![]() |
Απάντηση: Ποιον αποδικωποιητή ;;;;
Απόσπασμα:
|
Περιμένω μια προσφορά για Proline ... :)
. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μέχρι on-line shops για χοντρικές έχουν εδώ και χρόνια οι Κινέζοι. |
Απόσπασμα:
Εξάλλου αυτή την 37άρα FullHD που είχε 1600 ευρώ την περίοδο που την πήρα, εγώ την πήρα σε ΑΠΑΛΕΥΤΗ τιμή (αλλά ΑΠΑΛΕΥΤΗ, δεν την μαντεύει κανείς σας) και άρα μπορώ να θεωρήσω ότι έκανε την απόσβεση της. |
Απόσπασμα:
Είμαι της ανακύκλωσης.... |
Σιγά μην την πετάξω. :)
Κάνας μπαμπάς... |
Απόσπασμα:
:thumbup::thumbup::thumbup::D Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
Παιδια οι μερες περνουν θα κανουμε τελικα κατι?Και αν ναι να παρουμε καποιον που να παιζει ολα τα φορματ ηχου και εικονας γιατι πουλουν και αλλα οπως ενα που πηρε η αδελφη τις Αντι που δεν τα επαιζε ολα και το γυρισε πισω και πηρε αυτο που επρεπε μετα βεβαια απο τις φωνες της οτι ο πωλητης δεν την ενημερωσε καταληλα. Οποτε θα αναλαβει κανεις και αν ναι τωρα γιατι 20 του μηνα τελος. Ευχαριστω..:) |
Απόσπασμα:
1.-NET VIL HD 46.60 € 2.-NECO HD 48.00 € 3.-DIGI+ PLUS HD 49.00 € Ευρωπαικός. Οι τιμές είναι με ΦΠΑ. Όλοι έχουν θύρα usb. Υποστηρίζουν το 70% περίπου τα forma ήχου. Για όλα τα forma ήχου + vlc Media player το κόστος ανεβαίνει στα 85€ περίπου. Γιώργο άν δεν κάνουμε κάποια ομαδική εγώ θα καταλήξω σε αυτόν. Έχει και εγγύηση με αντικατάσταση. ..................... |
Ευχαριστω Ναπο θα περιμενω και τα παιδια και τα λεμε!!
|
Ακριβά με τα σημερινά δεδομένα.
(ειδικά για κάτι που κάποιος στατιστικά χλωμό το κόβω να το έχει για πάνω από 2 χρόνια) 25-35 ευρά αρκούν (και με "απ' όλα"). Είδα βρέθηκαν τέτοιες προσφορές. |
Δεν το ήξερα...
Εμείς που βλέπουμε Πάρνηθα, συνεχίζουμε κανονικά το 'αναλογικό' άθλημα. :ha15: :ha15: Άρα εγώ από του χρόνου και βλέπουμε... |
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Μέχρι τέλος του χρόνου όλα θα γυρίσουν.
|
Απόσπασμα:
Φιλαράκια, εάν μέχρι την Τρίτη βράδυ, δεν προτείνει κάποιος συμφορουμίτης κάτι καλύτερο ή έστω δούμε ότι οι παραπάνω αποκωδικοποιητές, δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές μας, προχωρώ στην αγορά 3 αποκωδικοποιητών DTV 200 & 3 DTV 300 ! . |
καλή επιλογή νομίζω
που τα βρίσκουμε σε αυτή την τιμή; |
Απόσπασμα:
ή σε dealer της ! |
γιατί το scroutz βλέπω τα έχει ελαφρώς πιο πάνω
|
για τον απλο δέκτη crypto απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρια με 2 χρονια εγγυηση με live εγγραφη και usb εισοδο για ταινιες εχω φιλικο καταστημα που μας δίνει με 25€. Εχει όλη την σειρα crypto αλλα εγω θα παρω μονο τον απλό. Αν υπαρχει καποιος που ενδιαφερετε εδω ειμαστε
|
Απόσπασμα:
Πρόσεχε μερικά μοντέλα έχουν πρόβλημμα. Κολάνε την εικόνα. Είμαι της άποψης να μην βιαστείς. Μπορεί να κάνουμε μια ομαδική σε καλή τιμή............ |
Έχω μια sony bravia με την οποία βλέπω τα ψηφιακά της ΕΡΤ , ακούω τα ψηφιακά ραδιόφωνα , αλλά από τα υπόλοιπα κανάλια ακούω μόνο φωνή χωρίς εικόνα .Κάνω κάτι στραβά ;Κάποιος μου είπε αντι αντί για αποδικωποιητή να βάλω μια κάρτα .
Γ@μ@ το φελέκι μου και την τεχνολογία μαζί .Τί κάνω ;:confused: |
έχεις MPEG2 μόνο
θες κάρτα λογικά ναι ψάξε CI card MPEG4 |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πού την βρίσκουμε και πού την βάζουμε σε Philips... δεν θυμάμαι το μοντέλο? |
Προσοχή στις κάρτες !
