι έκανε, αλλά έβαλε και τον βρήκανε τον κούκλο... Αλβανός. Βρήκε και κάτι ψιλά από το εμπόρευμα. Παρ' όλα αυτά σάλταρε και την "έκανε" για Καναδά και γλύτωσε το παιδί. Εκεί υπάρχει κράτος.
Έκτη φορά, ημιτελές ριφιφί στο μαγαζί του πατέρα μου. Χτύπησαν και άλλα εκείνο το βράδυ... Ρουμάνοι.
Έβδομο περιστατικό. Θείος φίλου μου έχει μαζέψει έναν αλβανό, τον παντρεύει, του φτιάχνει σπίτι πάνω από το δικό του, τον κάνει συνέταιρό του στη δουλειά, και ένα ωραίο πρωί ο αλβανός τον σφάζει τον κλέβει και φεύγει για αλβανία...
Αν καταφέρω ποτέ και πιάσω-ξεμοναχιάσω κανέναν, θα σκεφτώ αυτά που λέτε... Θα παίξω "πολιτισμένα" μαζί του, και μετά θα αναλλάβουν τα ροντβά'ι'λερ φίλου μου... Δεν συζητάω να πειράξουν κάποιον δικό μου (χτυπάω χίλια ξύλα). Εκεί θα έχουμε επιστημονικές μεθόδους.
Πείστε με γιατί να τους λυπηθώ... και πείστε και τους δικούς μου...

TEOSS 25-05-2012 01:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 689034)
Γιώργο! ........

Εγώ πάντως δεν μπορώ να σε φανταστώ να βιάζεις πολλαπλά παρά φύση 13χρονο κορίτσι ή να σκοτώνεις με ΜΑΧΑΙΡΙ για μια κάμερα ή για έναν απλό διαπληκτισμό … :hmmm:

Υ.Γ.
Για τις δυσκολίες απέλασης έχεις δίκιο, πρέπει όμως να παρθούν μέτρα γιατί εάν συνεχίσει αυτή η κατάσταση μην αμφιβάλεις ότι σύντομα θα έχουμε μεγάλες κοινωνικές συγκρούσεις μεταξύ ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι αλλοδαπών….

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 689205)
[/SIZE][/FONT][/SIZE]

λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια Θοδωρα. ........

[/SIZE][/FONT]
Τωρα αστειευσαι.............:mad:

[FONT=Calibri][SIZE=4]

Δεν ξερω ρε Θοδωρα, δεν εχω πεινασει ποτε...........
Παντως αν κρινω απο τις αφηγησεις του πατερα μου και του πεθερου μου για την πεινα στην κατοχη....παρομοια πραγματα συνεβαιναν και τοτε απο ελληνες σε Ελληνες...... Δηλαδή πριν πεθάνει κάποιος από την πείνα μαχαίρωνε δυο-τρις και βίαζε καμία μικρούλα? Οι πεινασμένοι τα έκαναν αυτά ή οι <<χορτάτοι των βουνών>> ακόμα και μετά την αποχώρηση των Γερμανών? Άσε άλλο θέμα και μεγάλο…

Αυτό λεω, ότι όσο και να πεινάς δεν βιάζεις ούτε σκοτώνεις ... άσε που οι εδώ δράστες δεν είναι πεινασμένοι.

Η παραβατικότητα των ασιατών δεν είναι χαμηλή και δυστυχώς διαρκώς αυξανόμενη.;)

Fuji 25-05-2012 23:08

Ποιοί είπαμε είναι μέλη του ΟΗΕ, και υπογράφουν τις όποιες συνθήκες και διακυρήξεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Αυτοί, κι αυτοί, κι ετούτοι; Σύμφωνοι. Θα τους επωμιστείτε σε αριθμό αναλογικά του πληθυσμού σας. Αεροπλανάκι, με χρέωση του παραλήπτη, και άντε γειά.

... ξέρω, ξέρω, και μετά ξύπνησα!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!