![]() |
Κάνεις κα έως παρέες λέμε...
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Κακές... Γα...το το iOS μου μέσα
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
Απάντηση: Continental TKC80
Απόσπασμα:
πολύ καλή επιλογή Κωνσταντίνε πρέπει να σε αφήσει ικανοποιημένο. .... |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ωραια νεα εφερες!!:) Απο αυτον περιμενα την προσφορα μιας και ειναι φιλος μου τριαντα χρονια αλλα σαν 1150ρης ειναι λιγο αργος:D Ευτυχως που υπαρχουν και οι γυναικες και τρεχει το εμποριο!!! Οσο για τα λαστιχα χρειαζομαστε επειγοντως ενα καινουργιο θρεντ γιατι εδω χαλαμε τη δουλεια του ανταγωνιστη!!! |
Απόσπασμα:
:sm3: Απόσπασμα:
Θα το χρησιμοποιήσω all round και ταιριάζει καλύτερα στο είδος της μηχανής αλλά και στην οδήγηση και χρήση που κάνω. Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Να κάνω μια ερώτηση....
Προσφορά από τον Περιστερα πήραμε...!?!? :confused: Να δούμε τι λέει και αυτός.... Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Απόσπασμα:
Έχουμε ρωτήσει ξανά και ξανά |
Απόσπασμα:
|
Ναι φιλε το κατάλαβα...δεν ηξερα ότι είχαμε ρωτήσει...:(
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
The best.
|
Απόσπασμα:
... του κάνουμε μια ερώτηση αύριο ... . |
τα conti τα φοραω χρονια παντου σε χωμα ασφαλτο με βροχη δοκιμασμενα ,
και δεν τα αλαζω με κανενα λαστιχο... τα μειον μεχρι 140 χιλ οριακα φορτωμενος διπλος προβλημα κανενα τωρα ολα ειναι υποκειμενικα τι θελει ο καθενας εν συγκριση με τα caroo που φορουσα τα conti ειναι ασφαλτινα τα τακουνια πλεον δεν ειναι αυτο που νομιζουμε και κρατανε και στριβουν και με βροχη ειναι οκ ..........:) τα εβαζα 210 και τωρα 260:yz |
Καλησπέρα,
Ο τιμοκατάλογος με τα heidenau έχει παραληφθεί απο το κατάστημα "Τάσος ελαστικά" και αποσταλεί στον Λεοντόκαρδο! Αναμένουμε!:D |
Περιμένω την προσφορά του Περιστερά (σήμερα - αύριο) και ενημερώνω ...
|
Εχω και εγω μια καλη προσφορά..
|
Απόσπασμα:
http://img812.imageshack.us/img812/6663/tasosc.jpg |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απ' ότι φαίνεται, οι προσφορές είναι πολύ κοντά μεταξύ τους ... Η χαμηλότερη τιμή του Περιστερά, οφείλεται στην άριστη, μακρά κ καλή συνεργασία του GS Forum με την επιχείρησή του ... Χτες με κάλεσε στο τηλέφωνο η σύζυγος του "Τάσος Ελαστικά", η οποία ευγενέστατη, φαίνεται σοβαρή επαγγελματίας κ με διάθεση να εξυπηρετήσει τα μέλη μας ... Επειδή λοιπόν οι τιμές δεν διαφέρουν πολύ, προτείνεται στα μέλη να πηγαίνουν σε όποιον τους είναι πιο κοντά γεωγραφικά. . |
:ye02:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
Θα μπορούσε για γρήγορη αναζήτηση να ανοίξει ένα τόπικ για τις 2 νέες προσφορές με θέμα τα ελαστικά Heidenau?
Το παρόν έχει θέμα τα Continental και για μελλοντική αναζήτηση θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μανα. Ευχαριστώ |
Απόσπασμα:
αν μπορειτε σας παρακαλω ανοιξτε ενα νεο θεμα με την προσφορα για τα heidenau............ με μια διευκρινηση........''σε αποστολη στην επαρχια , οπου ο εμπορος δεν κανει τοποθετηση και ζυγοσταθμηση, η τιμη θα ειναι ιδια ή μπορει να γινει κατι καλυτερο δεδομενο οτι θα πληροσουμε μτφ και τοποθετηση, τουλαχιστον 25-30 €.....'' ευχαριστω |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!