Ρωτήστε τα service των αντιπροσωπειών των τηλεοράσεών σας και θα κατατοπιστείτε κατάλληλα ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
Απόσπασμα:
|
Ακριβώς.
Θα σε βαρέσουν λίγο στο κεφάλι (ενώ ένα ebay θα σου έκανε μεγάλη οικονομία) αλλά τουλάχιστον έτσι ξέρεις ότι θα δουλέψει. Προσοχή κάποιες... ζεσταίνονται πολύ λέει (!). |
SD από 34.9:
31.0 euro 1-9 τεμάχια 29.5 euro 10-49 τεμάχια 28.0 euro 50+ τεμάχια http://www.edision.gr/images/product...peg4--ALL-.png HD από 44,9: 37.5 euro 1-9 τεμάχια 36.5 euro 10-49 τεμάχια 34.0 euro 50+ τεμάχια http://www.edision.gr/images/product...on-HD--ALL.png 5 χρόνια εγγύηση Τιμές μόνο για το Forum μιας και η εταιρία έχει συγκεκριμένη τιμή λιανικής. |
Απόσπασμα:
Κοιταξε εδω ενα μηχανακι που ειναι φθηνο και αποδεδειγμενα δουλευει (με προσωπικη εμπειρια). Αν κοιταξεις στον ιδιο πωλητη εχει και με περισσοτερες 'πορτες' ωστε να μπορεις να συνδεσεις περισσοτερα απο δυο μηχανηματα στη TV σου . HDMI 1x2 splitter v1.3 HDCP 2 ports swither 3 4 5 8 3D PS3 Blu-ray Xbox | eBay |
Απόσπασμα:
|
Ναι την ξέρω την ύπαρξη τους.
Απλώς δεν ξέρω αν χάνω σε ποιότητα τίποτα. Τώρα οι "ψηφιακοί" θα λένε τι βλακείες λέω και οι hi-endάδες θα λένε ότι έχω δίκιο. Εξηγώ: Θεωρητικά το ψηφιακό σήμα, είναι ψηφιακό σήμα. Αν περάσει ολόκληρο, πέρασε. Δεν έχει "ποιότητα". ΟΜΩΣ για κάποιο λόγο οι οπαδοί του hi-end έχουν μεταφέρει την τρέλα τους περί τρομερά ποιοτικών καλωδίων κλπ. ΚΑΙ στα ψηφιακά σήματα. Δεν νομίζω να έχουν δίκιο (μάλλον για placebo effect το κόβω), από την άλλη ορκίζονται ότι βλέπουν διαφορές. |
απ'οτι καταλαβαινω δεν εχει παρθει αποφαση ακομη,
οι μποτες που πηραμε δεν κανουν για την τηλεοραση...?:sm7: |
Απόσπασμα:
Παντως προσοχη με τους αποκωδικοποιητες.Αποψη μου ειναι οτι το κυριο μελημα θα πρεπει να ειναι η υποστηριξη και η αμεση αντικατασταση σε περιπτωση προβληματων (γιατι υπαρχουν προβληματα οπως πχ η EΡT HD),αρα οχι στα παμθηνα no name μηχανακια. |
Ύστερα απο πολύ ψάξιμο εγώ προτείνω CRYPTO 215D. Πληροφορίες ΕΔΩ.
Πολύ καλό κ παίζει τα πάντα...:D Όσον αφορά τη τιμή του , ψάχτε το στο skroutz και όπου σας βολεύει αγοράστε το. Εγώ το αγόρασα απο μεγάλο κατ/μα της Λ.Συγγρού :D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Λοιπό, εγώ βρήκα τους: Max 110 HD στα 34 ευρώ και Max 50 SD στα 28 ευρώ Μου τους πρότειναν για γρήγορους και αξιόπιστους. Οι τιμές είναι για έως 40 κομμάτια. Για περισσότερα οι τιμές γίνονται χονδρική στα 27 και 24 ευρώ αντίστοιχα! Εγγύηση αντιπροσωπείας Tronics. MAX T110-HD (FullHD-1080p) - �������� ������ (MPEG-4) - ���������� �������� |
Στράτο, δεν αναφέρει οτι παίζει .mkv, και μου φαίνεται περίεργο, διότι τα περισσότερα το παίζουν, Μπορείς να το τσεκάρεις?
|
Απόσπασμα:
Στράτο μην τσεκάρεις τίποτα... Νεύρα Νεύρα |
:lo03: :lo01: :lo03: :lo01:
|
Απόσπασμα:
:Απορία:Δές πάνω δεξιά τι οδηγεί ο Άνθρωπος.:u55: :u56:Σεβασμό στην ανωτερότητα , :re26:πιά.......................... |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!